мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 806
  • 675
  •   1
Отговори
# 90
и се надявам тази седмица да успеем да и вземем хъски или немска овчарка. Вече е направила и списък какви неща трябва и за кучето да и купя  Tired

В къща ли живеете, че това хъскито не е шега работа. Ако се спрете все пак на тази порода, ще подсказвам за аксесоари.

В апартамент сме.
Защо смяташ, че ще е трудно? Аз си мисля, че ще е като всяко друго голямо куче. Хъскитата трудно ли се гледат в апартамент?
Дай моля те повече информация, че идеята и баща и днеска да го купува.

# 91
  • София
Оххх, ние сме с рожден ден на 10-ти декември, освен Коледа...

Засега заявеното желание е за далматинец, момиче, с лилава панделка. Естествено, истински....

Второ желание - Бейби Борн, най-после опряхме и до това чудо, с все аксесоари - легло, зимна количка, памперси... Определено е повлияна от бебето вкъщи.

Та, Бейби борн ще го купувам със сигурност, но май ще успея да го поръчам от чужбина (44 долара). Харесах и една къща за понита, пак в чужбински сайт обаче, на три етажа, с няколко фигурки, но е минималистична.

Има друго тайно желание, за една плюшена котка от Пикадили, моля ви се, на БГ фирмата Лимекс, а струва 40 лв.!?, може би е към 40 см., не знам защо е толкова скъпа... Имаме котки на Russ, превъзходни са, с невероятни очи и са по 20 лв. Та ще видим и това евентуално, за подарък в детската градина.

# 92
  • София
...Харесах и една къща за понита, пак в чужбински сайт обаче, на три етажа, с няколко фигурки, но е минималистична.

Бързо казвай от къде е и не може ли да се намери такава къща в БГ. Че ако не може да преориентирам желанията от дядо Коледа...  Whistling

# 93
             свекито подари на дъщеря ми яке с размер 4 на първия рожден ден.

Като че ли аз съм го писала.Само че аз нищо не мога да променя.Свекито продължава да купува разни боклуци много по големи от ръста на детето.
И сега по темата-На въпроса"какво искаш да ти донесе дядо Коледа?"Той отговаря-голям подарък.Мисля си за колело,но още не е окончателно.

# 94
  • София

...Харесах и една къща за понита, пак в чужбински сайт обаче, на три етажа, с няколко фигурки, но е минималистична.

Бързо казвай от къде е и не може ли да се намери такава къща в БГ. Че ако не може да преориентирам желанията от дядо Коледа...  Whistling

Ето я, в ToysRus:

На Hasbro е, по принцип внасят много неща на тази фирма у нас, но не съм виждала по магазините. То не, че съм ходила, де. Напоследък ми е по-лесно да ровя по сайтовете за дрехи и играчки и да поръчвам на приятели в чужбина и пътуващи (докога ли ще ме изтърпят...), отколкото да се вдигна по нашите магазини  Embarassed
Та така ще направя и с коледните подаръци, ама има кой да ни ги донесе.

# 95
в марсел има подобни, има доста неща на хасбро Peace

# 96
  • Карлово
Второ желание - Бейби Борн, най-после опряхме и до това чудо, с все аксесоари - легло, зимна количка, памперси... Определено е повлияна от бебето вкъщи.

Та, Бейби борн ще го купувам със сигурност,
После детето да не те кара да си смените бебетата. Щото моята преди 3 години навиваше снаха ми за такава размяна. smile3532

# 97
  • София
queenmabb, мерси Simple Smile

# 98
На въпроса какво иска да донесе дядо Коледа, мят син отговори "коли ... много". Ужас, вкъщи имаме над 100 коли, а той пак иска кола. На въпроса каква кола иска ми отговори - Лада. Тук вече ще съм сериозно затруднена. Със сигурност ще взема друг подарък, за което чакам идеи от темата, но няма да ми се размине да купя и поредната кола.
   ooooh!
И ние сме същия случай! Вече като поиска кола и  Sick все ги събирам и все се намира да настъпя някоя на земята! И винаги иска още и още и по мноооого!  Tired

Пишете ме и мене в отбора. Laughing

Аз мислех да е кола или мотор с акумулатор. Но доста се колебая напоследък- не е много практичен май, а и ми се иска повече да се движи...
Има ли някой впечатления от тези коли и мотори с акумулатори? Здрави ли са и изобщо удачен избор ли са?

Мишо има мотор с акумулатор и си го кара вече около 1г. и половина, предимно  в къщи. Някакъв китайски е но се указа досто сполучлив, щом още е издържал. Недостатъка му е, че е доста шумен.  Колата с педали я кара на вън и дори казва, че зимата не иска с шейна , а пак с колата за да боксува, върти гуми и хвърля сняг  ooooh!, сега есента чака да завали дъжд и с колата през локвите. Лично при него колата с педали е по-любима от мотора. Гараж също сме му подарявали, но тогава беше на 1г. и половина и още не знаеше как да играе с него. Докато порастне го счупи от тук от там, а сега започна да си играе наистина с него! В голяма чуденка съм, мисля си за някаква писта, но не на ток ами по-скоро  нещо като квартал с улици, сгради и т.н, но не от тези килимчетата.....

# 99
Момичета помагайте, ние сме на 1 година и 3 месеца и не знам какво да му взема за коледа  newsm78

# 100
С каката обикновено пишем писмо на Дядо Коледа и го изпращаме по пощата. Така научавам какво иска, а от БГ пощи много мило отговарят с писъмце от името на добрият старец всяка година.
Как им се радва на тия писма, очичките й светят чак! Heart Eyes
Дребосъкът, пък е още "пълно безсъзнание" и е напълно щастлив , ако играчката става за джвакане и тръшкане, тъй, че там сме улеснени максимално.
Възрастните са ми по-сложни на мен! ooooh!

# 101

Мишо има мотор с акумулатор и си го кара вече около 1г. и половина, предимно  в къщи. Някакъв китайски е но се указа досто сполучлив, щом още е издържал. Недостатъка му е, че е доста шумен.  Колата с педали я кара на вън и дори казва, че зимата не иска с шейна , а пак с колата за да боксува, върти гуми и хвърля сняг  ooooh!, сега есента чака да завали дъжд и с колата през локвите. Лично при него колата с педали е по-любима от мотора. Гараж също сме му подарявали, но тогава беше на 1г. и половина и още не знаеше как да играе с него. Докато порастне го счупи от тук от там, а сега започна да си играе наистина с него! В голяма чуденка съм, мисля си за някаква писта, но не на ток ами по-скоро  нещо като квартал с улици, сгради и т.н, но не от тези килимчетата.....

О, и ние сме така с колата- локвите са под прицел винаги.  Laughing
С паркинга се случи подобната ситуация... Laughing,  като идеята ми беше именно такъв квартал с улици, но не намерих подобно чудо. Паркингът включваше и нещо такова, затова го взех.
Обаче ти си първата, която каза нещо хубаво за акумулаторните возила.
Аз май се насочих към тротинетка- мисля, че ще е по-полезна заради движението. А и координацията ще се развива. Но не съм решила окончателно. Хубаво е, че има и с три колела. Не съм сигурна дали ще може да се справи само с две... Thinking

# 102
  • Ланкър, планините Овнерог
С каката обикновено пишем писмо на Дядо Коледа и го изпращаме по пощата. Така научавам какво иска, а от БГ пощи много мило отговарят с писъмце от името на добрият старец всяка година.

Еййй, това е супер. До какъв адрес го пращате?

Иначе ние първо сме на вълна мислене на подарък за РД /10.12/ и после за Коледа. И...нямам идея....

# 103
  • На черешата

Еййй, това е супер. До какъв адрес го пращате?

Иначе ние първо сме на вълна мислене на подарък за РД /10.12/ и после за Коледа. И...нямам идея....

Всяка година преди Коледа обикновенно казват по новините до къде се праща,но май просто се пишеше до "Дядо Коледа"/по спомени/.

# 104
Лорена си пожела тротинетка.

Общи условия

Активация на акаунт