Св. Мартин: печени гъски, фенерчета, латерни и други светила.

• 18 047
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Не съм гледала дали МАТА е писала в последните дни, но МАТА е също моя приятелка. И само ще се радвам да я чета скоро!

благодаря ти Мисти и аз те обичам  bouquetне може човек да те познава и да не те обича.
писааааааааааааах, изпуснала си. и представление има онлайн. семуа, певица-кикирица. и за духовния си водач казах.........и за чебурашка казах. заформи се много мило обменяне на линкове и приятни спомени от детството.

# 91
Пък ние играхме Скрабъл. И на моето оплакване, че в таzи игра явно я няма буквата G, мъжът ми отговори с крилатата фраzа: "pass auf, die letzten zwei Steine sind bestimmt drei G´s!"

# 92
Скрабъл и аз я уважавам. Имаме я на български. Ние уикенда запознахме съседите ни с любимата ни игра Die Siedler von Catan  и една друга с карти- Die Phase 10.  Естествено подкрепени яко с бира, вино и пуканки.

# 93

По темата за Бискара...Бискара, всичко е ок. Прочетох какво си писала, разбрах го някак си. Тъй че мисля като теб, ок е всичко. За Лиска какво да ти кажа...Лиска ми е приятелка, затова взех, че си позволих такова неволство да я цитирам!

Мистик, няма проблем и от моя страна. Всичко е ок.

Децита, нали няма нищо друго което да те притеснява след удара? Той се е уплашил, всичко ще се оправи.

# 94
Мойн мойн, всички ли спите още?
Търся си компания за кафепиенето Mr. Green

През ВЕ ни бяха на гости _doritt_(някои от старите пишещи си я спомнят, новите могат да я видят в Картата) с Мирабел и мъжът и.
Много хубаво изкарахме. Малките ходиха на Киндердиско с татковците Laughing.

# 95
Добро утро,

за някои вече е започнал работния ден, какъв сън, какво беше това Crazy Включвам се в кафепиенето пред пц-то;-)

# 96
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
добро утро и аз сърбам кафе.

подготвям се за Бг Rolling Eyes

Асялайн, как в ДЕ се разбира дали желатинът е от растение или животно? Какво да търся : pflanzliche Gelatine oder Gelatine pflanzlicher Herkunft? Защото аз досега никога не съм виждала подобно писание. А ти беше казала, че се виждало. Кажи ми, плийз.

желатинът винаги е от животински произход.
аз купувам агар-агар от Реформхаус, имало и по магазините за азиатски стоки. по принцип е по-скъп, но е по-силен и излиза по на сметка от желатинът.
проблемът е, че се вари 2 минути, съответно не мога да желирам разбита сметана Thinking
иначе няма остатъчния вкус на желатина.

# 97
Сърфи,доритт не е ли в МÜнхен и е от Плевен?  newsm78 Ако "да" на нея бях писала на лични,като видях,че е на блиzо и е от моят град в БГ.Но никакъв отговор не получих.Не zнам zаЩо. Аz все си мислех,че поне едно "кайне интересе" би трябвало да получа... беz коментар повече. Rolling Eyes

# 98
О Сърфи, дай някоя снимка, да я видим Мирабелката колко е порастнала. Тя Дорит zаЩо не пиШе ве4е?  Sad  Скоро само имаШе една тема zа ваканция в Доминиканската, но ина4е я няма никаква  Sad Жалко.

След малко иz4еzвам на zъболекар, Ще ми направят 4 zъба, ужас  Confused

# 99
Чика, нямам идея защо не ти е отговорила. Другия път когато ходим към Мюнхен ще ти се обадя да направим една масова среща Wink.

Татяна, ще кача снимки по-късно, защото камерката се води безследно изчезнала - Симона вчера ми подрежда чантата. Иначе мацката бачка здраво. Не е спряла да пише от някакви лични пристрастия - чисто и просто времето и е кът.  Grinning

Е това просто НЕ МОГА да не ви го покажа. Смяла съм се не със сълзи, ами и аз незнам с какво Joy
http://www.vbox7.com/play:76ef8b49

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 12:22 от surfline

# 100
Бях забравила, че мога и аз да се разболявам.  От сутринта си го припомням много болезнено. Време беше – сополивите в университета са повече от тези в детската градина на Хана.  И аз като Татяна – болна и сама с детето. Навън вие буря, вали, кучето и то иска да излезе, ще трябва пак да тичам между капките. Иде ми да се нагъна в някое легло, да се затрупам с възглавници и да изчезна за седмица-две.

Ще ви напиша обещаната история за бронхитите и труповете след като изкарам Кимба. Поне имам достатъчно време.

Сърфи, откъде ги ровиш тия изроди? Тия хора не знаят ли колко струва минута телевизионно време?

# 101
Уф МиШке, zнам какво е, съ4увствам ти  Confused

Няма да ходя до Варна.....

# 102
Ooooooх, Сърф, zа малко да събудя детето от смях...Тоzи верно е великан....

# 103
Ми6ка, имам си агенти да ме зареждат Mr. Green

Татяна, няма да ходиш - това добре ли е или не чак толкова? Whistling

# 104
Няма да сваря, утре по обяд е погребението, zа това няма да пътувам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт