мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 973
  • 675
  •   1
Отговори
# 450
Нашия коледен подарък е този: Peace

# 451
Сещам се за кое магазинче говориш .. ще проверя .. мерси много
Лего има и в Комсет.

# 452
Мойто още е мъничко и не може да си каже какво иска, та сме решили да бъде един голям камион. Много им се радва, като ги види.

# 453
Синът ми е готов! Днес най- сетне се замъкнах да магазина в Бояна с немските шейни и му купих. За повече магия- и Драконология. Другата седмица в МОЛ-а, с порасналото ми момиче. Както и за татето. Общо взето, въпреки желанието ми да приключа в началото на декември, пак май до последно ще тичам за някой "висящ" подарък. Още не съм купила нищо за мама и татко, за свекъри  и племенници  smile3517

# 454
E didkapitka, ти все едно не си купила нищо ..
Аз първо оправям цялата рода и после домашните.
А мени дядо ти Коледа ме оправи по-рано с кожено якенце, че с тез нови габарити нищо не ми ставаше Simple Smile
Таткото ще получи риза и вратовръзка.
систъра квото си купи,
племеника камера за ПЦ, а малкия кум флашка.. децата са компютържии яко, нищо, че са на 10-11 години.
Свекитата и нашите идея си нямам още какво да е

# 455
  • Бургас
queenmabb   волана на чико ако вземеш няма да съжеляваш, моят син доста си играе с него (беше на годинка като го  купих)

# 456
Купих вече подаръците за Коледа Peace
Кали искаше някакво бебе.Купих й от тези,които казват разни работи,смеят се,плачат,пият мляко и т.н.
За в яслата-синтезатор с микрофон.Взех го най-вече заради микрофона,че е на тема да пее и да ни изнася концерти вкъщи Crazy Оказа се хубава играчка като я поразгледах после:peace:

За момче нямам опит в купуването на играчки,освен на племенника ни.Но той винаги се е радвал на пушки,та обикновено това са били нашите подаръци.

# 457
Сещате ли се за някой сполучлив конструктор?

# 458
  • Пловдив
Да споделя и тук - търся влякче подобно на това http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=1918 
Дъщеря ми е на 2. Забелязах че се радва на влакчета и искам да й взема нещо подобно на това. Въпроса ми е някой виждал ли е подобно, но на друга фирма че чиковското ми идва малко скъпо  Embarassed

# 459
в хиполенд гледах един конструктор с влакче цирк, влакчето върви наистина- към 40 лв
все още се чудя дали да го купя
другото ккоето ми хареса е трактор с животни, музикален с ремарке, пак 40 лв

# 460
  • Все на втория етаж
Сега нямам време да изчета цялата тема, но утре май ще го сторя и ще се възползвам от идеи.
Вчера купих една количка на малката, която не е точно за Коледа, вече си играе с нея. Blush
Все им купувам с племенницата по нещо и все си казвам, че е за Коледа и не издържам и им го давам.
Ама те са ми най- лесни. Играчки и дрешки и готово, ама родителите ми и свекитата докато натъкмя ще откача, утре прочитам темата и хуквам за подаръци, че вече време няма, а нито един не съм купила още. Tired

# 461
  • София
Да споделя и тук - търся влякче подобно на това http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=1918 
Дъщеря ми е на 2. Забелязах че се радва на влакчета и искам да й взема нещо подобно на това. Въпроса ми е някой виждал ли е подобно, но на друга фирма че чиковското ми идва малко скъпо  Embarassed

В Хиполенд имаше такова подобно влакче на WADER в Коледния каталог за 20 лв ако не се лъжа!

# 462
Някой да знае откъде може да се купи Розовата Пантера? Ако може да е под 1 метър големина  Grinning

# 463

В Хиполенд имаше такова подобно влакче на WADER в Коледния каталог за 20 лв ако не се лъжа!
на вадер не се мърдат, детето трябва само да ги вози

# 464
  • Сливен
Аз от два месеца се чудя какъв подарък да купя на Гого и още не съм решила

Общи условия

Активация на акаунт