мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 704
  • 675
  •   1
Отговори
# 570
 Embarassed а къде беше тоз Джъмбо... newsm78

# 571
Синът ми иска Батман,но не искам да са от тези китайските.Някакви идеи.Търся и хубав робот,но да не е на космическа цена.
Под робот, робот- трансформер ли имаш предвид, щото големи има на АБВ книжарниците  50-52 лв

# 572
  • София
Така, давам отчет за новия магазин - наистина е ДЖЪМБО, гръцкия, има ужасно много играчки и дрехи, за възрасти от 0 докъм 5-6-7 годинки, цените в сравнение с ХИПОЛЕНД и КОМСЕД са направо смехотворни, много е хубаво, любезни са (засега) персонала, намира се точно до БИЛЛА Мотописта, на бул. "България". По площ е бая магазин, почти колкото самата БИЛЛА Peace

# 573
  • София
Търся и хубав робот,но да не е на космическа цена.

Преди време от Марсел купих на Иво робот с дистанционно. Не е малък. Беше някъде около 30-35 лв.  newsm78

# 574
Много мерси viliko,
ще ходя да там да ги търся.   bouquet

# 575
  • Варна
Синът ми иска Батман,но не искам да са от тези китайските.Някакви идеи.Търся и хубав робот,но да не е на космическа цена.
Под робот, робот- трансформер ли имаш предвид, щото големи има на АБВ книжарниците  50-52 лв
Не трансформер,поне не ми е казал да е такъв.Мислех от тези с дистанционо да му взема. Стават ли?

# 576
Вчера беше "пазарен ден"  Simple Smile Отидохме група майки в Казичене - там се намират складовете на едро на Феликс тойс, Вега тойс и още куп фирми-вносителки на играчки (не запомних всички имена, защото обикаляхме половин ден Crazy ). Избора е огромен, цените - определено по-ниски, не кой знае колко по-ниски, но като купуваш примерно 5 неща, и по 5 лв разлика пак си е нещо.
Да се похваля - купих детски лап-топ с костенурките нинджа  newsm44  - това е голямото желание на сина ми, плюс един куп дреболии за приятелски дечица. Много съм доволна, само дето съм такъв  идиот, че все нещо ме човърка отвътре и не знам как ще успея да опазя тайната чаааак до Коледа  Crazy

# 577
имаме ги вече и даже в повече  Wink

# 578
  • София
Момичета, помагайте с идеи, моля!  Confused
Тъкмо се успокоих, че съм сколасала с подаръците, и се оказа, че съм пропуснала плюшената играчка.  Embarassed Лошото е, че поръчката не е за каква да е: "ТРЯБВА" да е зайчето от "Ну, погоди". Тоди има вече вълка, който му подариха за рождения ден. Продукт на Амек Тойс е, но идея нямам има ли го изобщо заека, нито пък знам къде има фирмен магазин на Амек. Зайците, които гледах по он-лайн магазините не ми мязат много на зайци. Моля, спасете бедната душа!  Praynig

# 579
В приземния етаж на Халите има магазин на Амек Тойс, дано намериш! Laughing

# 580
Какво ще кажете за Фърбито?
Става ли за момченца според вас?

# 581
  • София
Аз пък издирвам маншон. Моля, ако някой е видял да  Whistling

# 582
Почти съм приключила с коледните подаръци. Остават ми само още 4 неща да купя - домашни чехли за таткото, топлинки за малкия, и две коледни покривки.
Всичко друго вече е опаковано, с картички и прилежно скрито на недостъпно високо място в гардероба  Laughing

Дотук подаръците са:
за малкия мъж: Розовата пантера - плюшена играчка, два пъзела с Бамби, две книжки с Мечо Пух, сглобяемо Ферари, багер

за големия мъж: 5 трилъра  Crazy

за мен: чакам доставката на Avon  Laughing

# 583
  • София
Здравейте!
Моля, ако някой е виждал пъзел - глобус с около 100 части да пише къде? Преди време имаше в МОЛ София, но сега е останал само голям с 240 части.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт