мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 723
  • 675
  •   1
Отговори
# 195
Все още не съм измислила какви ще са подаръците.Мисля да изчакам да видя писъмцето на каката  и тогава ще решавам Grinning

# 196
  • морето, сините вълни...
По колко подаръка купувате??

Май аз съм най - голямата скрънза тук.
Обикновенно му взимаме един за Коледа, под елхата. Ако сме на гости и от там като мине Дядо Коледа  Laughing Wink, пък и дните преди коледа - тържество в градината, в офиса.... после докато съберем от другите приятели и роднини подаръците и .... се напълнила къщата.

А и Рожден ден има на 07.01

# 197
Все още не съм избрала,но темата ми е много полезна! Simple Smile

# 198
  • В Сънландия
Мисля да подаря камион на синът ми за Коледа.Напоследък само с камиони му е интересно да си играе и с баща му видяхме един голяяяяяяяяяяям камион, който смятаме да му подарим.
СИнът ми е на 2 години Peace

# 199
за моя син който е на почти 3 години трябва да открия една водна игра ако се сещате от едно време ..натискаш копчета и то праща въздух и едни кръгчета трябва да се мушнат на едни пръчици.....това му е едното желание или голяма полицейска кола...
но може да му купя и конструктор защото са му много интересни......не бих се замисляла да му взема даже и боулинг....защото много обича топките .....но това е в предварителния списък  до коледа време има и той  ще си смени мнението по вапроса още 100 пъти

# 200
По колко подаръка купувате??

Май аз съм най - голямата скръндза тук.
Обикновено му взимаме един за Коледа, под елхата. Ако сме на гости и от там като мине Дядо Коледа Laughing Wink, пък и дните преди Коледа - тържество в градината, в офиса.... после докато съберем от другите приятели и роднини подаръците и .... се напълнила къщата.

А и Рожден ден има на 07.01

Тази година ще купувам три #Crazy, за градината, за офиса и за под елхата. Отделно ще има от лели, баби...

По темата: мислех в градинката - пъзел, в офиса - "Буквенка", а от Дядо Коледа - магнитна дъска. Лелите - книжки, бабите - каквото поискат, поне за сега не се сещам за нищо конкретно.

# 201
много готина темичка
само че и аз още не съм измислила какъв ще е подаръка за бебка.Тя на нова година ще е почти на 8 месеца и освен да и купя някоя голяма играчка и нова дрешка с която да бъде облечена на празника за друго не мога да се сетя  Rolling Eyes

# 202
вече втори път ще пишем писмо до Дядо Коледа,снощи реши че иска фея на Wincs,по възможност Блум и да била с крилца newsm78
Ох, и мойта иска или Блум или Стела - ако видиш някъде свиркай   bouquet
Видях на Стела в един детски магазин(тук в Габрово),струва 59.99лв.,но наистина е много хубава

# 203
  • София
Jutoo  , ходила съм в Марсел, но имат само замъка с котките. От куклите отдавна не са получавали и няма изгледи.
В този Марсел който е срещу Арена имаше Анализ и Ерика в началото на октомври, понеже тогава ходих да купувам подарък за РД на Таня.
Непременно ще проверя. Аз ходих до Марсел до Съдебната палата. Благодаря ти. Hug

# 204
  • София
Феите на Уинкс съм ги купувала на моите госпожици от магазин Пинокио /в Лозенец/.
Те са от куклите тип Барби, не са оригинални и струваха около 13-14лв. Нямат крилца.
Имаше ги в комплект по 5. Някъде около 30лв. излизаха.
Виждала съм от от другите с крилцата, които са по-малки и придставлява писалка самата кукла.
Около 15лв са и ги гледах на пазара В Борово и в някои книжарници.
И в двата случая не се от оригиналните

# 205
  • На черешата
 Получават по един в градината,един от шефа ни  smile3501,по един от двете баби,по един от вуйчо и един от чичо.А каката има рожден ден на 18.18,така че на нея много и се събират.

# 206
Я дайте някаква идея за хубав инструмент като за четигодишно дете - да се извлича ясен звук и да не е трудно да се свири.
Да са верни тоновете и да е под 100 лева Simple Smile
Скромна съм, а?

# 207
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Хармоника, детски акордеон , флейта  newsm78...

# 208
Моля помогнете и на мен  Flutter
За каката търся детско кантарче ,да мери и да тегли Grinning,ако има и още нещо към него /като зеленчуци или други неща /още по добре .Само ви моля да моа да го купя онлайн .Живея в провинцията и при нас няма такива работи Tired.Предварително ви благодаря  bouquet

# 209
моля помогнете!!!
търся кукла барби негърка за голямата ми дъщеря!!!
някой виждал ли е да се продават?

Общи условия

Активация на акаунт