Февруарските мишлета, риткат палаво с крачета

• 11 248
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
На снимката не съм аз споко Simple Smile . Но наистина обривът приличаше на този. Много мислих какво съм пила/яла/обличала напоследък. Но не открих нищо ново или необичайно, не съм пила лекарства скоро, нито съм си купувала някакви нови храни, дрехи... Така й не разбрах от какво е...

Мяу,  мазни се с кремчето за дупе на Калинка и съм почти сигурна, че ще ти мине... Там на сгъвките е топло и влажно и може да си се поподсекла ... Цинкът ще го подсуши и ще те облекчи... Ако не ти помогне , поне няма да ти навреди ....

# 91
  • София
Аз пък не знаех Crossing Arms
И сутрин на гладно е единственият шанс да ги пия редовно, че през деня хич и не се сещам. Сега ми кажете и за децата ли важи, щот и на Криси сутрин преди детска й бутам витамини Thinking То не че се оплакала де, ама да знам Wink

# 92
Аз съм пила разтворими на гладно и не са ми дразнели стомаха. Но до колкото знам , те нямат нищо общо с витамините Simple Smile  Можеш просто да пийнеш едно от нейните витаминчета и да видиш дали ще ти стане кофти . Peace

# 93
  • София
Добро утро!
Витамините ги пия винаги сутрин като стана, защото ако оставя за после  Whistling Никога не съм имала проблем.
Да споделя за сърбежите - при мен се появи обрив по лактите, за около седмица мина, така и не разбрах от какво се появи и изчезна  newsm78 Мазах с Бочко-то на Данита, че кожата седеше като прежулена. А, имам цяла колекция алергии и се радвам, че все още понасям себе си и не съм развила алергия  Joy

Аз от няколко дни се каня .......
Аз се наканих вчера ... въпреки че не вярвам в непорочното зачатие  hahaha  да съм сигурна червено на бяло  EFN

# 94
Въобще ли не ви е идвало още, щастливки такива. На мен ми дойде още 40 дена след раждането- тъкмо ми свършиха лохиите и цъф  smile3511

# 95
добро утро!и ние се излюпихме вече Laughing.ще започвам да приготвям багаж,а така ме мързи..... #Cussing out и по обяд ще тръгваме за Б-с.
Въобще ли не ви е идвало още, щастливки такива. На мен ми дойде още 40 дена след раждането- тъкмо ми свършиха лохиите и цъф  smile3511
това вашето на нищо не прилича,аз изхабих незнам колко превръзки..вече Sick,имайки впредвид и малката Cry пауза по едно време,но към края на годината мислим пак да приключа с ползвамето им,живот и здраве Heart Eyes Heart Eyes

# 96
  • София
Добро утро,

Вчера пак си имах ревлив Марти... А вечер е станал супер труден за приспиване. След къпане го кърмя и уж заспива, но след около половин-един час е буден. Уж го занимаваме нещо и после като реши, че му се спи ама не може да заспи и става голяма кривотия, даже от гърдата се дърпа... По този повод някои да е пробвал хомеопатичните капки Dormikind?

Колкото до гостите от Червен бряг - мен ме навестиха за първи път преди около месец и половина и оттогава нищо. Май и аз трябва да направя някой тест... Мъжо по тоя повод ме подпитва да не съм скрила някоя малка Аичка в корема, то и предния път Аичка я беше намислил пък стана Мартинчо Simple Smile))

Хубав уикенд ви пожелавам с бебоците, по-големите дечица и татковците   bouquet

# 97
Добро утро мамчета времето е отвратително днес тук.
И моите гости дойдоха за 1ви път този месец да не кажа преди 2 дни си отидоха вече Simple Smile))  Смея да отбележа че няма нищо общо със преди като болка, едиинствено ме болеше глава но тъпа болка. Дано и за напред като спра да кърмя си е така а да не е като преди че беше ужас.
И ние сме в отбора на кривите бебета. Дупето ни пак почна да става адски червено и си мисля че ще ни никне зъб , защото не съм сменяла нищо като памперси и кремчета и сапуни.

# 98
Миш, да не е от новата кухня?

# 99
Здравейте,
Бадемче, поздравления за тортата.
Честитки за порасналите тези дни бебоци!
Тая заран Фанах Марто да се пъне и айде на тоалетната чиния, та свършИ работата. Ако го направим още няколко пъти ще знам,че не е било случайност и ще се похваля официално  Sunglasses
Имаме си ново столче за кола- Джорданско (UnoDueTre) от 9-36кг. , т.е. Марти си го има  Wink
Това дето го описваш Green dawn за приспиването се случва и у "наше село". Може би щото са си адаши  Laughing, но и наш марти заспива на гърда и след час, час и нещо се буди и много трудно заспива. А да не говорим, че се буди ВСЯКА нощ, не знам кога ще спре т'ва нещо  ooooh! ooooh! ooooh!
И аз още не съм се оциклила, ама бадемче, мнооого точно го е казала, за непорочното зачатие  Joy
А за обривите: Марти доста често е с някакви пъпчици, но преминават бързо. При вратлето много често се появяват, а на лактите има червени петна, като лишейчета. Да считам ли тези за алергични реакции?  newsm78 Май ще питам педито, че като ви случам взех да се плаша.
Времето днес ще ни позволи да се разходим  Hug
А за храненето: установих, че когато пюрето е с по ронлива структура, Марти ще се изповръща (с извинение) от гадост. На ХИП повечето пюрета с картоф са така (карфиол, броколи, тиквичка). Седят по гъсти и като се разбъркат стават ронливи някак си. А иначе домашно приготвени е хапвал от тези зеленчуци, даже без да слагам тиква вътре  Grinning На СЪНВАЛ яде и с тиквичка, и с пащърнак, даже вчера дадох спанак със картоф, ама беше много зелено и си мислех, че няма да го ще, а го излапа. Та по тоя повод се чудя, как ще минем на по твърда храна? Дори стрих сухари за попара+ сирене, но не му хареса, най- вероятно заради парченцата...
Извинете ме за "романа"...

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 13:01 от Анонимен

# 100
Честит Рожден Ден на bzepic! Много хубави работи ти пожелавам!  Laughing  Hug (Сестра ти с какъв ник влиза? Че се запознахме на протеста, ама забравих...)

# 101
  • София
Честит рожден ден на bzepic и от мен !

Къде се запиля тя, домъчняло ми е за нея  Sunglasses

Аз имах кожни проблеми около месец след раждането- много суха и люспеща се кожа по рамената и гърба. Ходих на кожен, който ме успокои, че не са гъбички, а силна дехидратация, и ми изписа едни лосиони и сапуни за 50 лева. На мен ми се досвидя и се  самоизлекувах с Bübchen öl-a, който беше предвиден Ева и с който се отказах да я мажа в полза на лосионите.

# 102
  • offshore & overseas
Честит рожден ден, Боби!! Желая ти много щастие и топлота [не чак толкова] далеч от нашата мила рОдина!! 

Аз понеже чат-пат разменям някой лаф с Богдана, мога да споделя с вас, че е добре, но има много работа, което, съчетано с преместване на нов терен, е резултирало в неуважение към форумско...
  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 103
Честит Рожден Ден на bzepic!!! Желая и от всичко по много и най-вече много любов и щастие!

# 104
Цвети, ти опита ли ги Хипските пюрета с картоф и тиквичка и картоф и карфиол - няма по голяма гадост  Sick Sick Sick, макар че мога да дъвча от кажи-речи 26 години и аз бих правила повръщащи финзиономии ако ми ги дават  .....
Колкото до консистенцията - можеш да опиташ с бебешки кус-кус на Пласмон за над 4 месеца.Виктор много го яде, а преди и той се цупеше , ако храната не е като крем... Сега пробутвам и малко по-едри парченца. Успех  Peace

Честит рожден ден на bzedpic  и от нас !

Общи условия

Активация на акаунт