Сървайвър 3 част

• 18 328
  • 467
  •   1
Отговори
# 240
Бога ми, направо не мога да повярвам. Толкова съм се отчуждила от подобни отношения между хората. Не живея в БГ от 10 години и докато гледах предаването все се чудех, ама такива ли са аджеба станали хората в БГ. Тази вечер беше просто некакъв ад, едвам ги издържах, а камо ли да е трябвало с тях да съжителствам. Просто нямам думи за Бъч и Жоро Кост.  и Лъчо (те не заслужават и капка внимание, толкова долни същества са...), но ми направи впечетление, че Светла много задоволно се усмихваше тази вечер през цялото време, което 100% означава, че подкрепя тези идиоти... Та и нея я слагам в тази група, то самочувствие то чудо... жалко, че такива не получават възмездие.

Незнаем предистория, но ако няма такава, ми е интерсно защо досега никога не бяха пускали песни на Джина, изведнъж при заминаването на Жоро тя се разпя... (не ми се иска да я числя към тази група горната....). Верно и да и се иска да заеме позиция срещу тях, тя осъзнава, че нищо няма да спечели, а за момента определено печели, че е в техния тим, но все ми се струва, че тя не е такъв човек. А Миро той безгласна буква и той като Джина само мълчи и изпълнява...

А при първата възможност когато трофеят за иммунитет не отиде при Станислав (не вярвам той постоянно да печели тези трофеи)... Тортуга ще го изхвърлят много силен кандидат....

За съжаление наистина някой от тези гадняри отива на финала, то просто няма кой, а и те са много силна коалиция на простотията... Така, че според мене първо Миро ще изхвърчи от техните. Защо ли пък смятате, че Тортуга ще почнат да се карат?!? Просто в един момент, един по един ще трябва и те да си тръгнат, но лошото е, че Бъч и Жоро Кост. и Светла ще дирижират решенията.

Еееееееее много загрубя това шоу.. няма ли психолози малко да си поговорят с този Бъч, той просто прекоси всекакви граници. Как го търпи жена му не ми е ясно, наистина не ми е ясно... Незнам с него как може да се мели брашно, нямам си въобще на идея...., освен ако и тя не е като него... друг начин не виждам...

# 241
  • София
Принципа на Сървайвър е :Да надхитриш, да надиграеш, да оцелееш!Ако сте гледали другите сървайвъри, почти никога не печелят силните или заслужаващите го, а слабите, хитрите и манипулиращите.Не виждам защо се ядосвате за минали неща или за някой ,че постъпил някакси.

# 242
Принципа на Сървайвър е :Да надхитриш, да надиграеш, да оцелееш!Ако сте гледали другите сървайвъри, почти никога не печелят силните или заслужаващите го, а слабите, хитрите и манипулиращите.Не виждам защо се ядосвате за минали неща или за някой ,че постъпил някакси.
права си!това е играта но както каза агонцев"Човек тр. да има и някакво достойнство".определено на жоро стрипа му липсва!То на мъжка к*ва за какво достойство говорим?? newsm78
бъч не подлежи на коментар!цялата простотия в него събрана!той ми е критерия за простотия!
лъчо-той е на ясно че неговите машинации са до време и че няма да издържи на темпото на младите!
миро-буква безгласна!джина-с песента снощи мн.ме издразни!за мен тя е наясно че ако не е в коалиция е одрусала чемшира!!!
таня-наистина е мъжко момиче!!!
сашо-наистина мн.мрънка ,ама никога пона за сега не е бил подмълвен!!
а ФИНДО-това момче мн.си е повярвало!!това е втория стрип в групата!!пълна к*ва!! #Cussing out #Cussing out
светла-определено има наченки на разсъждения!мисля,че дори и да се отцепи от онези малоумници ще успее,защото въпреки вс.в нея живее духа на спортиста.дори и да ги настрои с/у себе си старото племе тя има шансове!
а какво става ?имам в предвид  снощи на лайфа дочух с периферията си че нещо барбадос обръщат нещата в своя полза? newsm78
освен древски да се завърне и неговия глас да се счита за 2 бр.в състезанията!иначе друг начин невиждам!  33uu  33uu

# 243
  • София
Принципа на Сървайвър е :Да надхитриш, да надиграеш, да оцелееш!.................... печелят ............... слабите, хитрите и манипулиращите.

Да, така е, дори в един от сезоните един от участниците бе излъгал, че е починал близък човек, докато той е на острова. Всички почнаха да го съжаляват, маниполираше ги, лъжеше и т.н.., но стигна до финал. Спечели и в една от игрите кола и така.
Мен сървайвъра ме кефи, не навлизам много дълбоко в отношенията ми и не искам да си вадя изводи за хората и да давам определения, които в реалния живот, може въобще да не ги свържа с тях. Това е игра!!!

# 244
Принципа на Сървайвър е :Да надхитриш, да надиграеш, да оцелееш!.................... печелят ............... слабите, хитрите и манипулиращите.

Да, така е, дори в един от сезоните един от участниците бе излъгал, че е починал близък човек, докато той е на острова. Всички почнаха да го съжаляват, маниполираше ги, лъжеше и т.н.., но стигна до финал. Спечели и в една от игрите кола и така.
Мен сървайвъра ме кефи, не навлизам много дълбоко в отношенията ми и не искам да си вадя изводи за хората и да давам определения, които в реалния живот, може въобще да не ги свържа с тях. Това е игра!!!
верно е това е игра!ти би ли играла така???

# 245
  • Berlin
имаше и 1 жена, която беше излъгала нещо за сина си.. но не се сещам в подробности.
снощи изпуснах всичкооо и ме е яд. някой може ли да обобщи кратко какво стана? и на лайфа също, май съм изпуснала агонцев  Close

# 246
  • София
Това е игра!!!
верно е това е игра!ти би ли играла така???

Ми за 250 хилки, сигурно бих играла така! Все едно, че тук ще ми изядете гъза!!!  Mr. Green

# 247
  • Benelux / Varna
Не разбрах що плачат всички, ще го видим днес, но определено много хора прекрачиха границата на добрия тон.
Евала и правя на Таня - мъжко момиче- право куме в очи.
Подрепям мненията на KATYA KOCI , Jule  и ИВОHА.
Тоя Станислав и милиарди  да ми дават не го вземам за мъж, то толкоз прост мъж не съм виждала, с него точно една минута ще ми е интерсно и приятно.
И аз съм за Дренски и Таня и Сашо.
Евала и на Сашо- сериозен мъж- жена му може да се гордее с него.

# 248
Какво е направила Таня, че не успях да гледам снощи?

# 249
  • Варна
abs, стана тъй, че целта на играта беше да вкарат едно прасенце в един плетен кош и всичко това се развиваше в някаква брутална кал...а прасето толкова жално квичеше, че нервите ми не издържаха просто...
...после на съвета стана ясно, че Тортуга са се наговорили кой да изгонят и почват да елиминират един по един участниците от бившото племе Барбадос...Бъч се държа изключително арогантно...
...в крайна сметка изгониха Георги Кръстев и когато му изгасиха факлата Джина запя ДВЕ ОЧИ РАЗПЛАКАНИ, с което направо ми падна в очите тази жена...доста нагло...и като цяло поведението на Тортуга беше изключително нагло...

# 250
  • Berlin
тц, тц.. той гошко правилно май си гласеше багажа предния епизод Sad ама мислех, че сашо ще изгонят. а джина е постъпила адски гадно. пфуууу !  повдига ми се от тортуга !

# 251
  • София
Какво е направила Таня, че не успях да гледам снощи?

Доказа за пореден път че е принципен човек, с качества и достойнство  Peace
Стархотно реплекира на лайното Бъч - каза му всичко страхотно  Peace

# 252
  • Варна
Каза му, че е по-голям мъж от него, което ме изпълно направо... Party

# 253
  • Berlin
таня, откакто се премести в барбадос, участваше с голям хъс и желание за победа и супер много се кефеше като побеждаваха. направо ми ставаше готино, сякаш и аз съм победила  Mr. Green

# 254
  • Бургас
имаше и 1 жена, която беше излъгала нещо за сина си.. но не се сещам в подробности.
снощи изпуснах всичкооо и ме е яд. някой може ли да обобщи кратко какво стана? и на лайфа също, май съм изпуснала агонцев  Close

Само да кажа (понеже сега бързам и нямам време да пиша друго) В МОМЕНТА ПОВТАРЯТ ЛАЙФА ПО ФОКС

Общи условия

Активация на акаунт