Ноемврийчета 2005 No. 4 - Вси Светии (и рождени дни!)

• 13 438
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
аз няма да идвам. петра е на ясла, камен пък изобщо не заслужава излизане извън къщи, камо ли посещение на клуб, аз имам работа и съм недоспала и кисела. оставам си у дома  Crossing Arms

# 256
  • Gabrowo->Sofia
Аз утре ще мина след 12 часа през клуба да ви кажа едно бързо "здравей", ако сте все още там.
Майче, чорапогащник не обувам на Ваньо, все още ходи само по джинси. Може би вече трябва да извадя термо панталонте  newsm78

# 257
И ние сме още без чорапогащник (освен когато не е с пола, рокличка), а само по 3/4 термо-чорапки, но и аз се замислям вече, че белите бързо стават!

# 258
само не разбрах защо с присъстващите ще решавате за първи. нали затова пускахме анкета тук  newsm78

# 259
юка, просто zащото утре ще сме в Острова и все пак трябва да се реzервира, а анкетата не помага много. В крайна сметка виждам как ще се откажем, zащото винаги ще има недоволни.

# 260
Защото някой по-горе беше казал да направим така като отидем на място - Милейди май.
Каквото кажете... но наистина като вземем много да го мислим и все се проваля, а срещите ще продължат така или иначе, но нали идеята беше да се съберем празнично..

# 261
мисълта ми беше, че ако се съберете повече от едната група, няма да е много честно. така може да се получи, че на първи пак да сте си вие само, защото ви е по-удобно едното или другото време. но както и да е.

# 262
добре, а как да действаме тогава, дай предложение newsm78
всъщност, ако реzервираме zа сутринта или следобеда, zа колко човека да го направим, zа гласувалите zа съответната част от деня ли? Приzнавам, че ми става малко сложно и лично аz бих се откаzала.

# 263
  • Карлово
Честит празник на Калина и Виктория!

# 264
Ау....само да няма сърдити, че то уж за хубаво го правим, пък после.... Naughty Wink

Предложих да решавате на място, защото анкетата беше 50/50. Тити, като отговорен член на колектива, изтри своя глас понеже била под въпрос (което никак не ми харесва, защото ще липсва, ако въпросителната се окаже с отрицателен отговор).
Ще си актуализирам предложението, пък вие пак помислете- предлагам да се резервира за сутринта. Повечето от гласувалите за след обяд са такива като мен, които всъщност им е все едно. Реално май по- подходящо е сутрин за такива мероприятия. Някъде към 10.30-11.00  Thinking

Не давам никой да се отказва  Crossing Arms (понеже ми пита някой изобщо  Whistling Mr. Green )

Резервирайте за броя гласували общо (не знам дали се покриват с реално потвърдилите участие), пък после ще си коригираме сметките с клуба.

Не се налагам, просто се опитвам да синтезирам кратко някакъв план  Peace

По другите въпроси- утре, че цял ден душата ми спи, а Яна току що чак заспа (започнахме сагата с приспиването в 22.30)  Tired

# 265
  • Карлово
Честит втори рожден ден на Александър!

Честито и на имениците днес!

# 266
честит рожден ден на сашко!
пожелавам усмихнато детство и спокойна мама!

вивита, ако надникнеш тук, да знайш, че наистина от сърце желая. аз с теб не съм се 'карала', ама и да съм, к'во от това - пожеланията все пак са за сашко - нали е негов РД!

аз няма да си изтривам гласа, въпреки че с тия двете гарги нищо чудно и да не дойда на първи нито сутринта, нито следобед.  Rolling Eyes ако децата са спокойни, ще дойдем независимо дали е сутрин или следобед. аз по-бих се кефила на следобедед клуд - барем се изморят от шумове и впечатления, поизграят и покрещят на воля и после спят добре. иначе да - милейди е права - за мен е все едно по кое време ще е...
миналата нощ 4 часа будувахме - реваха или заедно, или подред. ми писна ми - петранка станала 2-годишна магарица и още не спи като хората, а камен пък се дере без никаква мисъл в главата - нито кърмене иска, нито биберон, нито да играе, нито мазило за венци - просто така си отваря устата и си пуска гласа. тази нощ нарочно оставихме Т да падне до 16 градуса и в резултат всяко от децата се буди едва х 2 пъти. явно трябва да спим на 15-16 градуса, за да имаме поне малко време за сън. добре че имаме пухени завивки, че иначе ще шушолясаме с филков. и да ви кажа, да ставаш на 16 градуса, за да лашкаш креслив ревло, хич не е гот  Confused

# 267
Честит Втори Рожден Ден на Александър! Да расте здраво и щастливо дете!!

Честит празник на празнуващите днес Архангеловден!   bouquet Мисля, че малката Ангелинка на Кукла е именичка днес! Да е жива и здрава!

И за мен е все едно и май наистина всички са гласували така, много са малко тези, които са категорични за времето, просто защото има доста време дотогава, нормално..

Майче, съчувствам ти, но само да споделя, че и мен 15-16 градуса ме плашеха, но също установих, че Юлиана спи по-добре на студено, точно на посочената от теб температура, разбира се добре завита! И от 2 вечери не се е будила през нощта, че нали и неи имаме такъв проблемен период със заспиването и буденето, дано се задържи де. Така че завивайте си ги спокойно и дано не им се излиза от топлото легло чак до сутринта! Wink

# 268
ЧРД на Сашко! Да расте здраво, щастливо и будно детенце и да радва мама и тати!  Heart Eyes

От колко часа и къде точно се намираше клуба, че може и да успеем да се присъединим днес към вас  Wink

Майче, съчувствам ти от все сърце за будуването  Tired  Hug Не знам как издържаш толкова време на това темпо...
Моите бушони започнаха да изпушват- спощи Яна заспа почти в 12 през нощта, след като повръща от реване (без особен смисъл- аз си бях до нея, говорех и спокойно и тн) След това се буди поне 4 пъти и рева поне по 20-30 минути на всяко будене  Tired Аз си изпуснах нервите вече не помня колко пъти и сериозно се замислям да отида на психоаналитик- нещо съвсем неуравновесена се чувствам. То едно на ръка, че съм в обичайните дупки преди рожден ден, но пък толкова много през живота си не съм крещяла  Embarassed

Отивам да си будя чадото (като не е спала цяла нощ сега няма ставане), че работа ме чака....

# 269
Милейди, бул. "Цар Борис" III, Nо 109 - http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=f30f6846b5aa744b5d7a051da59fc0 … id=76&num=109 От 10.30 -11 ч.
Ще се радваме да дойдете с Нана!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт