мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 796
  • 675
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мисля, но проблема е голям. newsm78
Каката от един месец си е написала списъка и постоянно го мени. А желанията се едни големи /като размери и цена/, че не зная Дядо Коледа как ще ги донесе. Тя е на 7год., но все още вярва и съжалява, че Белобрадеца не посещава и училищата. По тази причина ще остави подарък и за нея в детската градина на малката Laughing, за да има равнопоставеност.
Малката е по-лесна. Тя няма големи изисквания.
Каката си е поръчала ...засега:
1. Замък с Анелиз и Ерика и двете котки. Задачата е много сложна. Ако някой е виждал моля да сподели.
2. Долината на понитата.
3. Комплекс с къщи, гараж на няколко нива и задължително детска площадка. Mr. Green Това определено няма да бъде изпълнено.

# 121
Голямата си поръча "ботуши с принцеси" - идея нямам откъде ще ги намеря,
малката : "кука Баби с йозова йокля"  Simple Smile, т.е. кукла барби с розова рокля.
Списъкът с подаръците за роднините също е започнат  Simple Smile

# 122
  • Ланкър, планините Овнерог
Вчера започнах да подпитвам какво иска за РД, после за Коледа. За РД-то си каза, че иска рокля-лилава, червена или оранжева, с дълъг ръкав. Ха, сега де....Помощ!!!

# 123
  • виртуално
Понеже скоро загубихме нашата мишка, сега дъщеря ми си е поръчала нова на Дядо Коледа, но нямам никъква идея от къде в София може да я намеря. Става дума за една мишка Diddle   
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4445097
моля помагайте

# 124
  • София
Кора, не ти е лесно на теб Grinning Моята понеже не я водя много по магазини и гостита, няма представа какви неща има и щедро се съгласи всички подаръци да са изненада.
Анчето, вижда се началната стр. на снимка.бг. За да се види снимката, преди да дадеш линка, трябва да излезеш от профила си, за да стане "публична".
Понеже и двете имате дъщери на възрастта на моята, моля споделете кои са любимите им играчки Praynig

# 125
  • Там където е семейството ми
Признава,че не успях да прочета всички постове,но след малко ще го направя... Tired
По-темата да мисля,вече за Коледни подаръци.Обикновенно началото на декември започвам да купувам коледни подаръци,на братовчеди и т.н.,подаръците за мъж ми и децата ги оставям най-накрая,че все са ми най-проблемни.
Направо ме е срам да ви кажа,какво иска моят калпазанин...... Embarassed
Искал кухня,моля ви се......Питам го"Абе мамо,не искаш ли влакче,кола,и нещо от тоя сорт?"не та не кухня искал.
Дали защото от малък свикна да е все до мен във кухнята,и каквото и да правя копирва всичко не знам.
Щерката например,хич не я вълнуват тия женски работи,на нея даи и кукли и камиончета разни да бръмчи по-цял ден.
Шантава работа.
Питам я онази вечер,я кажи мамо,какъв подарък искаш от Дядо Коледа(то не,че ме разбра детето,кои е дядо коледа)ама като чу"Подарък"взе да пищи и да скача"бебе,бебе,бебе"е най-вероятно,кукла бебе ще да е. Mr. Green
Само,че Боби с тази негова кухня,направо,ме обърка.
Много ми се иска да го изненадам с нещо ново,с някоя играчка,във вид на игра с Том и Джери,че са му любимите герои от дет.филмчета,но идея си нямам дали има нещо подобно. newsm78

П.П.Довечера ги нареждам и двамата пред рс,отварям им този сайт http://www.vegatoys.com/и ще чакам да си изберат,кои каквото иска,защото после ще ми е по-лесно,като тръгна да купувам,така като знам.
Някои по-горе,говореше,за подърък на половинката.На моят съпруг, миналата година,му подарих,страхотен пуловер,които обаче,така и не облече,защото пуловерчето беше доста дебело,а зима почти нямаше,тоест големи студове.Получи и втори подарък,наша семейна снимка,във страхотна рамка за офиса му.Много очарован остана.
За този година,още нищо не съм му измислила,но виж моят подарък,тоест подаръци,вече съм му ги записала....... Mr. Green
1.Нов фотоапарат
2.Обеци
3.Часовник

Това казах,че искам.......човека на две на три смотолеви"Ами пиши и ти писмо до Дядо Коледа и ако не е обран до шушка финансово,покрай подаръците на децата,може и теб да те огрее" Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 10:13 от ivka10

# 126
ivka10, няма какво да те е срам. Най-добрите готвачи са мъже все пак. Племенника ми той все около печката се върти и се пречка. Все иска да помага. Няма лошо, още по-малко пък срамно. Преди време бях чела някъде, че момчетата, които си играят с кукли не стават на всяка цена гейове /ако това те притеснява., даже напротив. Играейки си с кукли, се научавали да уважават другия пол, а не стават самовлюбени.

# 127
  • виртуално
Понеже скоро загубихме нашата мишка, сега дъщеря ми си е поръчала нова на Дядо Коледа, но нямам никъква идея от къде в София може да я намеря. Става дума за една мишка Diddle   
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4445097
моля помагайте
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://home.tiscali.nl/pat … 6hl%3Dbg%26sa%3DN

# 128
ivka10, няма какво да те е срам. Най-добрите готвачи са мъже все пак. Племенника ми той все около печката се върти и се пречка. Все иска да помага. Няма лошо, още по-малко пък срамно. Преди време бях чела някъде, че момчетата, които си играят с кукли не стават на всяка цена гейове /ако това те притеснява., даже напротив. Играейки си с кукли, се научавали да уважават другия пол, а не стават самовлюбени.

Абсолютно съгласна! Любимото ТВ предаване на сина ми е "Бон апети". Обича да се върти в кухнята, независимо дали аз или баща му готвим. И не поради любов към храната, просто му е интересно. Помни продуктите на много ястия, както и начина за приготвянето им. Когато изрежда какъв иска да стане, наред с лекар, художник като тати и съдия, казва и готвач. И то не на последно място, както го направих аз. Храната и по- точно приготвянето и винаги е възбуждала детския интерес...за съжаление не винаги и апетит  Sick Не виждам нищо нередно в това. Нито женско.
Ивка, купи му кухнята. Той сега я иска. Ако му се размине, желанието подсъзнателно ще остане и винаги ще си спомня как толкова много е искал кухня, пък е получил поредната скучна кола и ли камион или каквото и да е там.

# 129
Гита Ог
Дидкапитка
Благодаря от сърце Hugс кукли определенно не му е мерак да си играе,но виж стане ли въпрос за готвене,е пръв.
Както казах,по-горе от бебе си го гледам самичка,тоест по-цял ден сме само двамата,докато се върнеше баща му вечер от работа.
Готвя,мия чинии простирам пране,тои е все до мен.До мивката винаги залепен за мен,качен на един стол и наблюдава,тръгна да готвя,той пак на стола покачени наблюдава с интерес.
Няма да забравя никога,колко значим се чувстваше и колко радостен беше,че лятото се разболях от шарка и от високата Т,едва ставах,колкото да ида до банята и обратно в леглото,та той,Преслава и татко му бяха домакините у дома.  Mr. Green
Татко му купуваше готова храна,че хич не умее да готви,Боби пък,присърце взимаше идеята да измие чиниите,е после като заспаше,се налагаше мама да става и да ги доизмие,както трябва,но,детето беше многократно насърчавано от мени  баща си,че има желание и върши всичко с кеф и безупречност.

Оххх,отплеснах се,ще я мислим това с кухнята,наистина не ми се иска да остава разочарован от подаръка си,които иска за Коледа.

# 130
в скай сити има много стилна дървена кухня
има и от пластмасовките, но тази поне не е в розово Peace

# 131
Това с куклите го дадох като пример. Но важи и за другите "женски" играчки.

# 132
  • София
Ivka10, в детския магазин на ъгъла на ул.Алабин и ул.Христо Белчев, на втория етаж има ето тази кухня за 79 лв http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=2193 и мисля, че е подходяща за момченце! Peace

# 133
Момичета благодаря ви но за съжаление,аз не съм от София.Или ще търся от нашият град нещо подходящо като модели  цвят,или от нета ще поръчвам. Tired

# 134
  • София
Лекси, при нас проблема е голям т.к. таткото като им носи играчки от Германия много често вътре има брошури с други артикули на фирмата. Mr. Green
Каката основно си играе с тези неща:
1. Къщи всякакави, като се започне от тези големи за барбита и се стигне до малките на Поли покет /много често човечетата ги търся в торбата на прахосмукачката/. Също и конструктори, с които се правят къщи с обзавеждане. Някои то тези са купувани от Марсел и Комсед.
2. Понита всякакакъв размер /с магнити и без/ и аксесоари. Има страхотна пееща тоалетка. Чекмедженцата се отварят като се доближи копитото на кончето /с магнит/, но не е оттук. Имаме и сувенирен магазин с пони /В Комсед го поддържат в наличност/.
3. Енциклопедии и книги различни. Много обича да чете.
4. Всичко с лого на Уинкс.
Малката я копира в повечето неща и съответно тя с подобни. Много често купувам по 2броя еднакви, за да няма сърдене.
Толкова за сега. Ако нещо те интересува питай. Бих могла и снимки да ти пусна за ориентир.

Общи условия

Активация на акаунт