Сървайвър 3 част

• 18 284
  • 467
  •   1
Отговори
# 315
  • Разпиляна във въображението
Какво каза Станислав вчера, че още не бях седнала да гледам и изпуснах. Видях само, че обясняваше нещо.

Общо взето че няма да влиза в коалиции и ще играе сам за себе си.
Ще гони този който си поиска, а не този който му кажат.

Да видим как ще стане тая. По скоро него ще изгонят и то в най-скоро време.
При положение, че срещу теб ИМА коалиция, да кажеш "не влизам в коалиции" е наивно.

Много тъпо, а ма много. Барбадос можеха да обърнат резултата в своя ползва ако бяха привлекли към себе си поне един от Тортуга - някой слаб - Миро например. С двата гласа на
глупака Станислав можеха да изгонят Лъчо или Жоро и да обезглавят "Тортуга", защото без тези двамата Бъч и пълна нула, за жаните да не говорим. Няма стратегия, ама никаква. Барбадос просто се предадоха без бой.

# 316
извинете, може ли някой да обобщи пак вчерашния епизод за негледалите?  Embarassed
довечера обещавам да се реванширам Simple Smile че като не гледам и не мога адекватно да се възмущавам от бъча  Mr. Green
Тук може да го гледаш.
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=871&bm=2
Приятно гледане и все пак не си изпуснала много. Peace

# 317
  • Berlin
Силвето, мерси Simple Smile сега разбирам защо станка и бъч са си говорили  Mr. Green нямаше да е нормално да се карат и да се обиждат. ама как са се паднали само ! ooooh!

мерси Simple Smile

edit: относно анкетата - много трудно да се предположи, все пак жорето спечели няколко игри в дрейк.

# 318
  • София
Така е Жоро Кръстев показа че е силен играч  Peace

# 319
Ако играта е силова - Дренски.

# 320
  • Варна
Гласувах за Дренски - защото все още ми е любимец  Blush

# 321
За Дренски! Peace

# 322
  • Бургас

и от мен един глас  Peace

# 323
И аз така гласувах. Peace

# 324
Peace
А за вчерашната серия, смятам че Таня се подмазваше на Бъч за да остане поне още малко...това е моето мнение, нали уж нямаше да си говори с него- какво стана, много бързо си променя отговорите.

# 325
гласувах за Дренски.Засега той ми е по- симпатяга

# 326
  • София
Peace
А за вчерашната серия, смятам че Таня се подмазваше на Бъч за да остане поне още малко...това е моето мнение, нали уж нямаше да си говори с него- какво стана, много бързо си променя отговорите.
Peace Точно това ме подразни и мен. Уж беше мъжко момиче (спомнете си, как се държа на племенния съвет), а снощи "хахаха", "хихихи", "дай пет, бе гадинке" Naughty В тези коктейли алкохол ли имаше, не знам...Можеше да се държи възпитано и делово, така пак нямаше да си развали вечерта.

п.с. И аз гласувах за Дренски.

# 327
  • София
И аз гласувах за него, по съвсем същата причина  Wink  Heart Eyes

# 328
и аз съм за Дренски с двете ръце.. Peace

# 329
  • София
Опааа настъпи глада, щом и писмо написаха.
Скоро трябва да дойде момента на нападението над екипа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт