Александрия - Врата на Египет - 8

• 40 839
  • 345
  •   1
Отговори
# 120
БТВ-то се хваща вече в Бахрейн заедно с някакъв военен канал, който показвал хубави некодирани фирми. Утре ще дойдат да забучат още една антена на покрива. Сателитният са го качили на друг спътник и вече не може да се гледа от тук. Добре, че имам страхотни приятелки българки, които ме държат в час за всичко. Heart Eyes
Утре ще те препитам на "телефонни" да ме сложиш и мен в час, че тук изгубихме дори и сателитната БГ програма  newsm78  Confused. Преместили са я на друг сателит ли, на други вълни ли, и вече не я хващам.
 Hug

И в Хургада ходихме на дискотека, но там бяхме само за 2 вечери /3 дни/ и едната вечер мина в сватбата. Не знам дали има и други места за развлечение  newsm78.

# 121
Ели много сладко разказваш! newsm10 newsm51

# 122
За  всички участнички в египетската тема, на разсъмване и за събуждане Grinning

# 123
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Pina, Катето ако е толкова добра, да инвестираме в едни пайетки за Коледа. Joy Heart Eyes Ти сигурна ли си, че посещава курса , а не се скатава в близката баничарница. Като се чуем, все е на тестен ден. Mr. Green
1. Тръгвам на два пъти за курса, верно има долу банчичарница, но не се отбивам там, а директно на 4 етаж, където е залата.... Party Party Party
2. Не се харчи за шалче, за подарък, може и с картичка да ме минеш, той предния подарък държи влага за 10 години напред!! Треньорките казаха че ще ни донесат до месец оригиналише от тюркише колани да връткаме и друскаме и дрънкаме......
3. Пина, само плашиш ти..... не ти вярвам!!! Дори и треньорките питаха за теб и явно си специална, щото викаха :"еее.. кога ще се видим най-накрая с нашата приятелка Пина..."??? Mr. Green
4.  Благодаря за сутришното кафе, някой цяла нощ костюми е шил май... и изобщо не е полягвал дори ??!!! Mr. Green Heart Eyes

# 124
Добро утро  Hug

Тук си зъзнем и се ядосваме на неволите да живееш в София  Confused Така че нестандартните кафенца на Ноичка и хубавите разкази на Ели ми идват мнооого добре  Peace

По повод на пазарлъка, една приятелка ми каза че като били в Хургада, трябвало да се пазарят дори за маршрутката, на каква цена да ги откара от хотела им до центъра на града  Rolling Eyes

Много интересна статия за Тут, мерси Нойче  Hug Четох вчера нящо подобно и в превод, но с видеото и снимките определено е по-интересно  Crazy

Кате, какви движения овладя от бели денсинга, минахте ли го вече шимито  Wink

# 125
Така че нестандартните кафенца на Ноичка и хубавите разкази на Ели ми идват мнооого добре  Peace

Черпя ви с по един масаж с горещи камъни, заради добрите думи. Grinning

Аз се върнах преди малко от такова глезене, (подарък от моята приятелка Heart Eyes), отвориха ми се всички чакри и съм готова за шимитото на Ани и Катето, каквото и да означава това. Laughing

4.  Благодаря за сутришното кафе, някой цяла нощ костюми е шил май... и изобщо не е полягвал дори ??!!! Mr. Green Heart Eyes[/i]

Не позна, просто си спуснах дъгата надолу. Mr. Green Blush

Ели, чакам те да обсъдим бтв-то и останалите забележителности на Александрия. Heart Eyes

# 126
elix, точно по широката алея ходихме ние.Тя е доста дълга и не я извървяхме цялата.Там е тихо и чисто.
Катяджийн,специална съм,да! Flutter Имаме си приказката с момичетата от друг форум и доста сме си хортували за какво ли не...
Ноя, благодаря за кафето!Аз не пия,но в такава приказна атмосфера поднесено ще се прежаля! Crazy
АниСим, да в Хургада и за маршрутките е здрав пазърлък.То ние за това вървяхме пеша като изоглавени,щото не умеем да се пазарим... Mr. Green
Благодаря и за масажа! Hug

# 127
"shimmy" са тези характерни динамични движения с ханша или раменете, така да се каже а-б то на бели денса  Grinning Предполагам Евелина, може да даде по професионално обяснение  Peace

А Катето може да онагледи с клипче  Simple Smile

Ето тук малко инфо:

http://www.middleeasterndance.homestead.com/Shimmies.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Shimmy

Хубаво масажче, ще се пробва някой ден, тези камъни доста ли са нагорещени  newsm78

# 128
Аниии, Ани... Добре че беше ти та да ме светнеш!!!!
Момичетата инструктурки са страхотно млади, грациозни и ни запознават с безброй термини, които старата ми главица не запомня!!!!!! Плюс това аз съм на трети ред /за да не се комплексирам от огромните огледала, които са пред нас/ и почти не чувам какви термини използват!! Embarassed Сега ще се подготвя теоретично и с твое разрешение ще пусна тези картинки на списващите в темата ни за Бейлей денса! Praynig Мисля, че ще им е интересно!!  bouquet

# 129
Пускай бе Кате аз чрез Гугъла ги намерих   Flutter Ще е интересно да ни запознаваш, пък макар и задочно как протичат тези уроци, а и pina също  Peace Аз нали съм си самоука, знам само някои неща от касетките които съм си свалила от нет-а. Има и други типични движения "snake arms", "camel" едно типично египетско, но не му знам термина...., едни осморки има, ама да не ви отегчавам  Joy с технически подробности.

# 130
Ама и аз не искам да ви отегчавам с моята нова страст... Отивам с голямо желание и нямам търпение да идва съботата....."snake arms" го помня, но много термини има.... не мога да ги запомня!!! ooooh! момичетата сам ного грациозни, имаме един танц, който учим в момента, красив е.. но аз съм като мечка в момента и няма грам грациозност, пък и стъпките си забравям.. а бе луда работа. Първия път играх по анцуг и тениска и верно бях като буца!
втория път бях с ефирна индийска пола и малко по-добре бяха неещата.... така както е тънало да се разсъбличам може да откажа групата, ако  покаже още малко плът!!! Joy Joy Joy

# 131
Хайде сега, недей да скромничиш. Grinning Ти си толкова талантлива, в състояние си да пренапишеш Кама Сутра, та бели дансинга ли ще ти се опъне. Mr. Green Heart Eyes

А Пина колко е напреднала? И при нас има, да вземем и ние да се запишем с anna_m. Дидка М се вълнува от друг бели дансинг. Grinning Hug

Евелина, включи се и ти с някои  пикантни подробности от кухнята, когато имаш възможност.

Ели, много си сериозна, няма що  Crossing Arms, представям се ако хванеш и бтв-то какво ще стане. Grinning

Галето и тя. Thinking За gioia да не говорим. Whistling

Лек ден, ключът от пирамидата е в мен. Grinning

# 132
Добро утро!!!

Heart Eyes
Виждам добре се е отразил вчерашния релакс с камъните!!! Mr. Green Че и тен си хванала!!! Ама тоз човечец, що така си го обковила??!! Joy Какво НЕ ТИ НАПРАВИ???!! Whistling

Пина, не знам колко е напреднала, не съм я тествала, тя само откъм приказки го докарва и обещания да се включи!!! Laughing
Елиии, не ти трябва битиви... аз като ги заметкам едни предавания да ги гледам напоследък първо нова и пълна промяна, после един серал гледам и накрая Слави и танцьорите и то дошло време за сън... не ми стига времето за форума!! Confused Simple Smile

# 133
Добро утро!!!

Heart Eyes
Виждам добре се е отразил вчерашния релакс с камъните!!! Mr. Green Че и тен си хванала!!! Ама тоз човечец, що така си го обковила??!! Joy

Внимавай да не му направиш копания на бързо, тъкмо и в темата с мумии ще се впишем идеално. Mr. Green

# 134
Добро утро!!!

Heart Eyes
Виждам добре се е отразил вчерашния релакс с камъните!!! Mr. Green Че и тен си хванала!!! Ама тоз човечец, що така си го обковила??!! Joy

Внимавай да не му направиш копания на бързо, тъкмо и в темата с мумии ще се впишем идеално. Mr. Green
господина идеално ми се връзва на стайлинга днес в червено!!! Мисля че добре бихме си повисяли един до друг за оросяване на мозъците!!!!

Общи условия

Активация на акаунт