Ноемврийчета 2005 No. 4 - Вси Светии (и рождени дни!)

• 13 456
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
честито на рождениците!
майче, по 1вия въпрос. Децата винаги отzад, еле пък бебето. Заради еърбега, който в случая би представлявал огромна опасност.
По втория не zнам, по третия давай по интуиция. Ако си готова, ок, ако пък не, иzчакай. Май не помогнах.

# 151
честит рожден ден, Мартина! Микки, да ти е здрава и засмяна кака!
Честит рожден ден и на новата ни приятелка, добричката и приказлива Севи!
Честит рожден ден на Йоско, дето се е изгубил напоследък и сигурно ще ни изненада някой хубав ден - здраве и щастие желая!
честит рожден ден на Алекс - муцката нещо също се изгуби, време е да почерпи за късмет  Wink

канеста - браво на вас Simple Smile

майче - Деян седеше отзад по диагонал на шофьорското място, с гръб към движението. Такива огледала сигурно има на Илиенци, по бензиностанции и пр. автомагазини.

вчера бяхме на последната ваксина, за пръв път сложихме платена - Тетрахиб ли се казваше  newsm78 а детето вече втора вечер заспива горкото изоставено - всеки от нас си мисли, че другия наглежда детето и в крайна сметка то се качва на леглото и си заспива неокъпано и непогалено  Mr. Green милото.

# 152
Честит Втори Рожден Ден на кукличките Марти и Севи и на сладурите Йосиф и Алекс! baloni Честит празник и на техните родители и весело изкарване! Да растат здрави и послушни деца!

Олгарита, страхотно е, че всичко е било наред с пътуването, аз бях смела в изказванията си, защото с Юлиана сме изминавали сами 300 км., а и то беше само веднъж, макар и скоро, но разбира се най-добре с компания!  Peace

Майче, хубаво е, че споделяш, аз чак настръхвам от едно такова гъделичкане като си представя, ако изпадна в подобна ситуация, защото хем ми се иска, хем ми е добре така! Затова, ти и Филков ще прецените най-добре везните на къде ще наклонят! Но определено си е едно предизвикателството социализирането, новите хора, новите занимания и задължения.. Ще ни държиш в течение! Wink
Бях си намислила да минем довечера с Юлиана за малко на празника ви, но за съжаление ще ни идват неочаквани гости.. макар и желани!

А за срещата - Сердика е написала четвъртък 11 часа, просто защото тази седмица така се случи, но може и да го променим! Ще се радваме на всички, които дойдат! Олгарита, ще ви чакаме!

Огледало за обратно виждане на детето: http://willyfogg.com/bg/p582447/%D0%9E%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D … B%D0%B0+-+Chicco/ - ето това на Чико бях виждала преди в Данет (които тотално ме изнервиха, защото вече почти месец си чакам поръчката и накрая ги отсвирих и отмених и следващата), но вече не го намирам. Ето и тук има подобно - http://www.safety1st.nn-bg.com/travel.html
Аз съм виждала бебета на предната седалка, поставени обратно на движението, но не смятам, че е правилно, макар че знае ли човек, трябва да се проучи, а и зависи от еърбеците на колата. А такова огледало със сигурност ще е полезно за бебе, макар че Камен е вече на половин годинка! Simple Smile А сега аз лично държа Юлиана по диагонал от мен и се справяме, но може би още едно огледало няма да е излишно.

kanesta, чудесни новини от вас! Браво!

тити, това си е престъпление направо, гледайте някоя съседка да не ви надуши и да се обади на социалните! Simple Smile

Хубав уикенд на всички!  Hug

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 08:50 от Сисии

# 153
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИНА, СЕВИМА, АЛЕКС И ЙОСКО! дА СА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА!

Майче, относно пътуването - мен ме е страх да пътувам сам с Росен, защото понякога е непредивидим и изпада в истерия дори когато сме тримата; доколкото знам кошниците за кола са предвидени точно за предната седлака с гръб към движението - поне такова беше указанието на нашия Чиполино, но лично аз не съм го ползвала така, а винаги отзад. За работата - като човек, който е работил за друг и сега самостоятелно, казвам, че парите не са сигурни, но пък няма по - хубаво от това да си самостоятелен. От друга страна социализацията в твоя случай може би е добър вариант, но решението ще го вземете със Стефан . Успех Hug
ааа забравих ... Хубав празник дове4ера Hug

Тити, каква е тази ваксина - ние приключихме на година и 6 месеца и педи каза, че следващата е на 7 години?
Тук времето е втровито, но пък има страхотно слънце, така че до половин час се отправяме на разходка Sunglasses

# 154
анеле, ние слагаме със закъснение, понеже цяло лято не сме посещавали педиатър....а може и по старата система да сме я карали, не съм питала.

# 155
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИНА, СЕВИМА, АЛЕКС И ЙОСКО! дА СА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА!
искам да питам за срещата, къде е и кога, че нещо не разбрах, и този клуб островът, и той къде е,

Олгарита, добре дошла в София
канеста много се радвам за вас

# 156
  • София-там нейде в западната част
привет  Hug
честити рожденни дни на патерица на Яна на*MILADY*,Ния на Еххо,Петра на Majceto,Пол на Pollia,Миа на мама mama Ani
както и на днешните рожденници Мартина,Йосиф,Севи и Алекс за са здрави,щастливи и усмихнати деца   bouquet
за срещата май идущата седмица ще съм на работа  newsm78 незнам още ....но ако съм както ми мина тази може и в къщи да съм .... по принцип сравнително леко карам тази бременност но тази седмица имах контракции,но по-силни и си бях у дома ... то май ще преценя в последния момент Thinking
майче това си е сериозно решение та съвет не давам,социализацията си е добро нещо,докато ходех на лекции го усетих в пълна сила-нали и ние си работим свой хора,фактора приятелка също не е за пренебрегване особено ако е наистина близка .... та с Филков ще прецените  Wink
ваксина още не сме били последната
една готина случка от скора при нас е : бабата пита "Ема ти обичаш ли ме?" Ема не отговаря и така баба я пита няколко пъти и накрая наща казва "Бичам торта и мама  Blush" е това на второ място след тортата съм  Joy но наистина обожава торта и всякакви вкусотии то кое ли дете не ги обича де, но си мисля че ако не я възпирам може да изяде огромни количества .... иначе още помни рождения си ден и повтаря "торта,танци и дечица"  Laughing
повече и да искам не става да пиша щото тя превзема компа  Rolling Eyes

# 157
  • Карлово
Благодаря от името на Мартина за пожеланията! Една бърза почерпка, празникът ще е от типа три дена яли, пили и се веселили, подробности и снимки-в понеделник.

Честит празник на Севима, Йосиф и Алекс!

# 158
  • Gabrowo->Sofia
В края на деня, но все пак преди да е свършил празника - Честита Втора годинка на Марти, Севи, Алекс и Йоско! Да се здрави и весели деца!

# 159
  • Димитровград
Честит втори рожден ден на Мартина,Севима,Алекс и Йосиф!!!
Да са живи и здрави!!!Много да радват родителите си и да слушат!

# 160
Честит рожден ден на Мартина, Севима, Йосиф и Алекс!!! Пожелавам им да са здрави и щастливи деца!   Tada

# 161
  • София
Здравейте!
Минавам само да честитя рождените дни на Мартина, Севима, Алекс и Йосиф. Да са живи и здрави, мнго бели да правят и никак да не слушат  Wink

Чакаме снимки, вече толкова рождени дни минаха, не може тъй.
Лека вечер.

# 162
Честит рожден ден на Мартина, Севима, Йосиф и Алекс!!! Пожелавам им да са здрави и весели деца!

# 163
Само да се включа към поздравите за днешните герои на деня ЧРД на Мартина, Севима, Йосиф и Алекс!!! Пожелавам им да са здрави, щастливи, изобретателно палави и да имат много търпеливи мама и татко!

Отивам да приспивам утрешната звезда (кой като рождениците от средата на седмицата- по два пъти празнуват  Mr. Green ) и след това да припадна от умора пред телевизора  Tired Адекватно включване по въпросите в Понеделник  Wink

# 164
  • Измир
честит РД на Мартина, Йосиф и Алекс! Пожелавам им много здраве и радост!

Със Севи ви благодарим за пожеланията и честитките! Моля чувствайте се почерпени, всеки с каквото обича (не знам как се слагат картинки).
РД-то мина добре - с не много навалица, не много суетене, но достатъчно подаръци. Тортата беше от Лейди готова. Много я харесаха всички, особено децата. Единственото което липсваше беше таткото Sad. Надявах се другата Събота да спретнем малко парти и в Букурещ, но се оказа, че ще трябва да отложим заради лечението на зъба ми, което започнах в петък, и ще продължи 10 дена. Crazy Така, че Севи ще празнува пак РД на 17 ноември  hahaha

За срещата в четвъртък - ако е сутринта сме 100%, но след обяд не съм сигурна дали няма зъболекарката да ме викне  Sick

Майче, Севи винаги седи отзад, дори когато сме само двете, и то зад шофьора. Баща ми наистина бе полезен, защото се занимаваше с детето. Без него щях да пристигна с два дена закъснение сигурно  Joy.
Относно огледалата - даже не бях и чувала за такива.

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 00:00 от olgarita

Общи условия

Активация на акаунт