НавЪн врЕметО се рАзвАли, АВГУСТинче вкЪщи мАмА вЕселИ!

• 12 066
  • 303
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро от мен!
Вчерашния ми изпит мина успешно и сега мога да отдъхна няколко дни преди да почна да чета за следващия. Обаче съм болна и съвсем нямам сили. Tired Хремата и кашлицата са доста упорити. Отдавна не съм се разболявала така, че бях забравила колко гадно е чувството. Но се успокоих, че Тони засега е добре и няма признаци да се разболява. Надявам се да го подмине гадния вирус. Praynig Научил се е да ме имитира как кашлям и като ме чуе веднага почва и дори ми се смее.

Карим не е толкова страшно да му вземат венозна кръв,но дано да е опитен лаборанта. От ръката ще е по-лесно да му вземат, а на такова голямо дете от главата ще е много трудно,защото трябва да го обездвижат. А това е голяма борба /говоря ти от опит/. Така че настоявай да му вземат от ръката. Там има няколко подходящи вени.

# 301
  • софия
вст,нещата са направо страхотни  Peace!

# 302
Добро утро, момичета!
Vst_80, страхотни красоти си измайсторила. Браво  thumbsup
Карим, не се притеснявай, всичко ще мине безпроблемно  Peace
Аз пък сутринта така се изплаших. Като вдигнах Боби да ходи на детска, тя изведнъж започна да плаче и да вика, че не вижда и да мига Shocked. А, аз в същото време вдигах щорите. Тя каза, че не вижда от там - от към прозореца и се хвана за оченцето. След няколко примигвания, каза, че вече вижда. Но, няма да ви казвам къде ми се качи сърцето. Преди да тръгне каза, че я боли. И аз набързо й записах един час за очен довечера. Сега не ми излиза от ума и разбира се познайте какви глупости си мисля  Sad. Ох, много е тежко да си майка  Tired.
Днес май навън ще се радваме на слънчице.

# 303

Общи условия

Активация на акаунт