мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 955
  • 675
  •   1
Отговори
# 420
Днес бях в София прес - има, кола е, струва 36 лева.
Доста интересни работи видях, чак ме хвана яд, че вече съм готова с подаръците.
Супер, утре тъкмо имам работа в "Дружба1", та ще мина пътьом.
Благодаря Heart Eyes

# 421
  • София
Мили мами,
моля ви за съдействие.
Искаме да купим на детето кола, на която се сяда и се отбутва с крачета. Седалката да се вдига, за да се стига до "багажника". Да е автомобил, а не гъсеничка, калинка и тн. И да е по-евтина от 40 лв. Моля ви, който е ходил по Метро и Хиполенд, (или в друг магазин) виждали ли сте нещо подобно. Прегледах каталозите им, в тях няма подходящи. Моля да ме насочите. Предварително благодаря  bouquet
Mini, аз миналата година бях поставена пред същия проблем. И вече бях прежалила 60-ина лева, когато убедена, че това е пределно ниска цена влязох в един от магазинита на Марсел на "Мария Луиза". Момичето беше много любезно и пред друга, достатъчно скъпа и избрана от мен кола, ми предложи една на цена от порядъка на 20 лева. Имаше избор между 2-3 модела, единият от които беше локомотив, багажника на всички беше под седалката. Аз се спрях на него, защото малкото съкровище си беше поръчало "таа бант без таси", което на нормален език ще рече стар трабант без тасове. Та локомотива, като по-ръбест свърши работа. Минете през някой от магазините на Марсел. Аз се двоумях, мислейки че цената обуславя качеството и т.н., но истината е, че на тази възраст, колкото и да са желани, играчките бързо омръзват. Да не говорим, че трабанта е здрав все още, въпреки зверската употреба. Пластмасата се оказа здрава и лъскавината й не изчезна, единствено лепенките бяха свалени на мига. Сори за дългото обяснение, дано не съм била отегчителна! Весели празници!

# 422
....влязох в един от магазинита на Марсел на "Мария Луиза".
Благодаря за пожеланията и помощта.
За съжаление магазините на Марсел ги обиколих всичките (на "Мария Луиза", на "Лавеле", на "Ботев", на "Тодор Александров") и този вид возила са ги свършили още лятото Sad. Сега имат други модели, но най-евтиният е 39,90 без музика, без нищо допълнително. Преди малко при поредното ми търсене през Гугъл попаднах на това:
http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1083&id=6441 и това:
http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1083&id=6437, та ако в "София прес" ударя на камък ще правя първи стъпки в пазаруването он-лайн.

# 423
А някоя от вас да е купувала нещо на ЕДУКА?Дайте мнения.
Харесват ми, на дечко също.
Синът ми има няколко такива пъзела. Едната серия е progressive puzzle  с четирите годишни времена, 4 пъзела с различен брой елементи

другата е с разни камиони - с еднакъв брой елементи

има и два дървени, но тях не си харесвам, цепят се, чупят се и не ги препоръчвам.

# 424
  • София
Никой ли не е виждал плюшено кенгуру?  newsm78 Нямам възможност за обикаляне наслуки. Плиииййййзззззз!!!!

Колко голямо го искаш?

В София Сити Център на последния етаж има щанд за книги и там вчера гледах най-различни животни от Нешънъл Джиографик. Имаше кенгуро, много реалистично/като всички други животни/ и с малко кенгурче в торбата. Високо 20-тина см.

Върши ли ти работа?

# 425
  • Има много детски смях.
Не само мисля, но съм ги измисли и закупила.
Преди месец още.

Най- много дребната да намаже нещо отгоре, като ме гепи коледната пазарна треска.

# 426
Почти всички подаръци съм купила. Като се има предвид, че двамата малки имат и рожденни дни през декември, значи добре съм се справила. Останаха племенничките (но там чакам инструкции от сестра ми). Мисля, че добре се справих. Само дето съжалявам, че не отидох до Хиполенд в Скай Сити да видя и там какви детски компютри има. Ама нищо, Коледа има и догодина Laughing

# 427
  • в моя свят на мир и любов
И аз търся нещо дето го няма.  Пък обикалям доста.
Моята поиска щъркел #Crazy
Освен сама да й направя един Joy Joy Joy

# 428
Вече започнах с купуването на Коледните подаръци!

За детенцето на кръсниците ни взех Комплект с път военен ,Комплект Зоро и Комплект форми за рисуване. Peace

За бебето на кумците ни люлка. Peace

А за нашия мъж-компютър и една огромна баба Яга. Peace

И след празниците с кумците ни ще си подарим една почивка на балкана! Grinning

# 429
Благодаря на ЕлиТ и mama_galia_66! Hug

# 430
....влязох в един от магазинита на Марсел на "Мария Луиза".
Благодаря за пожеланията и помощта.
За съжаление магазините на Марсел ги обиколих всичките (на "Мария Луиза", на "Лавеле", на "Ботев", на "Тодор Александров") и този вид возила са ги свършили още лятото Sad. Сега имат други модели, но най-евтиният е 39,90 без музика, без нищо допълнително. Преди малко при поредното ми търсене през Гугъл попаднах на това:
http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1083&id=6441 и това:
http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1083&id=6437, та ако в "София прес" ударя на камък ще правя първи стъпки в пазаруването он-лайн.

Такива имаше за 30 лева в  Хиполенда. Във Варненския бяха подредени не на рафтове ами до големите колички с педали..Сега като видях картинката и ми светна

# 431
  • някъде ... тук ...
Нашето е такова, но синьо. Много здраво излезе Simple Smile Купувано е преди година от Хиполенд, но тогава беше около 35лв (не помня точно, но определено между 30 и 40лв). Гого не слиза от него.

# 432
Мили мами,
моля ви за съдействие.
Искаме да купим на детето кола, на която се сяда и се отбутва с крачета. Седалката да се вдига, за да се стига до "багажника". Да е автомобил, а не гъсеничка, калинка и тн. И да е по-евтина от 40 лв. Моля ви, който е ходил по Метро и Хиполенд, (или в друг магазин) виждали ли сте нещо подобно. Прегледах каталозите им, в тях няма подходящи. Моля да ме насочите. Предварително благодаря  bouquet

В Коледните промоции на Хиполенд има точно такава на Чиполино за 44 лв. Нашата е същата и  я препоръчвам - има си фарове, мигачи, аларма, музика. Най-важното е, че досега не му е омръзнала и постоянно си играе с нея!

# 433
  • София
За каката вече съм почти готова - едното й желание е за легнала сърничка Бамби, поръчах такава от Ибей и вече пристигна, на Дисни, даже издава звуци и си върти главата.
Също така от Бонжур й купих мека кукличка (към 20 см) с 6 комплекта дрешки за обличане. И последно, но не по значение Simple Smile е едно пони-бебе от My Little Pony с активна гимнастика моля ви се, което мърда и бърбори нещо.
И всичко това преди да сме написали писмото на дядо Коледа  ooooh! дано да няма смяна в желанията.
Разбира се, ще има и книжки. А след седмица има и рожден ден, та бройката на подаръците ще е на ниво  ooooh!

За малкото ми човече обаче не съм измислила нищо. Всъщност видях един волан на Чико с копченца, реалистични звуци и светлинки и т.н. ама 74 лв... Тези колички за бутане с крачета, които описвате, звучат много забавно, но му е рано още, явно ще е за 1-ви юни.

# 434
  • София
Момичета - към тези, които са обиколили повече магазини.

Решихме за групата в детската градина да направим подарък - един голям комплект за момиченца (от типа кухня, магазин или нещо такова, тоалетка имат) и един за момченца (работилница примерно). Къде ще ме насочите за по-изгодни цени, че бюджетът е ограничен. Може би в София Прес, там има ли как да се спре с кола? Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт