мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 698
  • 675
  •   1
Отговори
# 345
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
бързам да се запиша, че да ви следя с удоволствие
и аз пуснах коледна тема, но искам да обогатявам идеите си с вас

# 346
  • София
Ние вече купихме подаръка за Калоян-масичката с инструменти на Мечо Пух.Имитира дърво и е пълна със всякави инструменти-чук,менгеме,разни големи болтове,отверки,ключове.Има мелодии,когато се ударят пирончетата с чука,когато се завърта менгементо се чува скърцане и разни такива Grinning.Надявам се да й се зарадва Laughing

Можеш ли да покажеш снимка и от къде купихте масичката?

# 347
  • Sofia
Зори, получи ли вече къщата-батут. Стабилна ли е достатъчно. Много ми хареса, но се притеснявам да не се обръща.
Мин. Коледа купихме на Влади такъв батут от "Комсед", само че за 89 лв. #Crazy+25 лв. за ел.помпа Rolling Eyes.Стабилен е, обаче нашият се спука на едно място и така и не съм го залепила  EmbarassedПрибрала съм го на тавана.  Crossing Arms.Влади му се кефеше 1 месец и го архивирахме Crossing Arms
Имайте предвид,че е възголям и висок  ooooh!Запълни ми хола Crazy

# 348
  • Sofia
Моят малечко иска голяма кола Мерцедес, червена, висока до тавана :crazy: Mr. Green newsm78
Някакви идеи? newsm78 (той има 2 колелета, червена кола(не Мерцедес), още една кола и едно бъги(което въобще не кара) ooooh!
казах му, тези желания да ги предявява към татко си Whistling
та, съм в голяма чуденка какво ли има предвид? Много е ориентиран моят bowuu
Освен въпросната кола ooooh! съм решила да му купя тунели - от влакчето Томи, паркинг- най-вероятно от големите, по 115 лв., дето са ooooh! и за друго не се сещам

# 349
  • В светлината на слънцето
Каката отдавна си е дала заявката за Дядо Коледа - количка с бебе и дрешка. Дрешката вече я купихме, за бебето се уговорихме, че миналата година получи едно, което реве, мляска биберон и прави още куп неща, така че я отказахме, но сега сме в чудо къде да намерим точно такава количка, каквато иска. ooooh! Тези, които видях досега или не ми харесва, или са някаква страшна цифра, или са комплект с още разни неща, които вече имаме. Но ще намерим де. Щом отсега сме се захванали с търсенето. Mr. Green
Иначе по традиция ние на 1 декември пишем официално писмо на Дядо Коледа с желанията. Аз й пазя писмата и като порасне ще й ги дам. За щастие бебон е още много малък, за да може да изрази желанията си - само на 3 месеца е. Така че с неговия подарък поне ще минем леко. Mr. Green

# 350
Зори, получи ли вече къщата-батут. Стабилна ли е достатъчно. Много ми хареса, но се притеснявам да не се обръща.
Мин. Коледа купихме на Влади такъв батут от "Комсед", само че за 89 лв. #Crazy+25 лв. за ел.помпа Rolling Eyes.Стабилен е, обаче нашият се спука на едно място и така и не съм го залепила  EmbarassedПрибрала съм го на тавана.  Crossing Arms.Влади му се кефеше 1 месец и го архивирахме Crossing Arms
И нашия се спука много бързо и отиде с боклука. Confused

# 351
Аз съм се зарекла, че повече не купувам надуваеми неща, въпреки че в новата детска има място за два батута.
Днес моя синковец каза, че измислил какво иска от дядо Коледа и дядо Мраз - мръсни прибори и мивка и миална машина - и това ден след като съм накупувала подаръците  Joy

# 352
И нашия се спука много бързо и отиде с боклука. Confused
Ами, значи не са много качествени, щом така бързо се пукат.  newsm78Тъкмо мислех на това да се спра.

Кажете ми , как вървят цените на фермите, че сега това е мечтата на моя племенник. Миналата година му подарих една много хубава немска- дървена беше цялата, с оградки... , сега пак искал ферма- да си има две ooooh!, ама ми се иска да е по-различна. Та , ако някой е мяркал, докато обикаля за други неща

Иначе на Лорена купихме блянуваната тротинетка

# 353
паркинг- най-вероятно от големите, по 115 лв., дето са ooooh!

Какъв е този паркинг?
И аз съм в търсене на такъв подарък, но не мога да избера.

# 354
  • София
Ние вече купихме подаръка за Калоян-масичката с инструменти на Мечо Пух.Имитира дърво и е пълна със всякави инструменти-чук,менгеме,разни големи болтове,отверки,ключове.Има мелодии,когато се ударят пирончетата с чука,когато се завърта менгементо се чува скърцане и разни такива Grinning.Надявам се да й се зарадва Laughing

Можеш ли да покажеш снимка и от къде купихте масичката?

Купихме масичката от Илиенци за 58 лв.
Ето я:Маса с инструменти
Пак

# 355
опашка за русалка има в хиполенд, има костюми на всички принцеси и струва "само" 70-80 лева

# 356
http://www.wadertoys.de/index.php?iMode=32
на тази фирма има паркинги в хиполенд и са по 115- 150 лв, но са страхотни Peace

# 357
  • София
ками, мерси. И аз си го представях така. Има подобно на Смоби, но не и на тази цена.

# 358
  • No Line On The Horizon
Дариа и майка ми писали писмо до дядо Коледа. Къщичката с понита още е номер 1 в списъка.
Много моля ако някой знае от къде да купя това чудо - да ми каже  Praynig
Дъщеря ми е видяла играчката по немската ТВ. Sad

Другите са нов пъзел и книжки на Франклин.

Isa, провери в Бонжур. Там продават серията My Little Pony и мисля, че имат пони с къщичка.

# 359
  • София
Лорка, в малкия Цум на ул.Пиротска има ето тази ферма http://www.wader-wozniak.pl/show.php?idseria=22&lang=pl& … a=359&lang=pl , на мен много ми харесва и струва около 50 лв,ако те устройва като цена.Иначе ферми с оградки пластмасови, но като конструктор има на една фирма Абрик май се казва в Хепи ленд на бул.Черни връх.

Колкото до паркингите на WADER в малкия ЦУМ също има паркинги,но като тези http://www.wader-wozniak.pl/show.php?idseria=16&symb=gar&lang=pl, но цените не ги зная само предполагам,че между 50-70 лв може би са newsm78

Общи условия

Активация на акаунт