мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 676
  • 675
  •   1
Отговори
# 615
  • Все на втория етаж
За сега само една пазарска количка, такава за бутане, много ми хареса. Иначе има бая желания още да изпълнявам - китара, лаптоп, количка за кукли... Crazy

# 616
  • София
ИРенка докато напълниш количката има мегдан. Laughing

# 617
# 618
  • Varna, Bulgaria
Едно мече за гушкане, когато спи, акумулиращо топлина, след като е постояло на радиатора.
Пъзел от 500 части,защото обяснява, че вече била твърде голяма за тези от 100 части.
Бижутерка за всичките й пръстенчета, гривнички и колиета.
Мисля да й потърся вана за къпане на куклите-бебета и халат за кукла.
Една книжка на winx за Флора-любимката й и един пуловер.
Това за сега.

# 619
Купих кукла Гая (Trudi) и резервни дрехи за нея. Ей такава е: http://www.trudigirls.it/gaia.html
Чакат ме още желания за изпълняване...

# 620
  • София
Пък аз подкрепям с двете ръце ! newsm10 smile3521 newsm10 smile3521
Полудявам, ако от някакъв снакс или кроасан му се паднат слънчеви очила, отиват направо в коша и се почва един рев, едно чудо...
Продават някакви детски очила с меки рамки, за по- малки деца, мисля, че бяха около 30-40 лв.

Vok, точно така е! За съжаление, дори в магазини (не само в тези за 1 лев), продават детски "слънчеви" очила за по 4-5 лева. Подкрепям съвета Ви да се търсят очила с по-меки, или може би по-гъвкави рамки. Моят син успя да счупи едни, които явно не издържаха бабитското му отношение. Сега носи едни на Solano, които купих за 60 лв, но не съм убедена, че не могат да се намерят и на по-ниска цена. Детските модели на Polaroid са от посочения от Вас порядък.

# 621
Едно мече за гушкане, когато спи, акумулиращо топлина, след като е постояло на радиатора.
Пъзел от 500 части,защото обяснява, че вече била твърде голяма за тези от 100 части.
Бижутерка за всичките й пръстенчета, гривнички и колиета.
Мисля да й потърся вана за къпане на куклите-бебета и халат за кукла.
Една книжка на winx за Флора-любимката й и един пуловер.
Това за сега.
Можеш ли да покажеш бижутерката? И аз търся за моята кипра.

# 622
Днес купих извън предвиденото един костюм на Спайдърмен. Обаче сега се чудя дали да е като подарък или да го облечем за тържеството в детската градина... Thinking Според вас подходящо ли е или е прекалено официален празника?

Иначе вече имаме- пиано, кран, боксова круша, кегли, конструктор и разни дреболии.

# 623
  • Ланкър, планините Овнерог
Вчера подариха на Танти комлект бои+пастели за рисуване на лице на Фабер Кастел. Много съм доволна, защото тя много обича да я рисуват, даже май само заради това иска да ходим в Патиланци. Довечера след градина ще се изявя в рисуването по лица.

Това го казвам като идея за подарък. Peace

# 624
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
ако още не сте взели микроскопи, далекогледи, бинокли , вижте тук :

http://telescope.bg/bg/products.html

Много ми хареса този магазин

# 625
Скоро виждали ли ли сте тази кухня на Smoby да се продава някъде? Имаше ги миналата зима и се чудя дали някъде са останали. Ще съм ви благодарна, ако ми кажете и кой е вносителя на Smoby, да проверя дали изобщо се внасят

# 626
Вчера подариха на Танти комлект бои+пастели за рисуване на лице на Фабер Кастел. Много съм доволна, защото тя много обича да я рисуват, даже май само заради това иска да ходим в Патиланци. Довечера след градина ще се изявя в рисуването по лица.

Това го казвам като идея за подарък. Peace

И Лорена много иска такъв комплект. Обещала съм да й го купя- добре, че спомена, че бях позабравила.

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 10:11 от lorka barborka

# 627
Скоро виждали ли ли сте тази кухня на Smoby да се продава някъде? Имаше ги миналата зима и се чудя дали някъде са останали. Ще съм ви благодарна, ако ми кажете и кой е вносителя на Smoby, да проверя дали изобщо се внасят

От този тип има в Хепиленд на бул. Черни връх. Те продават играчки Смоби. Не съм сигурна дали имат точно тази кухня в момента, но имат подобни.

# 628
  Ами,май доста сгреших тази година,чак се чудя на себе си-започнах да купувам от 20 ноември насам!
Да ,но някак си реших ,че първите купени подаръци не са кой знае колко значими,та затова  продължих да купувам.
 Ето днес влизам за едно в магазина,а излизам с две напълно непредвидени и непланувани неща- детска кухня/при положение,че дотук вече съм взела кон-люлка,комплект превозни сред-ва с отвертка,комплект за сладки с бъркалки,тавичка,шприц,влакче на релси,касетофон записващ с два микрофона и касетки,дрешки,книжки,.../...и хлебопекарна за мен-не само,че авансът ми за месеца замина,а сега и хлебчета трябва да пека.
  Решила съм оставащите 7 дни да не мърдам по посока на никой магазин,че просто не се удържам при вида на красиви играчки.

# 629
Даже вече ги опаковах! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт