Мама люлка ще люлее, ЯНУАРИ песнички ще пее!

• 12 638
  • 287
  •   2
Отговори
# 150
Даже ми показа гордостта  Laughing и каза, че бил надарен като татко си  Joy Joy Joy
Обаче има нещо вярно в бабините деветини - като бях бременна със Софи ядях сладко като за световно и я носех високо, а сега сладко почти не хапвам, за разлика от лютото  Embarassed, и по-киселкото и го нося по-ниско и по-навътре. Това са мои впечатления, може и да греша  Confused

Диди вярни са си бабините приказки и на мен ми викаха момче ще е ама аз не доктора каза момиче и понеже страшно много исках момиче иси виках че е момиче. Момиче ама не  smile3516
Добре, че не не обичам розово и не накупувах розови дрешки.

# 151
Мимичета я кажете как е на 3D-то
Аз още не съм го пробвала това чуду на техниката ама много ми се иска

# 152
Абе каквото и да е ..все ще му се радваме момче, момиче...все няма да ни остави да спим ..и да будуваме само. family4Кое според вас е най-удачно за оопление през зимните студени дни-климатика, духалката,печка на дърва, радиатор, друго не се сещам за сега.

# 153
  • София
Ние миналата седмица бяхме при д-р Марков и видяхме бебето на 4Д.Имам си и снимка и се шегуваме ,че прилича на мен.

# 154
  • Пловдив
Олеее .. ако вземе да излезе изненада пак накрая .. ами какво да правя като вече имам розово-лилав комплект за изписването на малката ...
С розово одеалце ли ще излезе от родилния дом малчуганът?  Crazy
Възможно ли е да объркат пола, при положение, че уж на 3 и 4 D видеозон виждат такива подробности други, органи, сърце, мозък ... най-важният орган да объркат  Laughing
Иначе аз се чувствам като мъжка бъдеща майка - не ям сладко, умирам за кисело, лека бременост, поразхубавила съм се  Blush корема го нося долу, все още дори имам някаква талия отстрани  Joy, по всички таблици по нета ми излиза момче ....
Лелее .. голям майтап, ако се роди момче на 2.02. с розово одеалце  Laughing Laughing Laughing
Защото аз има вероятност да хвана от месец февруари, защото термина ми е на края на януари  Joy

# 155
  • В полите на Пирин планина
Здравейте!
Мен ме нямаше 4-5 дни и вие сте изписали толкова много  Grinning

Първо да не забравя за въпроса на ХАННА И ОТГОВАРЯМ - гражданският договор няма връзка с правото на ползване на отпуск за бременност, раждане и отглеждане на дете. Можеш да си работиш по него паралелно с майчинството. Естествено хонораите се облагат и авансово и окончателно с годишна декларация. Обезщетенията са необлагаеми.

Морги - радвам се, че се включи и си сравнително добре.

Сексуалният ни живот е сравнително ограничен от към разнообразие, но не липсва напълно - нормално е при бременно положение  Grinning

По-горе сте коментирали за праховете за пране - с Коцето перях с ТЕО Бебе около 5-6 месеца, а отделно перях дрехите му от общото пране  до към 3-тия месец. До тогава ги и гладех всичките.

Добре дошли на новите Януарки!

Аз гостувах два дни на сестра ми в София, за да видим най-после нейната бебка. Ох, така е хубаво да се гушка мъничко бебче  Heart Eyes Иначе направо съм забравила колко са мънички и беззащитни новородените  Wink, ама скоро ще си поприпомня.

# 156
А на мен след като ми казаха секцио, сега ми казаха да избирам дата..можело преди Нова Година или след ...и незнам кое да предпочета... newsm78

# 157
  • Пловдив
Благодаря за отговора Incandescent   bouquet
Разбрах това, което ме интересуваше - че в декларацията, която ще попълня 2009 год. няма да се включват като доход майчинските, ще попълвам само сумата от хонорарите  Simple Smile

# 158
  • София
EleoHopa и аз можех да избирам между дата преди и след нова година,както и на свъх нова година 31.12:)И след много умуване реших да е след НГ.
Сигурна съм,че каквото и да избереш това щее най-хубавата дата!

# 159
Олеее .. ако вземе да излезе изненада пак накрая...Възможно ли е да объркат пола, при положение, че уж на 3 и 4 D видеозон виждат такива подробности други, органи, сърце, мозък ... най-важният орган да объркат  Лелее .. голям майтап, ако се роди момче на 2.02. с розово одеалце  Laughing Laughing Laughing

Грешки с пола стават колкото искаш. Включително и след 3Д и 4Д ехографии. Но пък докато сме в болницата винаги има някой отвън, който да смени розовото одеалце за родилия се на 02.02.2008 мъж.  Joy  Joy  Joy

# 160
  • В полите на Пирин планина
Аз също ще съм секцио и мисля датата да е възможно най-близо до термин - това означава януари, да кажем 7-8 дни преди термин, ако бебчето му се чака толкова. С Коцето раждането започна 2 седмици преди термин и моят доктор назначи дата за секцио по-рано. Така, че ние избираме, ама бебето разполага!

# 161
Дааа и аз така мисля да е след Нова Година ...хем да си изкараме с татито добре и спокойно празника, хем беба да порасне колкото и е нужно ..и след празниците...да я почваме  sohappy

# 162
Хана не се тревожи най-много после да иска да ходи с лилави дрешки  smile3503, а и то сега като гледам модата каква е момчетата се обличат по екстравагантно от наи-екстравагантните жени така че споко. А и като те слушам как ти се похапва кисело и всичко останало и аз съм така. Изядох вичката трушия още преди да е дошла зимата newsm62

Елеонора аз няма да раждам секцио поне за сега де и дано, но ще е в софия и май ще го плануваме, че не ми се седи в софия толкова време и аз се чудя дали да е преди или след н.г.  newsm78
но съм съгласна с слънчоглед че каквато и дата да е важно е да е добре бебчо

# 163
аааа забравих
за отоплението
ние решихме да е с маслен радиатор, че климатиците не били хич полезни. Бного бацили вкарват и вдигат прах

# 164
Здравейте!

За грешките - най-редовно стават - на скоро на едни познати всички им бяха казали момче, пък то момиче  Wink. По-често бъркат в посока да кажат момче, а да се окаже момиче - така поне ми каза акушерката, имало си някакво логични обяснение за това.

Я да се пооплача аз малко - вече почнах по 10 пъти да се будя на нощ, то това ако е спане  Sad  Хайде да избутаме и осмия месец пък после знае ли се  Hug

Общи условия

Активация на акаунт