Незнаем предистория, но ако няма такава, ми е интерсно защо досега никога не бяха пускали песни на Джина, изведнъж при заминаването на Жоро тя се разпя... (не ми се иска да я числя към тази група горната....). Верно и да и се иска да заеме позиция срещу тях, тя осъзнава, че нищо няма да спечели, а за момента определено печели, че е в техния тим, но все ми се струва, че тя не е такъв човек. А Миро той безгласна буква и той като Джина само мълчи и изпълнява...
А при първата възможност когато трофеят за иммунитет не отиде при Станислав (не вярвам той постоянно да печели тези трофеи)... Тортуга ще го изхвърлят много силен кандидат....
За съжаление наистина някой от тези гадняри отива на финала, то просто няма кой, а и те са много силна коалиция на простотията... Така, че според мене първо Миро ще изхвърчи от техните. Защо ли пък смятате, че Тортуга ще почнат да се карат?!? Просто в един момент, един по един ще трябва и те да си тръгнат, но лошото е, че Бъч и Жоро Кост. и Светла ще дирижират решенията.
Еееееееее много загрубя това шоу.. няма ли психолози малко да си поговорят с този Бъч, той просто прекоси всекакви граници. Как го търпи жена му не ми е ясно, наистина не ми е ясно... Незнам с него как може да се мели брашно, нямам си въобще на идея...., освен ако и тя не е като него... друг начин не виждам...