Мама люлка ще люлее, ЯНУАРИ песнички ще пее!

• 12 638
  • 287
  •   2
Отговори
# 135
Привет мили мами  Hug
Морги, Добре се завърнала мила  Hug  bouquet Радвам се, че отново си сред нас  Heart Eyes Липсваше ни  Hug

Лидия, Mimoze, добре дошли в нашите редици  Hug Леки оставащи 2 месеца  Peace

Mari_rus: И на мен най-много ми допада първата количка, заради цялата дръжка, но наистина цвета не е от най-хубавите...

Относно интимния живот... и ние едва скалъпваме 1-2 в месеца, като първите три месеца бяхме на пълен пост. Aко трябва да съм честна бях започнала да се притеснявам, защото знам, че като е нормална бременността няма пречки, но...  Confused май си е естествено да не се прави. А и като си говорих с мъжлето ми и той се притеснява за бебешора и не му е много комфортно...

Като сме тръгнали за дрешки и аз да попитам - ританки ползват ли се, т.е. удобни ли са или е по-добре цели комплектчета  newsm78

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 11:25 от DesiT

# 136
Добро утро и от мене!
За дрехите за бременни - аз си уших един вълнен сукман, който го нося с най-различни блузки от долу, имам няколко полички на ластик, които си взех от едно намаление за по 17.00 лв едната и два чифта дънки за бременни"подаяния" от приятелки Joy.Понеже имах рожден ден на 24-ти септември, тогава всичките ми подаръци бяха дрехи, които да стават за бременки:)И така...
За половия живот - хич го няма при нас. Откакто коремчето ми порастна все ни е страх - и мен и мъжа ми и сме забравили какво беше това Embarassed.Само се гушкаме и дотам, ама не стига  Embarassed
Иначе единствените ми проблеми са болките в гърба.Имам чувството, че е от седенето на бюрото в работата.
Лек ден на всички мами и целувки по тумбачетата Heart Eyes

# 137
Здарвейте и от мен! Пак се мотахме с моя мъж цяла събота и неделя навън и не съм пускала даже компютъра, а вие толкова много сте изписали.
Morgi, радвам се, че си добре и отново си сред нас. Всички много се притеснявахме от мистериозното ти изчезване. Пази се, малко остана!
Добре дошли на новите мамчета! Спокойна бременност до края!
За секса, никакви ни няма. Уж нямаме проблеми, но мъжът ми се страхува, а моето желание се е изпарило отдавна.
Mari_rus, най-много ми харесва втората количка. Първата също е добра, но е някак си много тъмна.

# 138
  • Пловдив
Добро утро!
Добре дошли на новите мамчета, Morgy, радвам се да те видя и теб   bouquet
Дрехи за бременни не съм купувала, няма и да купувам май .. само един панталон си взех преди време. Вярно че ризи немога да закопчавам нито в гърдите нито в корема  Crazy но нали има пуловери, които да се опъват на корема  Blush
Имам една дебело плетено палто отпреди 5 години, което се загръща по интересен начин и сега ще ми влезе в употреба, няма да търся широки зимни палта  Simple Smile
Чакам с нетърпение края на тази седмица, защото излизам в отпук и после в болничен  Peace

Имам едно въпросче към Incandescent
Живот и здраве януари след като родя, имам намерение да не прекратявам другата ми работа, където работя на граждански договор. Все пак са някакви доходи, които ще ми бъдат нужни, пък няма да ми е проблем да излизам за 2-3 часа два дни в седмицата.
Въпросът ми е: имам ли право на това, и това ще ми се отрази ли по някакъв начин на майчинството, което ще получавам? т.е и ще плащам ли данък върху хонорарите ми, когато подавам декларация за облагане доходите на физическите лица през 2009год?

Относно сексът - незнам дали имам желание  Blush т.е. имам, но ме е страх, а страхът се оказва по-силен от желанието май  Embarassed така че поне до влизането ми в деветия месец ще сме на пост  Rolling Eyes

# 139
И аз да се включа:
Най- накрая вчера реших къде ще раждам окончателно и сякаш камък ми падна от врата, че този въпрос ме тормозеше от близо 2-3 месеца. Предния път раждах в Свети Лазар и не че имах нещо против болницата и лекарите, се подведох по луксозната обстановка и останах там. Но след раждането близо 2 години, коремът почни не ми се прибра и сякаш си бях постоянно бременна. Този път се договорих с един професор, който каза че може да ми опъне мускулите след като извадят бебето, а и ако имам миоми или нещо, което не трябва ще го махнат. Така че, този път отивам в Майчин дом, надявам се всичко да е наред. Изобщо не е луксозно, но поне знам че ще ме оперира определен избран от мен екип и знам, че след това няма да си ходия цял живот като бременна.
А между другото вие къде ще раждате? Може би сте о обсъждали този въпрос, ама аз доста късно се включих.
Иначе ето това е новата ми количка http://www.notempire.com/images/uploads/NotCot1.jpg

# 140
  • Толбухин
Sallys това е Stokke нали? А каква му е цената???

# 141
Добро утро и от мен!
Секс... какво беше това, че вече не помня? Ние не правим от както забременях, даже сме изгонили таткото в друга стая и аз и Софи спиме на спалнята.
И аз още нищо не съм купила, но има време, през декември нали трябва да се занимавам с нещо.
Да ви кажа тези доктори ще ме побъркат - моята беше нощна в събота в болницата и отидох да видя бебка. Лягам аз, пуска ехографа и казва :"Дидка, честито, ще ставаш свекърва  Mr. Green!" - ми то не било момиче, а 100 % момче #Crazy И така... Моя мъж вече е само така  bowuu
Алекс моля те да ми смениш  stork-girl със  stork-boy
Добре дошли на новите мами!!!
Лек ден от мен!!!

# 142
Здравейте момичета!!! Party

Добре дошла на ЛИДИЯ!!!  Hug

Да ви кажа честно за дрехите съм съгласна с един от коментарите, че ни правят още по-големи дунди. Аз наскоро щях да си купувам една блуза и като я облякох  Whistling олелееее направо ужас ! Изглеждах меко казано като слончето Нели  261uu
Аз лично си купувам дрехи от Пловдив има два магазина и цените са сравнително сносни. Но само панталони, блузки си купувам от обикновените магазини. С тях изглеждам доста по-добре newsm10
Добре е, че съм натрупала само на корема дупето и бузите са същите  smile3501
Качила съм 8кг. Не знам добре ли е ама доки каза че бебо е добре и че расте с пълна пара. Нямам търпение да дойде 13ти да си го видя пак  love001
По отношение на секса момичета не се тревожете де все пак остава още малко  и после smile3508
Въпреки че аз не мога да се оплача. За щастие карам лека бременност и нямам проблеми. Е тати малко го е страх вече като гледа голямата пупа ама хормоните в него надделяват, за мое щастие  newsm44.

А за количките  1stroller ние си купихме такава с кибритена кутийка дето казва нашия тати ( т.е кошче за носене) и отделно кошница за колата стори ми се най-практично. Но доста хора предпочитат да си вземат комбинирани въпреки, че са доста по-скъпи.

Е май много се разписах. Лек ден момичета и може пак да се включа, ако не ми намерят някоя работа newsm28

Hug Hug Hug

# 143
Диди честито!!!!  smile3525
Добре дошла при мъжките мамита  newsm62
И на мен така ми викаха в началото и последния път доки се усмихна и вика " Я какви хубави и големи мъденца си имаме "
И аз направо онемях  newsm09

Гадничо е ама се свиква даже май-ми харесва идеята да сме батковци. Все пак да е живо и здраво пък каквото се пръкне[smilie=smile3503.gif]

# 144
Малее всички значи сте така...на суша newsm12.А аз си мислех, че съм само аз  smile3503Относно покупките доста неща май сте закупили.Аз все си казвам, че има време...ама то май не остава.И да не стане и при мен така, мома мома и после ерген да излезе SmileА навън какъв дъжд пере...и само ми се спи не е истина.Малко взех пак да се суполивя, yu5 ама здраво барикадирах с чай от лайка, с мед и лимони  jumpuuХайде лек ден за сега мамита  Blush

# 145
Даже ми показа гордостта  Laughing и каза, че бил надарен като татко си  Joy Joy Joy
Обаче има нещо вярно в бабините деветини - като бях бременна със Софи ядях сладко като за световно и я носех високо, а сега сладко почти не хапвам, за разлика от лютото  Embarassed, и по-киселкото и го нося по-ниско и по-навътре. Това са мои впечатления, може и да греша  Confused

# 146
Аз си мисля, че то вече като си се заченато детето..където и да го носиш то вече се знае какво ще е ..дали ще е ниско долу ..или корема закръглен..или какви ли не неща..то както си иска бебето така ще си застане.  typeuuНезнам, мене вече трима различни лекари са ме гледали на видеозон и тримата казахал, че е момиченце ама а де ..то Божа работа. baby

# 147
Уф,това с грешките е много яко:)Ние сме се настроили,че нашто бебче е бебка и и говорим в женски род,пък то да не се окаже накрая нещо друго smile3521Защото който,както ме погледне казва - момченце ще е. колежките ми сипваха сол на главата - и солта момченце показа,ама докторът друго каза:)По-важно е да е живо здраво - а 100% сигурни ще сме в деня на раждането newsm03

# 148
И ние доскоро говорихме в женски род на бебо,ама реших да минем на бебчо,защото нямам доверие на това,което ми казаха,затова и дрешките,които съм взела са жълти и зеленки или някакъв неутрален цвят.В събота съм на 3д и се надявам със сигурност да разберем вече Peace

# 149
Абе уж и нашия лекар видя влагалище и  яйчници,ама знае ли човек LaughingДругата или по-другата седмица ще ходим пак на 3D и да видим дали ще ни потвърди пак Grinning.Откакто  ни каза момиченце даже спряхме да мислим мъжки имена, имаме си само варианти на женски Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт