аденом на хипофизата

• 98 926
  • 889
  •   1
Отговори
# 795
ТСХ е на горна граница, а антителата са завишени и пречат на нормалната й функция, гледа ме и на ехограф и резултатът от него съответства с получените резултати, нямам възли, но структурата е нехомогенна, предписа ми л-тироксин и селеногин, за да й подпомогне функцията. Сега само се надявам аденомчето да е кротко, не са ми казали размер, защото е наистина много малко и се надявам да си стои там и да си живеем задружно, но да видим пролактина и другите хормони как ще са в следващите контролни изследвания  Praynig

# 796
Абе както казах вече всичко е навързано. И аз сега ще пусна изследвания и ще видим какво ще стане. Ти си виж пролактина и започвай лечение, не се бави. Успех

# 797
Цеци, какво стана с твоя пролактин?

# 798
  • Пловдив
Даф,рано е да се каже още.Започнах си пак Достинекса и след две седмици ще го изследвам.Би трябвало да падне.

# 799
  • Пловдив
Даф,рано е да се каже още.Започнах си пак Достинекса и след две седмици ще го изследвам.Би трябвало да падне.

Ще падне Цеци , щом си почнала достинекс ще намалее пролактина.Нямам идея в какви нива да го поддържам-последно беше 360, но всеки месец е все по нисък и нисък.Фрезия ,ако започнеш лечение и за аденомчето ще видиш че скоро няма да ти създава проблеми.Мойто вече се намести и си кротува, даже съм забравила че го има.НаЙ-важното е че проблемите са намерени , а това е най -трудното.Оттук намираш добър специалист ,на когото да се довериш  и започвате адекватно лечение

# 800
  • Пловдив
Според повечето лекари,които съм посещавала,пролактинът трябва да е по-близо до горната граница.

# 801
Цеци, със сигурност ще падне. А пък моя е под долната граница и никой нищо не каза. Вече не знам кое е най-доброто newsm78. Забравих да питам в болницата, а пък тук няма кой да ми отговори Sad.

# 802
Фреzия, както и другите са каzали, открит проблем е половин проблем. А на теб zа какво ти иzписа л тироксина и селена? Заради антителата, нали? ЗаЩото и аz съм с нехомогенна структура от както бях бременна (преди това всичко беШе на ред), обаче всички хормони са в норма, както и антителата. Съответно и никакви таблетки не ми иzписват.  Rolling Eyes

# 803
Да миле, заради антителата и леко завишеното ТСХ. Сега само ще изчакам последното изследване, за да ми каже какво става с аденомчето. За пролактина видях, че сте писали, че е добре да е на горна граница и сега се усещам защо и лекарят ми каза, че ще иска да го следи за начало преди да ме натъпче с още лекарства.  Simple Smile

# 804
  • Бургас
Здравейте момичета Simple Smile
Как сте? Отдавна не съм писала тук Simple Smile .
Аз само да ви споделя най- новото при мен. Миналия месец ходих при лекаря който ще ми прави секциото и той каза да забравя да кърмя  Cry . Ходих и при ендокриноложката ми и тя каза същото. Знам че е нахално да се притеснявам за това ... все пак съм благодарна, че живот и здраве ще си имам бебче, но все пак, боли ме че няма да мога да си кърме бебчето.
Някоя от вас да е запозната повече.

# 805
Нямам представа как стоят нещата, но като се има предвид, че кърмата е производна така да се каже на пролактина, мисля, че  лекарите са прави. Не се притеснявай най-важното е да мине всичко леко пък после ще му мислиш. Успех newsm10

# 806
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile
Как сте? Отдавна не съм писала тук Simple Smile .
Аз само да ви споделя най- новото при мен. Миналия месец ходих при лекаря който ще ми прави секциото и той каза да забравя да кърмя  Cry . Ходих и при ендокриноложката ми и тя каза същото. Знам че е нахално да се притеснявам за това ... все пак съм благодарна, че живот и здраве ще си имам бебче, но все пак, боли ме че няма да мога да си кърме бебчето.
Някоя от вас да е запозната повече.

И аз така знам Силве, че не се кърми, защото веднага след раждането почваме с лекарствата ,а от тях спира кърмата .Не го мисли сега.Кажи как си , как я карате ти и бебето, всичко е наред нали? Hug

# 807
Здравейте момичета. По въпроса за пролактина, моя последно беше на долна граница и не знам дали е добре или не newsm78. Upematopka не се тормози за глупости, по важното е, че ще си имаш бебче и че всичко е наред. Аз като родих моята дъщеричка бях категорична, че ще я кърмя до като имам кърма (тогава още нямах аденомче), но нещата не стават така както ние искаме, тя просто отказа да суче, беше и по лесно със шишето на готово Crossing Arms Така му харесваше на детето, така че нямаше смисъл да се мъчим. С кърма или без важното е детето да е живо, здраво, да се развива нормално и да наддава. Така че споко, важното е вие да сте добре и да не позволиш аденомчето да расте и да ти създава проблеми в бъдеще, за да можеш да се радваш на прекрасното малко същество което е на път да се роди. Успех на всички  Hug
Пожелавам на всяка една жена да изживее това невероятно чувство да носи живот във себеси и да стане майка. Не забравяйте, че това е и божа работа, така че не губете вярата в себеси и в бога. Съжалявам много за дългия пост, но бременността и децата са ми болна тема Embarassed

# 808
  • Бургас
Анели, за сега всичко се развива много добре, бебо рита и се прави на акробат ... ама още малко, че след седмица - две като му отеснее, няма да може Simple Smile
Така и не се разбра момче или момиче ще си имаме, захстото лекарите немогатда стигнат до едно мнение. Всеки е категоричен за себе си. Добре че нямат много възможности  Crazy .
Стискайте палци, останаха още два месеца. Ужасно ме е страх ... Моля се и се надявам всичко да е наред  Praynig .

# 809
  • Пловдив
Пожелавам ти го от все сърце Силве.Нека оставащато време да мине спокойно  и да родиш едно прекрасно бебе.Мисля че няма значение дали ще е момче или момиче,само да е живо и здраво.Много се радвам че всичко е Ок, за кърменето не го мисли .

Общи условия

Активация на акаунт