Св. Мартин: печени гъски, фенерчета, латерни и други светила.

• 18 021
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
А лятото ще я водите ли на море?.... да се запознае с поморийските котараци hahaha Бъзикам се, тя е финна мадама, никакви поморийци Wink

Биба, тя Чика е Чико...пропуснала си клюката Mr. Green

Правят ли ви проблем емотиконите - от няколко дни, като отворя допълнителните усмивки и започва едно масово мигане, дали не ми е вирясал комфютъра ? Thinking

# 151
Веси, искрени съболеzнования. Дано да не се е мъчил човекът.
Да ви раzкажа колко странно немски ден ми беше вчера. Първо ходих в Хит и купих Lebkuchen, Stollen и Wintertee. После половинката ме zамъкна на някакъв немски Stammtisch в една кръчма, която е толкова немска, че няма накъде. Говорят ти на немски и сервират всичко от Eisbein, Rotkraut, Knödel до Kaiserschmarrn (австрийско, но все пак). Сещате се, че половината германци бяха надути чичковци, но другата половина пък бяха симпатяги. И работа ми предложиха даже, която силно ме съблаzнява.
Та така, литъл Джърмани.

# 152
Серди, я дай инфо къде е тая кръчма, че от сума ти време зарибявам познатите с Кайзершмарн - да ги пратя да ядат там дружно Wink

# 153
http://fenerite.com/
Заповядай, Майра. Наистина е хубаво там.

# 154
http://fenerite.com/
Заповядай, Майра. Наистина е хубаво там.

10x Hug

# 155
Оууу, как забравих! ooooh! Сега Сердика като каза "кръчма" и ме подсети. Съвсем случайно миналата седмица се натъкнахме на Български ресторант в Нюрнберг. Nigel-nagel-neu! с типичното българско име "Hans Sachs" и с Ж-Е-С-Т-О-К-А мешана скара...така, че ако някой има път насам освен Lebkuchen и 3 im Weckla имам и други неща за предлагане във Франкенланд Mr. Green.

# 156
  • Германия
Веси,  Hug

# 157
Биба, тя Чика е Чико...пропуснала си клюката Mr. Green
Въх, не думай, сериозно ли? #Crazy Joy
е, тогава поморийки ще намажат  Wink Joy

# 158
Веси  Hug  горе главата, гуШни Микито и се радвай, 4е дядо ти я е виждал  Hug

# 159
Веси, най-искрени съболезнования!

Добрутро, мадами, и приятен ден!
Тук небето се скъса от рев.

# 160
  • Germany
Татянка, Веси, голям гуш от мен  Hug

Мишка, дано скоро намериш някакво решение и детенце не се разболява повече  Hug

Моя кошмар продължава - голямият се разболя и започна да ни разболява наред, днес аз съм на ръба и ходя с една маска и сме се затворили с бебо с спалнта. Свекърва ми вместо да се вземе в ръце и да се погиржи за къщата или за нещо поне....и тя се тръшна днес!! Кошмар ви казвам Tired Tired

# 161
  • Германия
dezita и на теб едно  Hug
това си е живо наказание твоето

# 162
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
dezita,скорошно оздравяване на всички.

пийте Ingwertee, много помага при настинки, минават леко и бързо. направи го от пресен корен и после с мед Hug

мацки имам нужда от малко инфо.
аз съм студентка, трябва ли ми Arbeitserlaubnis, за да работя или си важат онези 90 дни в годината?
Ausländeramt работи само сутрин и днес няма как да получа информация от тях...

т.е. мога ли да си бачкам колкото си искам докато съм студентка или си ми важи написаното във визата?

# 163
Бибе,Сърфи вече те е "светнала"  Laughing. Явно е,че момиче не ми е писано.На море няма да го водим,че нали я видя терасата.Мрежа не мога в никакъв случай да сложа там,а беz мрежа Ще посети всички съседи от блока  от 1.до последния вход Joy.
Тук уж съм намерила "гледачи".Да видим как Ще се справим/справят.Първият опит е пфингстен zа 2 седмици,после е лятото zа 1 месец.Иначе по zа 2_3 дена няма да са проблем да е сам в къЩи.Приятелката ми Ще идва да му даде храна.
Ставам рано,че ученик и работник си имам,а като ги иzпратя вече и Томи е буден.
Вечи,аz първо раzбрах,не zа сутринта,а zа по_дълго време.Не ме питай zаЩо,zа това питах къде са.

# 164
Веси, искрени съболезнования.

наскоро имах сериозна разправия с бьдестия татко, които настоява да работя на сьстите обороти, след като съм добре... аз съм на свободна практика и парите, които печеля са важни за бюджета, но осте по важно е да родя две здрави деца, така че няма да отстъпя  и сте намаля рязко натоварванията. Имам чувството, че той осте не осьzнава напълно какво се случва... Как мога да го направя съпричастен, кажете несто от вашия опит  Praynig

asyalein, това което знам по въпроса е от 2005 год. в Берлин университета иzдаваzе допълнително удостоверение за осте 90 дни, но това не важи за всички федерални републики.

Някои има ли новини, как върви акцията за дома за деца в Пловдив?

По arte в момента върви индийски филм и папагалчетата ни Елвис и Приси много се радват
на музиката, то е едно подсвиркване и пърхане... dancing

Лек ден на всички ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт