Ноемврийчета 2005 No. 4 - Вси Светии (и рождени дни!)

• 13 440
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • Димитровград
Много са хубави снимките от рождените дни.Страхотно настроение се усеща от празниците ви!

# 226
  • Пловдив
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОСИ! МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СИМКА!

# 227
Мече, много са хубави снимките. Малката е като голяма госпожица. Много сте се забавлявали, личи си.
Кити, вчера в еуфория. Постоянно усмихната, направо все едно не беше моето дете. Но днес си е същата - кисела, мрънкаща и т.н. И не се заиграва с новите неща, повече от обикновено. Разпръсква всичко по земята, носи чинии и чаши на голямата маса, пуска 2-3 пъти котлоните да пеят и светят и толкова. А с количката и толкова даже не играе.  CryНо какво да се прави. Явно такова ще е моето дете. И сигурно повече няма да купувам играчки. Sad
А сега ето линк към снимките - има още малко, когато духаме свещичките,но снимахме с друг апарат и още ги нямам-http://community.webshots.com/album/561344089irrRic

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 09:02 от buba_katinka

# 228
  • Димитровград
Докато не е минал денят на Роси!!!Честит рожден ден!!!Жива и здрава!!!Едно забравено пожелание,но е от сърце!!!

# 229
  • Измир
      ЧРД Роси!
   И честит празник на Симка!

Бубе, снимките не ми се отварят  Sad
MILADY, партито е било много весело. Нана е наистина със страхотен тоалет. Heart Eyes
Били и аз съм в четвъртък на линия  Wink
Юка, бързо оздравяване на сладураната.
Майче добре, че е мастит.

Севи тук си е много щастлива. Всеки ден на клуб, бонбони от баба и дядо, вуйчо й, който я разнася и  лигави...  не е като да си само с мама по цял ден.
Снимки и аз трябва да кача, но няма да е сега, защото страшно ми се спи.

# 230
Честит Рожден Ден на Калина!  Tada Да расте здраво дете и да радава много мама, тати, батко! Хубав празник!   bouquet

Честит Рожден Ден на Виктория!

Чудесни снимки на отпразнувалите вече!  Hug

# 231
 Tada ЧРД на Калина и Виктория! Пожелавам им крепко здраве, много усмивки на лицата им и обич в сърцата им

Къде се загуби Беба. Съвсем ни забрави  Thinking

Партито наистина беше много весело и удовлетворяващо за мама (а и за Нана, съдейки по превъзбудата и след това  Twisted Evil ). За жалост не можах да я снимам в цялата и прелест със завършения тоалет, но и частта, която остана на нея в клуба пак бива  Whistling

За четвъртък аз мога да се класирам само за следобедна явка, така че за 11 часа сме в отсъстващите.

Хайде приятен и спорен ден на всички! Пийте кафето и се залавяйте със задачите   bouquet

ПП. И понеже съм на вълна снимки- да ви покажа на мама балерината  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190135&photo=1 Паролата е същата

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 09:01 от *MILADY*

# 232
Ето, отново снимките. http://community.webshots.com/album/561344089irrRic
Ако копирате линка се отварят. Аз пробвах и на друг компютър.
Само да кажа, че тази торта аз съм я правила - http://family.webshots.com/photo/2884937580101665460FnwPxN

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 09:37 от buba_katinka

# 233
Юка Осцилококцинума се дава по следната схема - 3 дози първия ден, 2 дози втория ден, 1 доза третия ден. Аз лично продължавам да давам по 1 доза на ден след това докато се оправи. Говорила съм с лекар и знам, че няма опасност от предозиране. Иначе и Ния ми е със доста силна хрема в момента. Нощес рева от запушен нос и по нощите пръсках Олинт. Слава богу след това си поспа. Надявам се да й минава по-бързо хремата отколкото на мен, защото аз още се влача. Каквото такова. Иначе няма температура засега, весела е и си играе. Дано само с неспане на мама няколко дни се разминем.....
Майче дано се оправяш по-бързичко  Praynig
Сега да подхващам работата, че имам куп неща да свърша....

# 234
честит рожден ден първо на Кити, че не съм писала от онзи ден! Бубо, да не се пуашиш, ще й мине кривотията, и играчки още има да купуваш мноооооого - само здраве да има!

Честитка и за Калина и Вики! Много сърца да разтупвата през следващата година  Heart Eyes

Деян седи вече втори час в столчето за хранене. Някак интуитивно успях да разбера, че иска голяма бучка сирене и половин чашка с вода. Зарязах го и по едно време видях, че троши сиренето на ситно, слага го в чашата с вода, бърка и си пийва Simple Smile новатор  Mr. Green

милейди, ама разбира се, че Яна трябва балет да играе, не да сервира и отсервира  Stop

# 235
  • Gabrowo->Sofia
Чести втори рожедн ден на Калинка и на Вики! Да се здрави и весели деца.

# 236
Честит рожден ден на Калинка, Вики и всички други малчугани, които без да искам съм пропуснала   bouquet
Детски стаи вижте този линк  http://www.lineastar.com/bg/kids/000.html
Като цяло на мен ми се струват малко височки някои от леглата, но това е май защото са почти винаги 2 легла. Все пак си струва да се разгледа, защото може някоя идея да породи Simple Smile

# 237
честито на рождениците от вчера и днес!
Еххо, много хубави неща имат, особено холни гарнитури и кухни.

# 238
Влизам за малко за да поздравя днешните рожденички....

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА КАЛИНКА И ВИКИ!

# 239
  • Димитровград
  bigdance2Честит втори рожден ден на Калина и Вики!!! newsm59
Зимата дойде вече,много е студено.Еххо,"някоя идея да породи",прозвуча ми като някоя от нас да породи детенце newsm47,ама това е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт