аденом на хипофизата

• 98 932
  • 889
  •   1
Отговори
# 780
Здравей Ива. Не съм искала да те плаша, съжалявам Sad. Това, че при нас има проблеми не означава, че и при теб ще е същото newsm10. Ако се чувстваш добре и не те притеснява нищо не го мисли, пий си хапчетата и знай, че всичко ще е наред. Още веднъж съжалявам. Прегръщам ви всички Hug.

# 781
Добро утро. О, Даф не се притеснявай, аз просто имах в предвид това, че едно бедствие като дойде не идва само, а води със себеси много последствия. Даф, миличка, извинявай. Много силно те прегръщам Hug. Реагирах така, защото това постоянно висене по лекари и ходене по мъките с тези изследвания, хапчета, дози и на всичкото отгоре още проблеми със здравето, мен специално много ме изнервя това. И на всичкото отгоре и лекарите за нищо не стават, само отчитат дейност #Cussing out. Изинявай още веднъж, благодарна съм за това, че има от къде да се информирам. Благодаря Ви!

# 782
Не се притеснявай мила. Знам, че е изнервящо. Аз направих нервна криза в болницата. То всичко се трупа и накрая избива от някъде. Трябва да се успокоим и да мислим позитивно Peace Стискайте ми палци днес. В 12 ч съм при ендото тука да ми даде протокол за достинекса и ще искам и направление за гинеколог. Трябва да ми пусне и направления за хормони най-накрая. Те само се ослушват #2gunfire, пък накрая ние си патим. Искам да ми се направят изследванията, за да видя най-накрая какво е положението. Много се радвам, че ви има и взаимно се подкрепяме и си даваме сили. Целувки и прегръдки на всички Hug.

# 783
Стискам палци и ще се моля всичко да е наред  Praynig Пиши да кажеш какво е станало след посещението при ендото и гинеколога.

# 784
  • Пловдив
Даф,успех,миличка,ще чакаме отчет!

# 785
Непременно и благодаря  bouquet. За гинеколога ще почакам, защото ми дойде и се отлага прегледа. Абе аз да взема направлението, че ми писна да плащам #2gunfire. Лек ден

# 786
даф, успех  Hug

# 787
Здравейте отново. Резултата е оформени документи, подаването им към касата и направление за гинеколог. Отново ми каза, че няма нужда да ми се пускат всички хормони - то дифузна струма и кистичка не било сериозно #2gunfire. Утре на гладно ще си пусна anti TPO, което ще си платя и след това ще пробвам и при гинеколога да ми пусне хормони. Ох, писна ми вече #Cussing out. Момичета нали гинеколозите могат да пускат направления за хормони?

# 788
  • Пловдив
Даф,могат!Дано всичко там е наред.

# 789
Дано, надявам се да ми даде, че да се успокоя вече. Аз имам предвид не само половите хормони, а и тези за щитовидната жлеза.

# 790
  • Пловдив
Тези на щитовидната не трябва ли да ги пусне ендокринолог ooooh!

# 791
Да де ама моя казва, че няма нужда, аз и без това половината ще си ги платя. Не ми се дават още пари след като ми се полага от касата и за това питам дали гинеколога не може да ми даде и за тях.

# 792
Здравейте и от мен, завърнах се и то доволна макар да ми писна да стоя в болницата. Какво да кажа и от къде да почна, изчетох това, което сте написали и потвърждавам връзката с тези заболявания и кг., при мен излишните са много над 20 дори, но ще ги преборя, с предписани лекарства съм. Доказа се проблем с щитовидната жлеза и ще пия хапченца и за нея, както и лек завишен инсулин, който не е в резултат на заболяване, но ако не се следи може да доведе до такова. Пролактинът ми се е закачил на горната граница и лекарят държи да го проследи преди да предприеме серизони мерки, а и чакам резултат от още един хормон за хипофизата, за да се докаже дали аденомът влияе на хормоните. С ръка на сърцето останах адски доволна от лекаря(обяснаваше всичко без да е нужно аз да го гоня по коридора и да разпитвам като детектив), от болницата като условия(все едно бях на хотел), от персонала, от всичко и най-вече от факта, че най-накрая ме взеха на сериозно и започвам лечение на прблемите, които ми бъркат не само в здравето, но и в емоционалното ми състояние.
daf7 колкото до ТСХ, мисля, че може и гинеколог да ти го пусне по касата и ако е така се надявам да не се скатае и той. Стискам палци на всички ви и много се радвам, че ви има само дето ви "срещнах" заради такива неща. Но ще се справим нали, аз поне вече съм много оптимистично настроена дано има защо.
миле стискам палци и на теб.
Hug  bouquet

# 793
  • Пловдив
Фрезия,поздравления за откритите проблеми с пожелание за адекватно лечение и достигане до мечтания резултат.Радвам се,че си оптимистично настроена!

# 794
Фрезия, радваме се, че се върна Hug. Нали знаеш намерен проблем - разрешен проблем. Така, че напред в преборването на болестите. Какъв е точно проблема с щитовидната жлеза?

Общи условия

Активация на акаунт