мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 732
  • 675
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Нещо различно от "Комсед" ли?

# 556
Измислихме ги, поръчахме, дядо ти Коледа ни ги донесе, а ние ги укрихме у баба и дядо да не бъдат намерени и разпердушинени преди празника.

# 557
  • София
Нещо различно от "Комсед" ли?

Ако питанката е към мен - да, нов магазин е, дори не знам още дали е само детски, или е тип МALL newsm78 Утре ще кажа Peace

# 558
Извинявам се предварително, че не съм много по темата, но днес баща ми ми каза, че до БИЛЛА Мотописта са открили нов голям магазин, имало и детски играчки, утре ще ходя да проверя и ако някой се интересува, мога да дам някакво инфо относно цени и стоки Peace Хубав ден на всички  bouquet

Една колежка е ходила и каза, че имало големи намаления. Дано само не бъркам магазина, но мисля, че за същия става въпрос.
Докладвай утре  Grinning

# 559
  • София
Обичам новите магазини.  Laughing

# 560
За магазин Джъмбо става въпрос сигурно, има цяла тема  във ф-ма на Пазар:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=198801.0

# 561
Накупих ги вече на половина Flutter.На каката магнитна дъска с букви и уокитоки,на беба патета едно след друго да ги дърпа /музикални/

# 562
  • София
Накупих вече всичко. На голямата взех и кукла Уич, че напоследък доста се увлича по филмчето. Има ги в Хиполенда в Ситито - малко по-големи от Барбита са и са красиви /не като малкия им вариант/. По 25 лв са.

# 563
снощи купихме розела- голямата мечта на щерката, и в детската ме изненада тази сутрин списъка за дядо коледа- кукла уинкс  ooooh!
е те тва вече не знам къде да го търся, кажете има ли различни марки и колко горе долу струва и има ли я в джъмбо, най- вече блум и русата не й помня името
и изобщо какво има в джъмбо- производители играчки, марки дрехи и като цени как са спрямо другите- комсед, хиполенд, пигис

# 564
Обичам новите магазини.  Laughing

Да ти кажа честно, обичам ВСИЧКИ магазини  Embarassed

Само ако можеше мъжО да работи цар

# 565
И аз да се включа - миналата седмица купих от Кауфланд една играчка-фотьоилче. Под формата на огромен плюшен мечок е, а детето може да си седне на търбуха му Laughing - пухкав и дебел, хаха, а лапичките се падат отстрани, все едно мечо е прегърнал детето. Абе май не го обясних много добре...Цената е 30 лв! Мнооого са следки и съм доволна, че поне единия подарък ми отпадна! Продължавам обаче за именния ден на малчо - на 18.12 и за Нова Година, защото този мечок сме го нарочили за Коледа.

# 566
Помогнете за далматинците и "майка им и баща им". Продават ли се някъде като фигурки за игра /не плюшени/.  ooooh!

# 567
Помогнете за далматинците и "майка им и баща им". Продават ли се някъде като фигурки за игра /не плюшени/.  ooooh!

МАРСЕЛ ТОЙС

# 568
  • Варна
Синът ми иска Батман,но не искам да са от тези китайските.Някакви идеи.Търся и хубав робот,но да не е на космическа цена.

# 569
  • София
снощи купихме розела- голямата мечта на щерката, и в детската ме изненада тази сутрин списъка за дядо коледа- кукла уинкс  ooooh!
е те тва вече не знам къде да го търся, кажете има ли различни марки и колко горе долу струва и има ли я в джъмбо, най- вече блум и русата не й помня името
и изобщо какво има в джъмбо- производители играчки, марки дрехи и като цени как са спрямо другите- комсед, хиполенд, пигис

Winx куклите ги има в Джъмбо. Имаше 2 варианта - само куклата - 20лв и с аксесоари за 40лв. Мисля, че имаше цялата компания, но нашата любимка е Флора, та само нея гледахме  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт