НАШИТЕ КОЛЕДНИ ТВОРЕНИЯ

• 37 645
  • 202
  •   1
Отговори
# 105
  • Пазарджик
Моби, тези ангелчета и аз много ги харесвам   bouquet . Свещникът също е много хубав - да те питам за него: свещта лепиш ли я с нещо на дъното и не се ли нагряват много стените?  Blush

PeterPan, благодаря за комплиментите  Hug ! Нещата ми ще бъдат на Коледния базар, само че в Пазарджик.

# 106
  • София
Мими, много ме е срам, но от пусто безвремие до сега не съм участвала в базарите  Embarassed Възнамерявам да се поправя, обаче  bowuu Нечии други ще да са били ангелчетата  Thinking Но пък щом са се харесали, може тая година и от тях да спретна  Peace

Беладона, не съм я лепила свещта - пускам я свободно да си стои. Нагряват се стените порядъчно, но то бурканчето е топлоустойчиво. Сега ме накара да се замисля, че повече от половин час не е горяла без прекъсване  newsm78 - ще взема да я пробвам за по-дълго, да видя дали ще има поражения  Mr. Green

# 107
Невероятни са Hug

# 108
PeterPan, благодаря за комплиментите  Hug ! Нещата ми ще бъдат на Коледния базар, само че в Пазарджик.
[/quote]

ех, Sad някой друг ще се радва на моята бутилчица

bouquet
дано да продадете всичко
успешен базар

аз и тази година ще направя коледни играчки от кратунки

# 109

Как и с какво се правят тези рисунки на стъкло?
Много ми харесаха Peace Чудесни са!

Продават по книжарниците специални боички за стъкло. Нанася се първо контура на прозрачно фолио, изчаква се да изсъхне няколко часа и после се оцветява отвътре. Ето тук  по азбучен ред можеш да откриеш много детски любими герои. Коледните са на  Weihnachten:
http://www.peppitext.de/WiCo1/index.html

има много шаблони. Пъхваш под прозрачното фолио, прекопираш, после отлепваш от подложката (трябва да е твърда) и залепваш на стъклото.
Ето как изглеждат боичките:
http://www.slanchogled.com/?81&02&96348#a5407
Поздрави и успех!

Благодаря, Margi!   bouquet

# 110
Записвам се и аз в чудесната тема, която сте спретнали.  bouquet Това са нещата , които съм направила досега за Коледните базари в София и Добрич.

# 111
Fancy N,много хубави неща си измайсторила,крушките с какво ги правиш?

# 112
  • София
Фанси, Невероятни са нещата, които си сътворила  Hug Браво   bouquet

# 113
Благодаря! Blush Hug
моби, много ми харесаха ангелчетата ти! Heart Eyes  С пистолет ли си ги лепила или с лепило?А главичките от какво са?
vivi75, крушките съм ги боядисвала с боя за стъкло, а белите- с латекс hahaha Отгоре съм ги украсявала с контури за стъкло и салфетки, някои съм ги лакирала после с лак.

# 114
  • Карлово
Fancy N страхотни произведения. newsm10

# 115
  • София
моби, много ми харесаха ангелчетата ти! Heart Eyes  С пистолет ли си ги лепила или с лепило?А главичките от какво са?

Мерси  Simple Smile  Всичко без косата го лепя с епоксидна смола, а косата с Ц200. Главите в случая са от брашно/ сол/ вода, но стават и от фимо и от бялата самосъхнеща глина.

# 116
vesssela.v , аз сладкарски бои купувам от едно павилионче на Женския пазар. Ако ти е удобно мога да ти обясня. Hug
Да, ако обичаш да ми обясниш. Пак мерси!  Hug

# 117
Преди малко направих звезда. Това е първото нещо, което правя за тази година.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4534580

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193859&photo=2

# 118
Моби, с какво си направила бялата боя на ангелчето, която е по края на крилцата? А косата от какво е и отгоре звездичките?

Уф, взеха ми акъла тези ангелчета... Whistling

# 119
  • София
Моби, с какво си направила бялата боя на ангелчето, която е по края на крилцата? А косата от какво е и отгоре звездичките?

Уф, взеха ми акъла тези ангелчета... Whistling

Косата е кус-кус, звездичките са пак макаронени, залепени и боядисани. Едното е със златна темпера, а другото с грис. При това, което е с грис, първо намазвам с Ц200 там, където реша и после поръсвам грис, който залепва само по лепилото. Дано да е разбираемо обяснението  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт