мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 789
  • 675
  •   1
Отговори
# 135
С каката обикновено пишем писмо на Дядо Коледа и го изпращаме по пощата. Така научавам какво иска, а от БГ пощи много мило отговарят с писъмце от името на добрият старец всяка година.
Как им се радва на тия писма, очичките й светят чак! Heart Eyes

Еййй, това е супер. До какъв адрес го пращате?

Иначе ние първо сме на вълна мислене на подарък за РД /10.12/ и после за Коледа. И...нямам идея....

Дядо Коледа
Лапландия
Северният полюс:
D

# 136
  • София
Миналата година в нашата детска градина бяха сложили кутия, в която да се пускат писмата за Дядо Коледа.
Каката  написа желанията и на двете и ги пуснахме.
Проблема беше, че кутията остана след тържеството в детската градина. newsm78

# 137
Ивка 10, тези дни ще се мотая по магазините за подаръци, ще хвърля едно око и за теб и ще снимам, пък ако ти хареса, ще взема и ще ти пратя. Ще го уредим майстора-готвач, споко.
Аз още не смея да питам какво иска, че то така или иначе тази дума /"искам"/ ще трябва да се забрани със закон в нашата къща  Wink

# 138
Здравейте, мамчета!

Идеята  да пусна тази тема е , че съвсем нямам идея какво да подаря на дъщеря си за Коледа/Нова година , на Коледа е родена и тогава ще е за рожденния и ден/.Освен за нея трябва да купувам на още няколко близки деца и роднини.Три бебета на 1 год., на  едно дете на 2г./родена на Коледа та за нея два подаръка/, едно на 3г. и едно на 10г и едно на 12г./Също с рожден ден на Коледа/.За моята фамилия  на Коледа се случват чудеса.

Идеята е всяка да сподели какво е намислила, на колко години е детето и, и полът му.Така можем да "откраднем " идеята на  някоя от нас.

Засега само за момиченцето на 2г. за рожденния и ден съм поръчала играчка автоматична пералня, с дрешки, прах за пране и с програми за пране , издаваща звуци на изпиране, центруфугиране...

# 139
И аз вече се замислям. И ще следя темата.

# 140
колкото подаръци - толкова теми Crazy

# 141
  • София
Ами горе-долу съм наясно вече с подаръците, мойте имат и имен ден на 27 декември, но поне за бебето тази година ще взема някоя дреболийка - я гризалка, я дрънкалка. Каката си е поръчала Снежанка и седемте джуджета, сигурно ще ги комбинирам - Снежанка за коледа, а джуджетата за имения ден. Поръчала си е и Стела и Блум от Winx, но сигурно тях ще оставя на бабите. Също така и всякакви понита и атрибути за тях са много вървежни в момента, та ако питат приятели/кумци какво да вземат - това ще е листата  Simple Smile

# 142
  • софия
Дъщеря ми Елена е на 1 годинка. Много обича музика и много се интересува от нашите компютри - та ще й купим детски лаптоп и един огромен плюшен елен, който ходи и пее песничката на дядо Коледа.

# 143
  • Русе
аз вече си откраднах идейка  Sunglasses
Отдавна мислим да й вземем детски лаптоп.
Благодаря ти, daniart1

Чакам още идеи  Hug
На 22.12 има РД - още един подарък трябва да измисля

# 144
казах на щерката че ще пишем пиемо до дядо коледа, тя избра подаръци на брат си, ама за себе си не знае какво да иска  Shocked
просто напоследък е претрупана с дрехи и играчки, имаме доста книжки, всякакви игри и комплекти за моделиране и т н
сега и аз не знам какво да й купя

# 145
  • София
Или ще е колело или някаква кола + задължителната "шумна" играчка. Simple Smile

# 146
  • София
Нито съм мислила, нито имам идеи. Заринали сме се с играчки.
Към 10-15 декемрви ще го мисля това  ooooh!

# 147
До сега не се бях замисляла,но явно времето си е дошло. А и нашият бате всичките му празници са в този период- 20.12 рожден ден, Коледа,  нова година и на 7.01 имен ден.За малката поне е само Коледа и нова година.

# 148
Въртят ми се две идеи за подарък за детето ми.
Едното е кукла,която прави разни работи,а другото детска кухня с всичките му там печки,котлони и т.н.

# 149
  • UK/София
Не знам, какво ли не съм му купила вече ConfusedЩе ходя по магазините и каквото ми "хване' окото ще го купя.Предварителнно нищо не мога да измисля.

Дреха няма да е.Помня като малка когато ми подаряваха дрехи за Нова година плачех много.Това не беше подарък за мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт