мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 704
  • 675
  •   1
Отговори
# 225
Мисля да купя за дъщеря ми-кукла Бейби Борн,музикалната маса на Чико и една прахосмукачка!
ти ме обнадежди, че скоро и сина ми ще вземе да играе с играчки, а не с чаши, лъжици, капачки и тн

# 226
Мисля към края на месеца да започна с покупките на коледните и новогодишните подаръци.

# 227
А като си търсила микроскоп, телескопите на каква цена се предлагат?
Ами не съм не съм гледала за телескопи ,но сега разгледах он-лайн каталозите на метро и този комплект ,за който  mycynkata 
  писа ми хареса и е на изгодна цена. Peace Hug

# 228
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Микроскопа, който предлагат в Метро е ужасен ... боклукчав ми изглежда ...телескопа също

# 229
Микроскопа, който предлагат в Метро е ужасен ... боклукчав ми изглежда ...телескопа също

Виждала ли си го в действителност?

# 230

Виждала ли си го в действителност?
Купихме го миналата година, върши работа в пети клас.

# 231
Купихме го миналата година, върши работа в пети клас.
[/quote]

А иначе качествен ли е Rolling Eyes

# 232
  • Ланкър, планините Овнерог
Констанца имаше голям мерак за телескоп, но качствените започват от 500лв, та ще се размине.

# 233
Констанца имаше голям мерак за телескоп, но качствените започват от 500лв, та ще се размине.

ooooh! Rolling Eyes е като за първо време може да зепочнете с такъв от 50лв примерно Peace

# 234
За рождения ден търсих телескоп, но тъй като се колебаеше между телескоп и бинокъл - взехме бинокъл - има много видове, качествени на далеч по-приемливи цени.

# 235

ooooh! Rolling Eyes е като за първо време може да зепочнете с такъв от 50лв примерно Peace

С такъв ще вижда ли звездите? Защото това е зора. И ако да, къде има такъв.

# 236
Купила съм някакви неща, че при нас тази година ще е малко сложно. Той има имен ден на 6.12 и после Коледа. А бебето трябва да се появи преди именния му ден, та купих нещо, но още не съм разпределила кое за кога.

Засега има един флипер (съвсем като истински, на ток, светка, свири и т.н, не знам за колко ще му види сметката) и една доста голяма кутия за инструменти с бормашина. Освен това и един конструктор му взех. Иска ми се и нещо като килимче с улици и много знаци да му взема, но по-голямо. Гараж има, и писта също, влак му подарихме за Р.Д. преди 2 месеца. Той иска допълнителни релси за влака, но в Комсед нямат. Трябва и нещо за градината да купим, но там ще видя първо списъка в градината и после.

Малчо, живот и здраве, ще се сдобие с някоя дрънкалка.

Много са ми сложни бабите и таткото - отсега не мога да измисля какво да им купя, а после с бебето ще е абсурд да обикалям в блъсканицата.

# 237
  • Карлово
Дай повече инфо за телескопа, че алтернативата е лаптоп.

# 238

С такъв ще вижда ли звездите? Защото това е зора. И ако да, къде има такъв.
Да ти кажа не съм сигурна ,но ако купя комплекта от метро ще пиша отзиви  Hug

# 239

В един отбор сме значи-аз на 06.12 имам ИД, Констанца на 10.12 има РД, около 20.12 е тържеството в градината, на 25.12 мъж ми има РД+Коледа за всички. Въобще готино.

Дай повече инфо за телескопа, че алтернативата е лаптоп.

http://www.astronom-bg.com/

Също и във фотото на Кодак на пл. Славейков има.

Общи условия

Активация на акаунт