Отговори
# 15
привет неспящи,малко ми е кофти настроенито,но утре идва нов ден.

Никки Hug

# 16
В последните минутки - да се вредя! Елезар / бивша невенке..../ - да ти е жива и здрава момата - само радост да ти носи!

# 17
  • Бургас
Май само аз не съм се записала  Laughing

И аз с нетърпение очаквам утрешния ден, не че има някакъв повод за това. Просто се надявам да бъде по-добър от днешния.

Лека нощ на всички и добро утро на онези, които ще пишат след мен утре рано сутрин.

# 18
Здравейте,мами.

Отдавна не съм писала.Запо4нах лекции.Покрай лекции и бебе,не остава много време zа други zанимания.
Искам да попитам колко тежат бебоците ви сега?
Имам 4увството,4е моята Мики поотслабна доста последно време.Само 9 килограма е. Confused

Скоро наближават и рпждените дни на нашите декемврий4ета.Как планувате първие денден? Wink
С деца или само семейно?В къ6и ли или в zавдение?

Хиляди прегръдки,
мама Веси и бебка Мики

# 19
Добро утро и от мен  bouquet

Vessito и моят Александър тежи 9кг и мисля,че е екстра.
В колко часа стават бебоците ви?Аз направо откачам вече с това ново време,незнам как да го науча да става по-късно.В 6ч яде и после едни приказки,песни док'т напълно не му омръзне да стои в креватчето,че тогава почва да вика.И в 7.30 вече сме се измъкнали в хола Sad А как си спеше преди до към 9-10ч Tired

Ето ни и нас в албумчето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177170&photo=70
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177170&photo=71
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177170&photo=72
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177170&view=1&photo=73
 bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

А тук съм качила няколко от Лондон Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189045

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 08:40 от liletka

# 20
Лилетка, прекрасни снимки! Благодаря, че ги сподели! Завиждам благородно!
При Венета смяната на времето премина гладко. Сега отново си ляга около 9.30 и става след 7.00 - както и преди. И слава Богу! Че се бях притеснила как ще си ляга към 8 и ще става сутрин в 6.
Веси, и Венета е около 9 кг, така че спокойно. И пиши по-честичко! А за ден-ден - май ще поканим братовчедка ми с двете деца - едното на 4 г, другото на 6 м, и жената на брата на мъжа ми, тоест етървата, с двете деца - на 5 г. едното и на 2 месеца другото. А вечерта - може би родителите ми.
Вчера колко нервно ми бешеееее! Дано днес е по-добре!

# 21
Добро утро и от нас !Да се похваля вече почти оздравяхме имаме само малко сополки, което не е толкова страшно.  Grinning
За протокола да отбележа - Братанчо тежи 11,800кг. и е висок 78 см. В началото се притеснявах, че е тежичък но пък семеен ген. Нашият татко тежи 106кг. и според теорията е по - готиния Mr. Green защото аз пък съм слаба 50 кг. -което било признак на проклетия newsm08.Винаги съм била слабичка в първи клас бях 14 кг. и майка ми се беше видяла в чудо, пиех всевъзможни ампули за подхранване и какво ли не и нямаше резултат. Явно вашите  бебоци са много елегантни. newsm10

# 22
И ние тук да се наредим в новата прекрасно оформена тема  bouquet и да споделя,че след седмица прехвърлям майчинството на свекървата е започвам работа.Времето застудя и никак не ми се стои в нас, а за бебка е рано да ходи на ясла.Ако бабата "издържи" изпита за гледане на Калина ще мога да започна да работя(на първата си работа Embarassed)

# 23
  • София
лилетка, чудни снимки Hug
от няколко дни ния взе да ака доста твърдо. лятото пак беше така за седмица, две. иначе менюто й е едно и също. водата продължава да я ближе само. и се чудя дали е добре newsm78 щото май шанемет беше писала, че ели акала твърдо и тя се притснявала за бъбреците й.
знае ли някой нещо по въпроса?

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 11:59 от алексатор - чибуратор

# 24
Добро утро! Laughing И аз взех да се замислям за РД. Бабите ни са на 300 км във В.Т-во и ще си ходим на 22.12., така че не виждам смисъл те да идват за 8-ми. Друг е въпросът те какво виждат за смислено ThinkingТаткото ни също ще сиидва за празниците и РД смятам да го направя с приятели на заведение, защото тук все ми се стяга душичката, а и се събираме към 15 души.
Иначе Колята спа тази сутрин до 9, но след обяд заспиването е "мисия невъзможна".Спи в количката преди да обядва и после - тц! Затова заспива към 8-9 след много мрънкане. В столчето за хранене му спи душата, а като го извадя - подивява Twisted EvilТакива ми ти работи...

# 25
Пропуснах цяла тема   Rolling Eyes
В тази поне ще се запиша. Нещо времето не ми стига....отново  Confused

# 26
Пропуснах цяла тема   Rolling Eyes
В тази поне ще се запиша. Нещо времето не ми стига....отново  Confused

А какво си правила к'ат си я пропуснала,а?Бързо разказвай Laughing

# 27
  • Бургас
Пропуснах цяла тема   Rolling Eyes

Тя и Майче така  newsm78 и Клеми
Ама за Клеми знам, че освен тежката Варицела на Дани сега и Никол се ошарила Shocked Ох, милата....

# 28
Ей, ама пишете пък не четете изобщо... Имах въпросче към вас в предишния си пост (на първа страница)- по колко пъти сменяте памперса на ден вече?

Клеми, бързо да се оправя Никол!  Hug

Чибураторче, аз на тоя въпрос се успокоих, че тъй като кърмя все още и през деня, и през нощта, няма проблем от обезводняване.

Момичета, много са хубави всички снимки в албумчето на 10месечковчетата, страшно порастнали красиви дечица вече, някои съвсем не са бебчета вече (например Митко на kandurjieva е направо голям мъж!...) И самите снимки, shrew, pontes, aspasia, poli.jekova, много хубавииии....Вики на tini-mini е много сладка с подстригания бретон - как успя да я подстрижеш така равничко? BettyL. снимките на гърнето са страаашни! zizzu, също страхотни композиции с Росичка, много сте сладки, Verginity, Лорка е невероятно чаровно хлапе...вече забравих кой още гледах, а и не са се подписали всички под снимката, но ми напълнихте душата всички...

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 23:16 от шамЕнет

# 29
Здравейте,мами.

Ве4е съм по-спокойна zа теглото на Микаела.Мислех си,4е сме под нормите. Rolling Eyes

Ние си имаме дядо,който дойде от България да гледа Микаела,докато на мен ми свърши семестъра.Кеф!Денем гледа бебка,шета ни,ве4ер можем с мъжа ми да поиЗлеЗем някъде беЗ да се притеснаваме,4е е в 4ужди ръце или да гледаме 4асовника,кога да се върнем.
Моята госпожица е от ранобудните.Става по новото време в 7.30.А ве4ер си ляга към 9-10. ooooh!А но6ем да не ви каЗвам колко 4есто се буди. TiredДа отбележа,4е о6е спи между нас. FlutterНо докато се кърмим,така 6е е .Нямам желание но6ем да ставам до стаята и преЗ два 4аса и да я вzемам при нас zа кърмене.
Кои са о6е кърме6ите майки?И колко 4есто кърмите и кога?
Аz кърмя само ве4ер и но6ем. Peace

А мислите ли zа второ дете?И кога бихте искали да имате?А какво? Laughing
Много въпроси,ама като не съм писала отдавна,сте длъжни да ми отговорите. Wink

Общи условия

Активация на акаунт