Пръстен Гювеч - ПОМОГНЕТЕ!

  • 5 369
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
  • Мнения: 25 242
Ами не знам, аз в моя правя само едно единствено нещо - Пилешката фантазия на Лео. А според рецептата първоначално фурната се включва на max. Нареждам студените продукти, както съм ги извадила от хладилника, доливам студена вода, пъхам във фурната и включвам веднага на 275 градуса. Не съм го трошила досега гювеча, пу да не му е уруки, да не направя белята следващия път hahaha

# 16
  • София
  • Мнения: 1 951
Моят пръстен гювеч е от десет години.Използвам го често и е здрав.Купих го от женския пазар с инструкция за използването му.Не съм имала проблеми.Желая ти Успех и да се похвалиш.Спазвам правилото студен на студено и обр.

# 17
  • Мнения: 5 001
Благодаря на всички за съпричасността   bouquet Ще си купя нов смело и ще се отчета  Wink Още веднъж Благодаря  Heart Eyes

# 18
  • Мнения: 2 631
От пукнатите стават прекрасни саксии!
Имам си две такива.
Mr. Green

# 19
  • Мнения: 5 001
От пукнатите стават прекрасни саксии!
Имам си две такива.
Mr. Green
hahaha само дето моите се спукаха на парчета във фурната,така,че и за саксии не стават.... hahaha Сега ми е смешно,ама преди...... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт