Примерна схема за захранване 2

• 122 842
  • 583
  •   1
Отговори
# 420
  • под дъгата
Ей умрях от смях с вас  Laughing  СтерИлизиране = консервиране в случая. little^cuttie, ти какво си помисли? Че пюрето се вади и се изварява преди ядене ли? Joy

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 23:49 от Buba Mara

# 421
Ей умрях от смях с вас  Laughing  Стерелизиране = консервиране в случая. little^cuttie, ти какво си помисли? Че пюрето се вади и се изварява преди ядене ли? Joy
Ами знам ли  newsm78То все има нещо дето не съм го чула и си помислих да не би домашно напрвавените да подлежат на някакви допълнителни продцедури!Да не мислиш,че аз малко се смях като прочетох,че си написала,че стерелизиране и консервиране е едно. hahaha Те хората са казали:"Акъл море-патки пасе"  Hug

# 422
  • под дъгата
Карай бе, веселба да става! А ако прочетеш целия разговор отново ...  Laughing Аз в началото докато зацепя, че всъщност и двете говорите за едно и също, но не се разбирате, голямо дзверене падна  Laughing
Всеки греши, и аз така - ето горе се коригирах  Wink
Я, кажи ти каво сирене даваш, каква марка имам предвид? Изчетох де що има теми, сравнителни анализи, и като вляза в магазина, се почесвам и нищо не взимам. Купих на Пършевица, че най-твърдо ми се стори, но пък много солено на вкус излезе и все оше не съм дала.

# 423
Ами то сирена хиляда вида... Crazy Аз започнах с извара и досега му давам от нея.Когато му свърши и съм забравила да взема му изкисвам малко сирене във вода от вечерта(това ще ти реши проблема за солеността).Марката на сиренете,което купувам и за вкъщи е Елена.А извара в Левски няма друга освен на Чех  Peace

# 424
  • под дъгата
Да, знам, че задължително се изкисва. Четох, че прекалената соленост говори за недоузрялост, затова имах резерви. За Елена-та хубави работи съм чувала, но не го намерих в квартала. А бе глупости, много май се вживявам в последно време. Сложих го във вода и тия дни мисля да давам вече.

# 425
А вие колко сте големи?

# 426
ябълки винаги сме съхранявали в кошница или щайга на терасата /остъклена е/. с времето кората може да се набръчка , става по-дебела и мазна, но ябълката вътре си е ок.

# 427
  • под дъгата
А вие колко сте големи?
Дъщеря ми е почти на 10 м.  Sunglasses

# 428
  • под дъгата
ябълки винаги сме съхранявали в кошница или щайга на терасата /остъклена е/. с времето кората може да се набръчка , става по-дебела и мазна, но ябълката вътре си е ок.
Зависи от сорта ябълки. Зимните не се развалят бързо, така ги държах и аз на терасата няколко месеца.

# 429
  • София
Я, кажи ти каво сирене даваш, каква марка имам предвид? Изчетох де що има теми, сравнителни анализи, и като вляза в магазина, се почесвам и нищо не взимам. Купих на Пършевица, че най-твърдо ми се стори, но пък много солено на вкус излезе и все оше не съм дала.
Аз почнах да давам по малко (трошички) козе сирене, просто защото отдавна вкъщи ядем само такова (Анна имаше АД и минах на диета, като изключих млечни без козе), и засега се понася добре, но не съм сигурна дали да не мина на краве (тя вече май израстна дерматита или поне не е имала скоро проявления), спомням си, че бях чела, че е с по-различен състав от козето някъде в предишната тема. Как мислите - има ли значение?

# 430
  • под дъгата
Щом е имало детето дерматит, по-добре обсъди с лекаря дали е време да й дадеш краве сирене. В този случай Не бих черпила от чуждия опит, защото всяко дете си е индивидуално, а и не винаги методът ''проба-грешка'' е удачен  Peace

# 431
Благодаря на адашката и на всички,които ми отговорихте!  bouquet
Явно няма да ги стерилизирам,ще пробвам номера с чувала,само не разбрах,трябва да сложа шише пълно с вода вътре,така ли?
Днес бяхме на консултация,Лора е наддала само 200гр(на шест месеца е)та се чудя дали да не захраня с каша? newsm78Бях се отказала от този  вариант,че вървеше доста едричка,сега е 8050гр на 64см!
Вие какво мислите?

# 432
Някой знае ли дали Хип имат пюре от ябълки,само от ябълки не от смес,че днеска се утрепах да търся и единственото ,което намерих беше ябълка на Номе ,но имаше модифицирана скорбяла вътре Sad

# 433
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128088.msg2392741#msg2392741
ябълка чиста на хип няма!
Мече има крем ябълка на Гербер чиста малкия я папа яко Mr. Green

# 434
Супер,а на лепенката пише ли като на сливите,крушите за хранене след 3 месец???Аз видях,че на гербер имаше ябълка ,но беше микс с кайсии и си викам те кайсиите да алергенни май,няма да взимам,но по принцип в моя квартал само в Кауфланд има гербер  Sad

Общи условия

Активация на акаунт