Сървайвър 3 част

• 18 272
  • 467
  •   1
Отговори
# 375
Ей това ме дразни в БГ Сървайвъра - всичко е ала Биг Брадър  ooooh! Вместо да наблегнат на състезанията и на самото оцеляване, те пак сеири дават - разводи, измислени двойки и семейни скандали  Twisted Evil

Точно това казах и аз ,много ми напомня на ББ  ,миналата година в Сървайвър беше по сериозно и стегнато,нямаше никакви интриги от такова естество.
---------
Като гледам как почнаха да говорят за Бъч в гръб и как почна да се представя много силно на игри смятам че има възможност Бъч да изхвърчи.
------------
Ами щом сте заговорили за финалистите чакайте да ви кажа тогава и аз - от много мой човек знам че Дренски е на финал -ще е един от 3мата оцеляли Mr. Green

# 376
  • София
------------
Ами щом сте заговорили за финалистите чакайте да ви кажа тогава и аз - от много мой човек знам че Дренски е на финал -ще е един от 3мата оцеляли Mr. Green

Ей тва искам да чуя  Laughing

# 377
СилвеКак ще изчака жената няколко дни,нали трябва шоу да стане,нали трябва да видим всички,колко е наранена,използвана и т.н.
Такива работи,не стават тихомълком. Mr. Green

Добре де, ама нали това е снимано преди месеци, а сега го гледаме? Де жена му разбра за Билянчето? Или на нея специално са и пуснали да е в час  Mr. Green

# 378
Ако играта е силова - Дренски.
Peace
А за вчерашната серия, смятам че Таня се подмазваше на Бъч за да остане поне още малко...това е моето мнение, нали уж нямаше да си говори с него- какво стана, много бързо си променя отговорите.
Peace Точно това ме подразни и мен. Уж беше мъжко момиче (спомнете си, как се държа на племенния съвет), а снощи "хахаха", "хихихи", "дай пет, бе гадинке" Naughty В тези коктейли алкохол ли имаше, не знам...Можеше да се държи възпитано и делово, така пак нямаше да си развали вечерта.

п.с. И аз гласувах за Дренски.

PeaceАми да можеше да се държи достойно и без да гъзомийничи чак Mr. GreenА така се принизи до тоя мазен плужек да го четка-на мен не ми изглеждаше като "хитроумна" стратегия за съхранение,а все едно я беше страх да бъде себеси. Crossing Arms

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 18:47 от teo_711

# 379
Все се надявам да изгонят Бъч!

PeaceИ азама като видях после резултатите май съм заложила на куц кон Joy Joy

# 380
я виж ти, Филипчо от Островът на изкушението приятел на Гошко ... еднакво противни при това  Laughing

# 381
  • Бургас
Здравейте и от мен  Hug

Записвам се към вашата групичка

Много глупави излязоха от Тортуга, изпуснаха момента да изгонят Станислав  ooooh!

# 382
Кой изгониха, че не можах да гледам?

# 383
Кой изгониха, че не можах да гледам?

Станка

# 384
Ето ви малко от Станка, отговори от форума на Сървайвър, ако ви е интересно:  Wink
http://forum.robinson.btv.bg/index.php?showtopic=291

# 385
Станка си замина, сега май идва ред на Сашо... Не знам какви са им плановете на тези от тортуга, но май ще изпуснат момента да изгонят един от най-силните играчи и една от най-големите заплахи - Станислав...Щом сега, докато могат не го направят, по-нататък май ще им се стъжни играта. още си го карат на СИМПАТИИ май...

# 386
много ми допадна жената на Сашо
а и понеже сме във форум бг-мамма, определено ми стана симпатичен този човек
стра'отни дечицата и определено изглеждат хубаво семейство
...
Лъчо също се разчувства, което е единственото, което ми хареса в него досега

Не мога да си представя да не се разчувства човек поне малко в такъв момент, не говоря за маймунските изказвания на дружката на Стрийпа

# 387
   Разочарована съм от Светла и Джина и,според мен,не заслужават да спечелят.Симпатяги са,да.Обаче толкова ли не им прищрака,че нищо не печелят,като гонят Танка?Не само от лоялност към пола си.С Таня,Сашо и Миро,те двете можеха да разкарат някой от най-силните-Костадинов или Бъч,после другия,след него Финдо-свободният играч и Лъчо.Тогава и двете спортистки отиват на финал с доста по-слаби противници-Танче,Миро,Сашо.Водещият им намекна,че слабите играчи са добри съюзници,но те си гласуват като комунисти за партията.И ще подарят наградата на човек,в който нищо човешко няма.
  Очарована съм от семейството на Сашо,усещат се топлите чувства между тях,жена му е много симпатична,дъщерите му сладурки,а на сина видях само дупенцето,дето майка му го пошляпваше Simple Smile
По моя преценка,семействата на Бъч и Финдо няма да просъществуват дълго,дано греша.

# 388
  • Berlin
дренски на финал?? ето това са думи за моите уши !  Mr. Green а снощи просто се прецакаха като изгониха станка, не знам защо изпуснаха да махнат станислав. и ми е тъпо, че не дават как решават кой да изгонят, защото е ясно, че се наговарят някак си ! гледах само последните минути, как на станка й изгасят факлата, но беше достатъчно. малко ме е яд, че изпуснах момента със семействата.

# 389
  • ВАРНА
е тоя бъч не можем вече го диша #Cussing out за бременната си жена каза: мале, къв корем е отпрала! на такъв два шамара и да ходи да чука камъни цял живот #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт