мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 734
  • 675
  •   2
Отговори
# 165
                        Написахме "писмото"- Касов апарат, детски център "магазин", легло за бебе, Мулан и Покахонтас. Сега работим с таткото ден и нощ, за да изпълним поръчката. Hug

# 166
Аз още чакам да си напишат писмата до Дядо Коледа.
Като бяха по-малки, аз им избирах подаръците - винаги играчки /дрехите са подарък за майката, а не за детето/.
За деца на приятели - разпитвам с какво се заиграва детето, какво му е интересно, какво иска да си има.
За всяко дете е различно.

# 167
  • На края на вселената!
За дрехи и аз съм против да се подаряват Peace Дрехи така или иначе ще им купя, няма да ги оставя голи, я  hahaha А изключение за мен правят дрехите на Уинкс например. Но само ако детето си го е пожелало. Например ако иска яке на Уинкс, за мен е същото като да иска чадърче, чанта, аксесоари за коса и т.н. Ако това ще я направи щастлива, ако това е което иска за подарък - ДА, може да й подаря дреха. Но не и някакъв анцунг с който да ходи на градина Grinning Мое мнение, никой не ангажирам с него  Peace

# 168
  • в Надежда-та
                        Написахме "писмото"- Касов апарат, детски център "магазин", легло за бебе, Мулан и Покахонтас. Сега работим с таткото ден и нощ, за да изпълним поръчката. Hug
Ми работете, че то няма време, доста дълъг списък имат да изпълнянват джуджетата Crazy.
Трябва много да сте слушали Thinking

# 169
някаква играчка но не съм решила още каква да е

# 170
Аз още нямам представа какво ще купувам.Първо бях решила на сина ми да взема детска пералня(много се кефи на този уред, много) но не издържах и онзи ден му купих.За малката също не знам, вкъщи има играчки за още 5 бебета поне.Мисля да отида до Гърция, до Джъмбо и каквото харесам там

# 171
Много обича музика и много се интересува от нашите компютри - та ще й купим детски лаптоп

А какво представлява този лаптоп? Не е ли малка за него? Питам защото дъщеря ми е на същата възраст.  newsm78

И мен ме интересува! Laughing

# 172
Много обича музика и много се интересува от нашите компютри - та ще й купим детски лаптоп

А какво представлява този лаптоп? Не е ли малка за него? Питам защото дъщеря ми е на същата възраст.  newsm78

И мен ме интересува! Laughing
Вчера  гледах в Метро такива, имаше 2, 3 вида .

# 173
Мойто момче вече си е избрало подаръка-костюм на Спайдърмен Grinning
На почти 5 год. е.
Къде има такива? И аз искам за племенника!  Rolling Eyes

# 174
  • Севлиево
Дъщеря ми е на 3 и половина и вече и купих зимна кукленска количка  Laughing Тя искаше такава още от лятото. От каталога на Ейвън си хареса затолящото се мече. Голям интерес проявява към строителите, та някоя баба ще има честта да й купи  Laughing Не знам още на племенниците какво ще купувам  newsm78

# 175
бънджи и столче за  хранене!

# 176
  • София
Jutoo  , ходила съм в Марсел, но имат само замъка с котките. От куклите отдавна не са получавали и няма изгледи.

# 177
Дъщеря ми тогава ще е почти на 9 месеца. Идея си нямам какво да й подарим. Cry
Искам да е нещо, с което да си играе и да й е интересно.

# 178
  • София
И аз се чудя какво ще купувам.Малкият твърдо иска барабан, но за сега го убедих, че в магазините не продават, сега пък си избра акордеон и искал да застане до един дядо, който свири на акордеон в южният парк и да си посвирели заедно  ooooh!. За сега съм купила това:
http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=3650  и това:http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=3495. Решила съм да купим и дъска, на която се пише с тебешир, но не от скъпите, а нещо по-обикновено - приемам идеи и ми се иска да му взема и някаква строителна площадка, но не зная каква, пак ще следя темата.

# 179
  • Тук и сега
Ние ще купуваме или масичка със столче, или тоалетка със столче. Вероятно също някакъв строител, а и Baby Born. А от бабите ще има камион с ремарке и гримове. Подходящ подарък за Коледа според мен е шейна ако детето си няма. Тази година синоптиците от БАН казват, че ще има голям сняг.

Общи условия

Активация на акаунт