Л Ю Л И Н С К И Я град в града - пълен с майки и деца

• 13 828
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
  • София
[Днес ходих до кухнята-майка, обясниха ми че за записване е нужно да се носят копие на акта за раждане, мед. бележка от педиатъра и 20 бурканчета с 60 капачки!
Разпитах и за това дали използват яйца и прясно мляко /защото сме по-чувствителни/, жената ми каза, че да, готвят с яйца /предимно са варени/, супите не се застройвали, а за млякото - използват и сухо и прясно мляко. Така, че ние засега ще трябва първо да се захраним с тези неща, чак тогава ще я записвам.
Дано съм била полезна!  Peace
А от колко месечни ги записват? И чака ли се да се освободи място?

# 226
  • София
А от колко месечни ги записват? И чака ли се да се освободи място?

Детето да е на навършени 10 месеца, за място не се чака!  Peace

# 227
  • 1st floor
Здравейте, преди седмица се преместихме в първи. Някоя от вас знае ли дали има банков клон наоколо(независимо на коя банка). Трябва да пращам преводи, а с бебето ми е трудно да се носим на ръце до Кооперативния(май всички клонове са там)
за банка , не знам да има наоколо...но ако пощенските преводи ти вършат работа , има поща във втори , в блока до у-щето...

# 228
   Момичета,понеже няма да имам време през деня,да ви почерпя виртуално и малко предварително за рождения ден на Ицо,довечера ще стане на цели 2 годинки!За съжаление е болен,но догодина ще си спретнем един голям купон да си наваксаме. newsm38 Wine Glass cook Popcorn Misc Baby Bottle
    Препоръчайте ми свестен детски алерголог,ще ви бъда благодарна за малко повече информация.
   Успешен предстоящ ден,мамчета!

# 229
  • София
Здравейте, преди седмица се преместихме в първи. Някоя от вас знае ли дали има банков клон наоколо(независимо на коя банка). Трябва да пращам преводи, а с бебето ми е трудно да се носим на ръце до Кооперативния(май всички клонове са там)
за банка , не знам да има наоколо...но ако пощенските преводи ти вършат работа , има поща във втори , в блока до у-щето...
Май не става-вноски по кредити трябва да плащам.

# 230
  • 1st floor
Честит Рожден Ден на Ицко!
Да ти е жив и здрав, и много да те радва!  bouquet

# 231
Диана, 4естит ти рожденик- да е здрав и послушен ! 
  Gift newsm59  party023

# 232
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЦКО И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ ДИАНА!!!

Момичета времето пак се развали и ни затвори по къщите Mr. GreenУжас!!!

# 233
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЦКО...
МОМИЧЕТА АЗ  СЪМ СИ ПРИ МАМА ДО ДНЕС ВРЕМЕТО БЕШЕ СУПЕР,НО СЕГА Е АД...Илиян е болен на антибиотик...ларингит,нямам думи, #Cussing outааа ще гласувате ли за моето момче http://www.pampers.bg/gallery_view.php?page=1&id=905&fro … arch&keyword=ИЛИЯН...Благодаря ви предварително  bouquet

# 234
  • София
   Момичета,понеже няма да имам време през деня,да ви почерпя виртуално и малко предварително за рождения ден на Ицо,довечера ще стане на цели 2 годинки!За съжаление е болен,но догодина ще си спретнем един голям купон да си наваксаме. newsm38 Wine Glass cook Popcorn Misc Baby Bottle
    Препоръчайте ми свестен детски алерголог,ще ви бъда благодарна за малко повече информация.
   Успешен предстоящ ден,мамчета!

Леле Диди, голям съм идиот!
Да ти е жив и здрав рожденника, само радост и поводи за гордост да ти носи

Днес, моето диване така ме ядоса, че като те видях не можах да реагирам- извини ме   bouquet

Иначе много е добра алерголожката на 26-та п-ка, д-р Люба  Иванова май се казваше. А бе тя е единствена, на втория етаж е кабинета и.

# 235
Честит рожден ден на малката Калина на мама Правда да е жива и здрава .  bouquet newsm38 newsm59
Честит рожден ден и на Габи на мама Вики  да е здрава и много послушна .

# 236
Didi ,da ti e ziw i zdraw Icko.Mnogo da wi razdwa. Peace

4estit rozden den na Kalina i Kaka GAbi. Hug

Da sa ziwi i zdrawi i mnogo 6tastliwi.  bouquet

# 237
Честит Рожден ден на Калина.

Честит Рожден Ден на Габриела.
 Много здраве,щастие и късмет на момичетата и на техните мами.

Честит Рожден Ден на Ицко.
Много здрав, голям, силен и умен мъж да стане.

# 238
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Калина и Габи  !!! newsm59

Желая им много здраве, весели игри и незабравимо детство !!!

Весел празник и много подаръци.

Tada  ura

# 239
здравейте,къде в Люлин се подават молби за данъчно облекчение?На кооп.пазар ли е?

Общи условия

Активация на акаунт