Сървайвър 3 част

• 18 271
  • 467
  •   1
Отговори
# 390
  • Benelux / Varna
я виж ти, Филипчо от Островът на изкушението приятел на Гошко ... еднакво противни при това  Laughing

Да бе абсолютно, е няма по -противен човек от Филипчо - как го трае приятелката му незнам - тоя не го поглеждам даже за секс.

А много ще се накефя ако Дренски стигне до финал.
Още повече ми стана симпатичен Сашо - страхотно семейство - дечицата са му много сладки и послушни и жена му е симпатяга - човека е щастливец.
Жената на Финдо е куха лейка като него - пасват си идеално - детето им е невъзпитано.
Жената на Бъч изглежда умна и интелигентна и е сладурана,чак пък супер красавица не е - добре познава мъжа си, може пък идеално да му се противопоставя  и той да умеква - всеки си намира майстора.

# 391
  • Berlin
снощи изпуснах семейството на сашо, но още на представянето му, в 1вия епизод, си пролича, че са готино семейство.  Peace
който пусна мухата за дренски, да дава още инфо !  Praynig

# 392
Вече не ми се гледа. Като знам кой ще изгонят. Освен игрите, нищо друго интересно!

Много ми хареса жената на Сащо. Аз си я представях една....

Бъч е от хората, които са много глупави, незнаят какво да кажат и само на агресия ги избива. Не се сещам за друго лице в ефира, което да е толкова тъпо и дразнещо. А той сигурно се мисли за голямата работа. Хехе. Една умна приказка не съм чула от него. Май и няма.......

И не е честно - всички имаха послания от близките си, само Дренски нямаше! Надеждите са ми в него!

# 393
И не е честно - всички имаха послания от близките си, само Дренски нямаше! Надеждите са ми в него!
Дренски,Агонцев и Г.Кръстев изгледаха своите послания на Острова на мъртвеца

# 394
Дренски,Агонцев и Г.Кръстев изгледаха своите послания на Острова на мъртвеца

Аз май съм пропуснала този момент.  Blush

# 395
  • София
Поплаках си аз на снощната серия, за вас незнам  Cry
Правилно сте усетили - Сашо е щастлив, постигнал е много в живота и знае как да се бори.
Не го харесвахте в началото, защото повече мрънка, но това не му пречи да е човек с качества.
До сега не исках да споменавам, че го познавам, че има прекрасно семейство  Peace
Успя да създаде прекрасно семейство, дом и успушен бизнес.
Знам го защото тръгнахме заедно от студенската скамейка и знам от къде е тръгнал
и какво е постигнал до тук  Peace

За Бъч пак оставам без думи  Sick
Никакви чувства, никакво уважение, простак.

За Станислав - дали ще ги бъде като семейство  Thinking
На кантар е работата, явно жената има болестно състояние
с диагноза "ревност".

Стрийпа - нямаше ли някой по-нормален приятел да го поздрави  Sick

# 396
На мен ми направи впечатление, че интриганта Лъчо явно е "сплотяващото звено" в семейството си. И двете му големи деца показаха, че са доста близки с него и споделят лични неща /аз с баща си не мога да си представя да споделям за любовния си живот/. Показаха го като загрижен родител, за който са убедени, че се тревожи за тях. Бравос!!

Имаше едно изречение от Лъчо, че би жертвал човек от Тортуга за да остане Финдо. Явно стратегията му е била правилна. Някой се дразнят от него, но ако не беше предприел тази стратегия щеше да изхвърчи веднага след Дренски.

Не знам жената на Станислав как живее с тази болезнена ревност!  ooooh! Горката!

А на Бъч жена му не бе омайна хубавица, но ме кефи как той си я харесва  Peace 

# 397
Само неможах да разбера защо Г.Кръстев присъстваше вчера на племенния съвет???Стоеше отстрани и гледаше  #Crazy
А за жената на Станислав наистина поддържам мнението много ревнива....ужас...
Бъч е пълен простак това се знае...

# 398
  • Berlin
защото ще е от тези, които гласуват накрая за победителя. на следващия съвет и станка ще е до него !
Дудинка, че сашо е постигнал много видях още на представянето му (пак да спомена представянията, май много не са им обърнали внимание). на това беше наблегнато в него. а и май А6-цата му забелязах  Mr. Green но просто на острова не обичат хората, които много мрънкат (и аз съм така, мрънкам  Blush).

# 399
  • София
Ееее, много разчувстваща серия беше снощи   Heart Eyes Cry
Аз мисля като повечето от вас. Отвратителният Бъч, Сплотяващото звено - Лъчо, Обичните близки на Сашо - наистина правят впечатление на хубаво семейство. Но...
Какво ново от прочетеното до тук ми направи впечатление - Абе, хора, тоя Г. Костадинов сякаш няма родители   Shocked  Никой ли по-близък не можа да каже две изречения за него, никой ли не го обича, че пуснаха това келеме (извинявам се за израза, но никак не го харесвам) да говори цинизми... Н еми хареса!!!  Naughty
За Станислав аз имам такова мнение: той е хубаво момче, но жена м,у незнае какво иска!!! Мисля, че вината ако не останат заедно ще бъде у нея. Не е само ревността. Май не е наясно момичето! Мисля, че той иска да има семейство, но, знаете, това зависи от жената!

А за Дренски - бая му бера дерта как ще се оправи със Станислав като дойде време   Thinking

# 400
  • София
защото ще е от тези, които гласуват накрая за победителя. на следващия съвет и станка ще е до него !
Не е ли много рано за журито?Колко души останаха? Нали трябва да останат 9 и 7 от тях да са жури.

# 401
  • Berlin
ми тооо моя син ако беше мъжка к.... като стрипа, и аз нямаше да искам да му говоря  Mr. Green (не знам дали е така всъщност, де). родителите му може изобщо да не са знаели, че е там..  newsm78
Тайна, ми те са толкова вече..
а, всъщност не знам. сега се опитвам да ги изброя и ги изкарвам 10  newsm78
ама нямам друго обяснение пък..
мда, 10 със жорето и станка и дренски.
ето инфо: http://robinson.btv.bg/news/72/

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 11:39 от abs

# 402
  • София
я виж ти, Филипчо от Островът на изкушението приятел на Гошко ... еднакво противни при това  Laughing
Peace То господ е събирач...

Стрийпа - нямаше ли някой по-нормален приятел да го поздрави  Sick
Е, как бе нали му е "Братче"

е тоя бъч не можем вече го диша #Cussing out за бременната си жена каза: мале, къв корем е отпрала! на такъв два шамара и да ходи да чука камъни цял живот #2gunfire

За Бъч пак оставам без думи 
Никакви чувства, никакво уважение, простак.

#Cussing out Sick Sick #2gunfire

# 403
  • София
"Братче" другия път, Филип е приятел на стрийпа.

А това с присъствието на Кръстев и останалите, които ще гласуват най-накрая за
това кой ще спечели се бие някакси със замисъла "Острова на мъртвеца"  Thinking
Не ви ли се струва, да предположим просто хипотетично че в двубоя Станка и Дренски
победи Станка е как ще отиде на следващия племенен съвет да присъства  Wink

Владо Карамазов много ясно каза, от сега нататък ще присъстват на съветите изгонените участници, които пък после определят финалиста. Ами как Станка ще дойде, ако тя победи,
то е ясно че тя никога не би надвила физически силен играч като Дренски, но да предположим  Wink

Кво става със замисъла на "Острова на мъртвеца", да попеждава само Дренски, тъй ли  Laughing
Ами няма лошо, тогава бих искала да видя физиономиите на стрийпа и Бъч ако са останали до финала  Mr. Green

# 404
А аз останах с впечатление, че Дренски ще се върне в племето. Станка би трябвало да се бие със следващия отпаднал  Rolling Eyes.  Или съм в грешка?

Общи условия

Активация на акаунт