Сървайвър 3 част

• 18 291
  • 467
  •   1
Отговори
# 360
Аз гласувах за Станка- лисицата...

hahaha Хе хе и на мен ми прилича на лисица  Laughing

хм!детска радост и бонбонки щастие! Crossing Arms ooooh!

Не знаех че има бонбонки "Щастие"  Tired

# 361

hahaha Хе хе и на мен ми прилича на лисица  Laughing

хм!детска радост и бонбонки щастие! Crossing Arms ooooh!

Не знаех че има бонбонки "Щастие"  Tired

има,има те са от соца!!

# 362
  • Berlin
да направим анкета: кой е най-пич ! Mr. Green Joy

# 363
да направим анкета: кой е най-пич ! Mr. Green Joy
давай!!

# 364
  • София
Айде малко бонбонки

Да ви се оправи лютото и киселото в устата, пък и на душата  Mr. Green

# 365
Айде малко бонбонки

Да ви се оправи лютото и киселото в устата, пък и на душата  Mr. Green
от мене лимонатата  Joy  Joy  Joy  Joy

# 366
  • Berlin
мерси, аз ще си взема от 2рите  Mr. Green мислих, мислих и достигнах до извода, че няма да изгонят станислав довечера. ако е спечелил награда да се види с жена си .. значи е останал снощи. няма как да се върне от острова на мъртвеца после, защото тогава май нямаше игри за награди.. или се лъжа? от острова на мъртвеца сигурно направо на финал ще се ходи, няма смисъл да връщат играч преди финала .. newsm78

# 367
  • Там където е семейството ми
ТИ МЕ УБИ!! Crazy кое е лисичерството??? newsm78 newsm78
това че стигна сама до извода че е сред лицемери и ако иска да уцелее тр.да лицемерничи?това ли искаш да кажеш??
за лицемерно ли смяташ да кажеш в очите че си помъж от самия него/мъж/!
просто сравннието ти мисля че не е изобщо  на место!
Ами и аз я нарекох лисица.
 Mr. Green
Защото наистина на такава ми прилича.С тоз мазен поглед.....и все върти суче.........Малко фурнаджийска лопата е тя,и определено не ме кефи.Аз искам Станка да си ходи. Crossing Arms

# 368
Пак не помня,кои беше писал по-напред,но колкото и да не ми се иска,момичето което писа,каза,че ъсс сигурност Станислав,ще е от финалистите.

Аз си мисля,че тази вечер ще резнат главицата или на Танчето,дето наистина гледа,като лисица,или на счетоводителя. Mr. Green
е-еее това счетита да има как да ни разнете главите от кръста нагоре!! Joy Joy Joy Joy
Тука нещо не ти хванах смисъла............................. Thinking

# 369
чета ви и се замислям, нищо чудно Станислав това да чака - да се настроят един срещу друг Тортуга и да мине между капките...
печели време хитреца, нищо че погледът му е адски празен и тъпичък
довечера ще дават записи на роднините им, ще падне голям рев
това на Сашо жена му ли беше, доста е симпатична...
искам да видя и жената на Бъч, дето била мнооого красива по неговите думи... евала , добре говори за жена си и все повече се убеждавам , че преиграва на острова... че е кофти тип, така е, ама малко прекали..
евала и на Станка... добре се държа според мен...
...
доколкото знам аз, ще има нападение над лагера на екипа, защото нямат храна, и през ноща ще крадат...
другото, което знам, че ще стачкуват и няма да искат да играят, защото не им дават храна, друг е въпросът дали ще го излъчат това
а жена му на Станислав наистина е била на острова и то, за да му иска развод, някой май тук го писа или някъде другаде съм го чела... странна работа, може би в това се крие работата, че за някои срещата с роднините е пагубна за играта му, а на други ще помогне...
айде стига толкова, мерси за бонбоните, мноооого вкусни

# 370
ами май Катя е счети също, аз поне така разбрах

# 371
  • София
То Станиславчо може да си ходи довечера, това не му пречи
да се види с жена си на острова на мъртвеца  Mr. Green
На Агонцев, Дренски и Кръстев как им пуснаха записи на техни близки  Wink
Тъй че не е нужно да спечелих в игра за да ти дойде близък на свиждане  Mr. Green

# 372
а жена му на Станислав наистина е била на острова и то, за да му иска развод, някой май тук го писа или някъде другаде съм го чела... странна работа, може би в това се крие работата, че за някои срещата с роднините е пагубна за играта му, а на други ще помогне...

Е па тая трябва да е съвсем хахо! Да си дигне г.. да иде да иска развод щото не може да изчака няколко дни още... а както всички виждаме все още не са се развели!

Това за стачката е много яко  Joy Joy Побългарихме го тоя Сървайвър тотално  hahaha

# 373
ами май Катя е счети също, аз поне така разбрах
Mr. Green Mr. Green Mr. GreenАааааааааааааааа,и патката давала значи и мас.........сори бавно загрявам,шЪ ма извинявате.
Най-добрата ми пирятелка е счетоводител.

СилвеКак ще изчака жената няколко дни,нали трябва шоу да стане,нали трябва да видим всички,колко е наранена,използвана и т.н.
Такива работи,не стават тихомълком. Mr. Green

# 374
  • София
Ей това ме дразни в БГ Сървайвъра - всичко е ала Биг Брадър  ooooh! Вместо да наблегнат на състезанията и на самото оцеляване, те пак сеири дават - разводи, измислени двойки и семейни скандали  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт