Примерна схема за захранване 2

• 123 229
  • 583
  •   1
Отговори
# 390
А колко мляко да се добавя в пюрето,ако сега изсуква към 150 мл. да речем,на половина ли-около 70 мл.?Хич не ми се иска да давам адапте,но не мога да цедя,защото много малко изцеждам за доста време

# 391
little^cuttie    ти колко грама даваш на обяд пюре ?

Около 200 гр и преди следобедния сън се кърмим-така заспиваме.

# 392
На 180 грама пюре(няма значение плодово или зеленчуково) се слага 3 лъжички АМ-суха субстанция,не е необходимо да е разредено.Значи на 60 гр пюре - 1 лъжичка АМ.

# 393
  • София
На 180 грама пюре(няма значение плодово или зеленчуково) се слага 3 лъжички АМ-суха субстанция,не е необходимо да е разредено.Значи на 60 гр пюре - 1 лъжичка АМ.
  Hug  bouquet
А мога да му давам и така вече,нали?

# 394
  Hug  bouquet
А мога да му давам и така вече,нали?
Мисля,че можш,но по-добрият вариант е ако се опиташ да изцедиш кърма  Peace

# 395
  • София
Няма как Simple Smile Имах кърма 22 дни само  след като родих  ConfusedНие сме на АМ!

# 396

А това в кърма колко долу горе е?Ние направо те засипахме с въпроси,благодаря за отговорите  bouquet

# 397

А това в кърма колко долу горе е?Ние направо те засипахме с въпроси,благодаря за отговорите  bouquet
Може би около 1/3 от пюрето,но зависи също и от гъстотата.Но момичета,не искам да ви ангажирам с мнението си.Аз ви казвам как аз съм правила Hug

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 19:22 от little^cuttie

# 398
Здравейте и от нас.Ние сме с тем.от38,3 педито ни каза че е от зъбки искам да попитам колко време трае това нещо вече втори ден сме така,аз нищо не напипвам с пръст.И май познахте че като няма апетит може да са зъби.За сега давам Нурофен искам да ви попитам вие как сте се справили,дали сте давали нещо друго.

# 399
Здравейте и от нас.Ние сме с тем.от38,3 педито ни каза че е от зъбки искам да попитам колко време трае това нещо вече втори ден сме така,аз нищо не напипвам с пръст.И май познахте че като няма апетит може да са зъби.За сега давам Нурофен искам да ви попитам вие как сте се справили,дали сте давали нещо друго.
Мажех с Калгел или Пансорал. Peace

# 400
Може и по двата начина - но трайността е различна:

След термична обработка:
* Месо: 1-2 месеца
* Месо пилешко: 3-4 месеца

Косе Босе, аз не съм сигурна, че разбрах, затова пак искам да попитам - имам бурканчета с домашно пиле и заек, сварени предварително и след това стерилизирани. Колко време мога да ги съхранявам (в шкаф в кухнята, темп. около 22 градуса)? Ако може само 1-2 месеца за заека, май ще трябва да го изхвърля (или с таткото да го изядем Mr. Green), защото е много като количество, а и пилето за 3-4 месеца няма до го изяде. Ако пасирам месото и го замразя във фризера на кубчета, повече ли ще изтрае и колко повече? Малко ме е страх с домашно приготвените меса да не се натрови, нали нямат консерванти? newsm78

Тези месеци на съхранение се отнасят за замразени продукти:
1) в първия случай: когато се варят/пекат предварително (т.е. минават термична обработка) и после се слагат във фризер
2) във втория случай: когато директно се слагат пресни продукти, евентуално след бланширане за 1-5 мин.

За фризера и пилешкото (предполагам и заешкото е в тази категория):
- ако е варено и пасирано, на кубчета: 3-4 мес.
- ако е сурово, на порции: 8-10 мес.

За бурканчетата - би трябвало да издържат доста повече от 3-4 месеца, но дали качеството на месото е подходящо, честно казано нямам представа.

# 401
Благодаря ви днес ще пробвам.

# 402
Може ли да давам по 30гр пюре на ден смесено с кърма през биберон???Питам защото дадох днес,защото пюрето от тиква беше прекалено рядко за лъжичка!!!

# 403
  • Варна
Може ли да давам по 30гр пюре на ден смесено с кърма през биберон???Питам защото дадох днес,защото пюрето от тиква беше прекалено рядко за лъжичка!!!
Аз не съм давала с биберон. Един път и на мен ми стана рядко пюрето, защото го смесих с повече мляко. Обаче се справихме с лъжичката. И с повечеко цапане, разбира се  Laughing

# 404
  • София
Тези месеци на съхранение се отнасят за замразени продукти:
1) в първия случай: когато се варят/пекат предварително (т.е. минават термична обработка) и после се слагат във фризер
2) във втория случай: когато директно се слагат пресни продукти, евентуално след бланширане за 1-5 мин.

За фризера и пилешкото (предполагам и заешкото е в тази категория):
- ако е варено и пасирано, на кубчета: 3-4 мес.
- ако е сурово, на порции: 8-10 мес.

За бурканчетата - би трябвало да издържат доста повече от 3-4 месеца, но дали качеството на месото е подходящо, честно казано нямам представа.
  bouquet Благодаря! Ще внимавам тогава, пък ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт