Александрия - Врата на Египет - 8

• 40 789
  • 345
  •   1
Отговори
# 285
тъкмо се уплаших че съм ви изгонила музата за писане!

Напротив, разпалваш я. Grinning Това му е на ремонтите, че междувременно си казваш, абе, не може ли и това и онова? Като докторът, тъй и тъй е под упойка, дали да не му извадим и третата сливица, че е голяма? Laughing

# 286
Кате, имаме ли някаква нова номинация или приз? Twisted Evil  Laughing

Абе за какво са ни номинации, нали знаеш, че сме Истинските и постоянни победители!!!  Peace
 newsm65

newsm58

# 287
Как я искаш???? Така , така или така ???
Но накрая да не стане така .
 Joy  hahaha

Кате, имаме ли някаква нова номинация или приз? Twisted Evil  Laughing

Абе за какво са ни номинации, нали знаеш, че сме Истинските и постоянни победители!!!
newsm10 Само така, Кате  Grinning.

# 288
Как я искаш???? Така , така или така ???
Но накрая да не стане така .
 Joy  hahaha

Искам я така. Mr. Green

# 289

Ееееее, това за удобство не ми се показва  Twisted Evil  Joy.

# 290
Привет и от мен!!!
Галенценце, къде се разкършваш в момента? Grinning
Ей ме на в цялата ми прелест .Много неизвинени набрах последните дни и ще трябва да се вземам в ръце.
Гледам тука бири се джуркат та викам нека и аз барабар Петко с мъжете да се наредя.
Ноичка,тези девойки май си мерят на коя първа ще и изпадне шишето през банsките. Joy hahaha Най-жадния печели енергийна напитка.

# 291
  • София
Ох, шъ мъ съсипете  Joy 

Ноичка,тези девойки май си мерят на коя първа ще и изпадне шишето през банsките. Joy hahaha Най-жадния печели енергийна напитка.

....или алкохолна направо ,кво е това лигавене на някакви бири  Mr. Green

# 292
Ох, шъ мъ съсипете  Joy 

Анджък. Laughing Радвам се, че се присъедини към жадната ни компания.  Wink

Гале, теб направо на ирландски танци те изби, сега Гинес ли ще ти търсим? Mr. Green Като гледам вече си вързала кънките.. Joy

# 293
Гале, теб направо на ирландски танци те изби, сега Гинес ли ще ти търсим? Mr. Green Като гледам вече си вързала кънките.. Joy
Какъв е тоз и за какво се бори?Да си казва бързо мерките и теглилките иначе няма да си играя с него. Mr. Green

# 294

А, миличка, обаче за това ще трябва да почакаш поне един месец да видя резултата от йогата  Joy.

Ох, шъ мъ съсипете  Joy 

elix, все още сме в Египет  Twisted Evil и затова сме само на бира (но и египетската бира не е слабичка де  Mr. Green, пробвахте ли я???

# 295
Докато приспя Актьора Сами и вие сте метнали алкохола, рокличките та и банските май ще падат!
олелеееееееееееееееее

# 296
  • София

elix, все още сме в Египет  Twisted Evil и затова сме само на бира (но и египетската бира не е слабичка де  Mr. Green, пробвахте ли я???
......ааааа, в Египет сме,ама по курортите - там може  Mr. Green

Избирайте си , наздраве!  Grinning

# 297
Какъв е тоз и за какво се бори?Да си казва бързо мерките и теглилките иначе няма да си играя с него. Mr. Green

Пинта и двайсе е, дебелината можеш да я измереш на око. Joy Mr. Green

Креми, ако имаш нужда от гипс за ремонта, свиркай. Mr. Green Laughing

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 21:27 от Noia

# 298
А така ...мерките са задоволителни ама защо тоз юнак е с дървен крак. newsm78
Направо не смея да поискам цялата картинка.То остава да се окаже,че вместо ръка има кука.
Направо ще сме като от филм на ужасите. Joy hahaha
elix,мерси за хубавите коктейли. Hug

# 299
А така ...мерките са задоволителни ама защо тоз юнак е с дървен крак. newsm78
Направо не смея да поискам цялата картинка.То остава да се окаже,че вместо ръка има кука.
Направо ще сме като от филм на ужасите. Joy hahaha

Много ти е богато въображението Twisted Evil, все едно ти си го гипсирала Joy

Общи условия

Активация на акаунт