Предложения за категории за годишните номинации

• 10 796
  • 244
  •   1
Отговори
# 165
а така ... ето, аз като свекърва продължавам да си мрънкам моето ... ако не е този лаф, няма кого и какво да номинираме в тази категория ...

"В десятката" - за отговори по темата. Може да има и "анти - в десятката" - за тия, дето се упражняват в дартса и събиране на форумска популярност. Отговори, които нямат общо със заглавието и разговора.

Държа на "Златния профил" ...

"Златен Соломон" - за мъдро и уравновесено присъствие във форума.

... може да има и категория "Малинкова номинация" ... т.е. блестяща с "оргиналност" ... в тази тема има такива ...

# 166

А за лаф - Сопрано може да влезе в номинациите с въпроса "Ти ли си на аватара?" Laughing
Ооо, да бе  Laughing Как можах да го забравя  Blush

# 167
Проста, ама шумна, Биби  Simple Smile Ти сещаш ли се за друг лаф на годината?

Да. Гълтате ли?   Mr. Green

# 168
  • София
"Топ попара-мейкър идиот" става ли?

# 169
"Топ попара-мейкър идиот" става ли?
В превод?

# 170
В превод: Най-добър идиот на попарата...

# 171
Проста, ама шумна, Биби  Simple Smile Ти сещаш ли се за друг лаф на годината?

Да. Гълтате ли?   Mr. Green
Тоя не е ли лански?

# 172
Само да поясня, че Фурла, сама по себе си не е никакъв лаф. Лафът е фурленско ми е. Иде реч за особенно душевно състояние, описващо цветист комплекс от чувства, връхлитащ ненадейно ССФ, когато покрай нея профучи пост на притежателка на Фурла. Все понятно?

# 173

Ъ! Дали?  newsm78

Сещам се и за друга номинация - за най-търпеливо обясняващ/а съфорумец/ка. Не знам как ще е най-удачно да се формулира, но мисля, че хората с нерви-въжета са кът тук и заслужават награда.   Peace

ПП Сетих се - Морето на спокойствиетоLaughing

# 174
 Whistling Побут

# 175
Май предложенията са изчерпателни. Може би трябва да се обобщят крайните резултати?

# 176
Дайте делово. Предлагам да си има Комитет по Годишните номинации: Анджелина, Biby и Leo, ако им се занимава отново. Да изчистят номинациите, да определят Правила и да пускат анкетите съответно. Бива ли?

# 177
Бива, но ми се ще да не е толкова рано, както миналата година. Разбирам нетърпението на някои да се видят сред номинираните и спечелилите, ама... Хайде поне до декември да потърпят, а?  Mr. Green

# 178
Не е лошо и де се уточнят подробностите Rolling Eyes

- да се гласува 3 дни примерно
- на се номинират тези, които имат повече от 3 гласа
- темата за номинация да стои 3 дни Thinking

# 179
Е, що само три дни? По-добре седмица-две, защото има форумци, които периодично зачезват.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт