Ноемврийчета 2005 No. 4 - Вси Светии (и рождени дни!)

• 13 438
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
А какво да правим утре с реzервацията zа 1 декември, като сме фифти/фифти zа сутрин/следобед? Thinking

# 241
Вижте кога има свободно- и ако пак няма победител- ами според мнозинството в момента там  Rolling Eyes

# 242
еzи/тура? Laughing

# 243
Еххо,"някоя идея да породи",прозвуча ми като някоя от нас да породи детенце newsm47,ама това е хубаво.

Кой за каквото си мисли  Wink

# 244
Честит рожден ден на Калина! Да расте здрава и щастлива!
Честит рожден ден на Вики! Да е примерна и добра кака!

# 245
аз гласувах за сутринта, но понеже съм под въпрос, си трия гласа.

# 246
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНКА И ВИКИ! ДА СА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!  bouquet

Деян седи вече втори час в столчето за хранене. Някак интуитивно успях да разбера, че иска голяма бучка сирене и половин чашка с вода. Зарязах го и по едно време видях, че троши сиренето на ситно, слага го в чашата с вода, бърка и си пийва Simple Smile новатор  Mr. Green

Моят новатор сутринта преди яслата закусваше малки кифлички на гърнето Joy

Бубе, тортата ти е много хубава - фигурките сигурно са ти отнели много време
Милайди, балерината е много сладка; така Нана ми изглежда доста над 2 годинки Heart Eyes

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНКА И ВИКИ! ДА СА ЗДРАВИ,ПОСЛУШНИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА![/color
Е, ама никой не ме похвали. И я кажете видяхте ли снимките от яслата - на мен ми прилачат на моите снимки от детството. Много се разнежих.

# 248
Бубе, тортата е страхотна, въzхищавам се на майсторството ти!!! Иzобщо не умея да правя сладкиши...

# 249
  • София
baloni ЧРД на Калина и Вики - да са живи и здрави!  baloni

>Бубе, много хубаво изглежда тортата - БРАВО, а фигурките и тях ли сама прави или са готови те???

А мене цял ден много ме боли главата и ми се спи...ужас някакъв..и съм кисела и лоша Sad

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 17:05 от bubu_to

# 250
честит рожден ден на калина и на вики! да са здрави и весели деца!  newsm18
аз оставам твърдо за сутринта. вечерта съм на парти на мобиком с бившите колеги и няма да успея и за двете, ако детското парти е следобеда. 

# 251
чрд на калина и виктория!
нека калина бъде красива като калинка, а виктория да бъде виктория  Wink

питанка - слагате ли нещо под панталоните на децата? аз все още пускам петра без чорапогащник и преди малко ми хрумна, че може би не е редно при нула градуса   newsm78

# 252
майче, задължително й слагам чорапогащник отдолу като излизаме. в събота я метнах в парка само по панталон и сега бърша сополи  ooooh!

# 253
  • Измир
ЧРД на Калина и Вики
Весел празник и на семействата им!

Бубе, тортата е много апетитна. Аз ще се пробвам за румънското парти с една форумска рецепта.
Майче, обувам термо панталон с 3/4 чорапи или обикновен с чорапогащник.
Милейди, Нана си е родена за балерина, пък гледам и движенията ги докарва.

Островът е на Цар Борис 3 нали? Да не отида някъде другаде по погрешка?

# 254
Милейди, наистина прекрасна балеринка!  Heart Eyes

olgarita, по-точно бул. "Цар Борис" III, Nо 109 - http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=f30f6846b5aa744b5d7a051da59fc0 … id=76&num=109

И ние ще дойдем утре към 10.30 - 11. Напомням на всички, които имат желание и възможност да дойдат!  Hug А вече с присъстващите ще решим за 1-ви.

Общи условия

Активация на акаунт