Отговори
# 255
  • Варна
Аз също купувам хъджис , с героите на Дисни и съм много доволна!
Тук времето е ужас, че довечера и сняг дават  ooooh! направо си умряхме от скука, не че нямам да уча за изпити ама само се услушвам!

# 256
  • Златна Добруджа
Аз също купувам хъджис , с героите на Дисни и съм много доволна!

Явно аз съм попаднала на кофти партида, но е факт че ги взех точно от Метро с 2-та пакета мокри кърпички, на промоция.

# 257
Сонита-честити ви два месеца!   bouquet  bouquet  bouquet

Ние също се класирахме за малка разходка преди дъжда!  Laughing

# 258

Сонита - честити 2 месеца на бебчо!   bouquet

Аз купувам само Памперс -86бг от Метро и за сега съм доволна.

Ето я и нашата активна гимнастика http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167889&photo=69, а по-люботните може да разгледат и другите снимки. На последната страница са снимки от снощи.  Hug

# 259
  • Earth
Здравейте мами,
Аз да се отчета от консултацията - вече сме 62.5 см и тежим 7220  Embarassed според педи - прекалено много. Венците са много набъбнали, но сме далече още от зъби Simple Smile
ЗА памперсите: използвам само Памперс и памперс кърпички.
Имаме активна гимнастика, но повече му харесва да седи в шезлонга ( там също има играчки)
За лекарите: За съжаление много лекари  гледат на пациентите като на поредната такса. Но просто наистина трябва да има осъдени, за да може да се стреснат малко. А у нас съда не е това, което трябва да бъде.
Аз също разждах в Шейново - слава богу че не ми се е паднала тази " лекарка". ( аз раждах там без уговорка )

# 260
И аз се надявам да не съм се прецакала с тея памперси, ама пък другите много и стягат ластиците на крачетата, тези със зелено-жълтата опаковка, а пише, че са от 5-9 кг, тя е 6 в момента.Ще ви кажа, като я пробвам и без това трябва да акаме, та ако се нагласим до ушите значи не струват.Поне взех малка опаковка с 10 памперса, само за проба.

Активната ни гимнастика е на Канпол, струва 50 лв и е много шарена.Не ми се даваха повече пари за нещо дето ще го ползваме 2-3 месеца.Пък тя има и шезлонг и люлка.Ще я видя дали ще и се радва.

# 261
  • Ланкър, планините Овнерог
....
Аз също разждах в Шейново - слава богу че не ми се е паднала тази " лекарка". ( аз раждах там без уговорка )

А и аз без уговорки. Ето, че нямаш никаква гаранция, че като платиш, всичко ще е О.К. Първия път, като изключим тази докторка, получих страхотно отношение. Изражда ме една акушерка+ 2стажантки. Толкова бяха внимателни, по едно време ми се молеха да напъна както трябва, че мъча бебето. Сега/ 2път/ ми се падна Ангел Илиев. Е, не съм доволна. Момичето на съседното магаре беше при него с плащане-не видях по-различно отношение, пък и не видях какво направи той. Изроди си я акушерката, после друга д-рка я ши......а мен ме обърка и "благодарение" на него се разцепих.

# 262
  • София
Аз не ги взех от метро но да видим Mr. Green ако са гадни здрве да е ще взема други но не и памперс а либеро! Flutter
Ауууу,,,, Гита само като чух Ангел Илиев #2gunfire тоя човек е ужасден нищо,че съм ходила в частния му кабинет цели 7 години ooooh! но след като забременях до 4 месец той ми следеше бременноста и мн ме разочарова до този момент и се махнах! Това за мен преди всичко е печалбар и най-накрая лекар! Сега ми стана ясно защо са те кърпили толкова! ooooh!   

# 263
  • Пловдив
mentina и аз съм страшно недоволна от Хъджиса в Метро-голяма набутка много ми протичат отстрани и всеки ден пера наакани бодита #Cussing out
Аз ще купувам активна гимнастика при 3 навършрни месеца,мисля че ни е рано още.

# 264
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз не ги взех от метро но да видим Mr. Green ако са гадни здрве да е ще взема други но не и памперс а либеро! Flutter
Ауууу,,,, Гита само като чух Ангел Илиев #2gunfire тоя човек е ужасден нищо,че съм ходила в частния му кабинет цели 7 години ooooh! но след като забременях до 4 месец той ми следеше бременноста и мн ме разочарова до този момент и се махнах! Това за мен преди всичко е печалбар и най-накрая лекар! Сега ми стана ясно защо са те кърпили толкова! ooooh!   

Преди години бях ходила в частния му кабинет в Люлин. Тогава ме изгуби, като ми каза, че няма нужда мъжът ми да се лекува, докато аз се лекувам от гъбички  Crazy. Странна работа, аз знам друго..... И сега по една гадна случайност ми се падна той на раждането.

# 265
  • София
Оффф.... Гита отврат е! И мога да ти кажа един случай с една моя приятелка...... Отива тя да и прави аборт,свършва си той работата,звъни му телефона и и казва аз излизам и ще те заключа че сега трябва да полежиш малко  Rolling Eyes връщам се след 15 минути........
Минават 30 него го няма а тя почва да кърви доста обилно и едва не умира от ужаС А той дощъл след близо час и  и вика... как си..... #2gunfire тцтц....
Педито ми каза за активна гимнастика да взема ако искам  от 3 месец Simple Smile е ще взема разбира се Simple Smile

# 266
Странна работа аз сънувах докато бях бременна ,че раждам в тоалетната и почти така стана Mr. Green Казаха ми че съм лигла и акушерката не искаше да събуди докторката #2gunfire в резултат едва ме измъкнаха от тоалетната и за по малко от час бях достигнала 8см разкритие и без грам сили вече на бегом от предродилна зала в родилна съм "тичала" боса #Cussing out Добре ,че накрая се появи един доцент,че да ме зашие както трябва ,че на 2 пъти шиене и разшиване отвътре и отвън баси ужаса дето беше за отношение да не говорим Mr. Green

# 267
  • Earth
Оффф.... Гита отврат е! И мога да ти кажа един случай с една моя приятелка...... Отива тя да и прави аборт,свършва си той работата,звъни му телефона и и казва аз излизам и ще те заключа че сега трябва да полежиш малко  Rolling Eyes връщам се след 15 минути........
Минават 30 него го няма а тя почва да кърви доста обилно и едва не умира от ужаС А той дощъл след близо час и  и вика... как си..... #2gunfire тцтц....

Това не го разбирам - да си играеш с живота на другите..Този доктор заслужава #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мен ме изражда и кърпи Николова - младичка, но безцеремонна. Не съм недоволна, но мисля, че можеше повече да се постарае...

# 268
аз памперси от метро не копувам МАЙ НИЩО НЕ КОПУВАМ ОТ МЕТРО Mr. Green

# 269
Аз пък си купувам памперси от Метро,тоест майка ми ги купува ,защото така иска,но да чукна на дърво ,до сега не сме попадали на менте smile3538

Общи условия

Активация на акаунт