мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 757
  • 675
  •   1
Отговори
# 150
вече втори път ще пишем писмо до Дядо Коледа,снощи реши че иска фея на Wincs,по възможност Блум и да била с крилца newsm78

# 151
И аз за сега незнам, но ще следя темата.

# 152
  • София
1. Замък с Анелиз и Ерика и двете котки. Задачата е много сложна. Ако някой е виждал моля да сподели.
На Таня и подариха за РД нещо подобно - атрибутите за сватбеното тържество на Анализ и Ерика - торта, чаши, пръстени и двете котки - комплекта е на Барби и е купен от Марсел, там продават и кукли Анализ и Ерика.

# 153
  • София
вече втори път ще пишем писмо до Дядо Коледа,снощи реши че иска фея на Wincs,по възможност Блум и да била с крилца newsm78
Ох, и мойта иска или Блум или Стела - ако видиш някъде свиркай   bouquet

# 154
Дъщеря ми Елена е на 1 годинка. Много обича музика и много се интересува от нашите компютри - та ще й купим детски лаптоп и един огромен плюшен елен, който ходи и пее песничката на дядо Коледа.

А какво представлява този лаптоп? Не е ли малка за него? Питам защото дъщеря ми е на същата възраст.  newsm78

# 155
Мойто момче вече си е избрало подаръка-костюм на Спайдърмен Grinning
На почти 5 год. е.

# 156
Решила съм да взема нещо голямо, цветно и пеещо... но какво все още не знам, засега само разглеждам.

# 157
  • Силистра
ами нашето момченце иска кола с акумулатор, но се колебая дали не е мъничък за такава скъпа вещ?

# 158
  • На края на вселената!
Аз ще купя на каката (3г,6м) скутер (тротинетка) и пухена декоративна възглавничка с Мечо пух, че му е голям фен. За каката може да има още нещо като чаша, чиния с мотиви на Мечо пух (само да се доредя до тях на Коледния базар на ДБМ), които ще са си само нейни.
За бебата (6м тогава) ще има нещо за гризане или музикална играчка, нещо тракащо, влакчето на Чико... още не знам... newsm78

# 159
Аз съм много затруднена в избора на играчки въобще. Нище не му е интересно вече . Може би е в такава възраст 1г. и 5 мес. или  Thinking , музикалните го дразнят, щлюшените не ги поглежда, колите ги чупи още докато ги купя. Незнам какво би му било интересно? А на тебе успех в избора Peace

# 160
Точно сега Влади откри, че е много интересно да се натискат копчета и те да издават звуци: клавишите на клавиатурата, разните пеещи играчки и дрънкалки. Затова се замислям за някоя детска йоника със звуци на животни, мелодии и клавиши.
И аз се колебаех за лаптоп, но си мисля, че ярките цветове няма да го привлекат и пак ще иска да троши нашия, нищо че е сив и грозен.
Друго харесела съм книгите на  издателство "Фют" - "Лека нощ, мамо" - твърди страници, кратки сладки приказки - за да четем за лека нощ.
Трето - строител за едногодишни - дали кубчета, дали звездички, които се заклиняват една в друга - нещо едро и просто.
Има и още една игра - единствената, която татито одобри - http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_113&products_id=3498
Тя е за може би две годишни деца. Страшно ми хареса. Има я и във вариант, полиция и пожарна.

# 161
моят син си поиска чаршафи със спайдърмен, незнам къде е видял това, ще му взема спален комплект , ако намеря.
барабанът остава като желание от миналата година, но няма да го огрее  Mr. Green

# 162
ами нашето момченце иска кола с акумулатор, но се колебая дали не е мъничък за такава скъпа вещ?
Йони има такъв мотор и цяло лято го караше и следващото пак. Беше на 2 годинки и половина когато баща му го купи и въобще не беше малък да го кара. Може да седи стабилно и да натиска педала и да управлява на къде да кара. Иначе че е скъп подаръка си е скъпичък.

# 163
  • На края на вселената!
Точно сега Влади откри, че е много интересно да се натискат копчета и те да издават звуци: клавишите на клавиатурата, разните пеещи играчки и дрънкалки. Затова се замислям за някоя детска йоника със звуци на животни, мелодии и клавиши.
Виж тази играчка

Натискането на дадения клавиш издава звука на съответното животно. А шарените клавиши в ляво са като пиано
 http://www.simbatoys.de/world_of_toys/simba_baby/katalog.php?id=spielspass#
Виждала съм я в магазин на Симба - в Студентски град. От там имаме доста играчки и нито една до сега не се е счупила. Особено голям фен съм им на дървените играчки (на Айнхорн)
Ето от тук е http://www.simbatoys.de/world_of_toys/simba_baby/index.html

# 164
Харесах му един малък мотор с акумулатор, за който още се чудя, че е на 1 г и 5 м.
Къщичка- детска, да се пъха вътре да играе;
конструктор с по- големи части, да не ги глътне и някоя книжка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт