Отговори
# 240
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4466462 … 45;то малко снимки от рожденния ден и не само.Малко аборигенски стана,но дано се оправите с разглеждането.Благодаря ви искрено за поздравитеи за това,че сме остаили толкова силен отпечатък.

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 19:48 от magika

# 241
magika  добре дошла отново и ....снимките не се отварят

# 242
В търсачката на snimka.bg на Magika открих това.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=81139&view=1&photo=1

# 243
Магика, влизай по-често мила, не така от година на година  Mr. Green  Hug
момичета, днес забелязах следното нещо - значи Крисчо цял ден ама цял ден нервничи. Мама цял ден се готви за вечерни гости  Mr. Green. Малко преди да дойдат хората Крис беше толкова нервен, че си мислех, че гостито е отишло на кино.... да, ама не. В момента, в който дойдоха хората, нашия човек си седна между всички нам на диванчето и се заигра с играчици, които аз си мислех, че отдавна са му омръзнали  newsm78. Лелееее все едно бебе нямаше... никой не вярва, че когато аз седна на същия този диван с надеждата да погледам ТВ например и същото това кротко бебе се нареди до мен, следва едно напъване да ставаме, да се набираме по мама, да й висим от краката, да й дърпаме блузата със зъби ...абе всичко само не и да седиме кротко .....Вашите бебуни така ли правят  newsm78

# 244
Здравейте, мами!  Hug

detelini и нашия Криско е така понякога: ту е кротък стои спокоен, ту не му се стои на едно място, иска да се движи. Сега го мъ4ат зъбките, нервни4и, мрънка, квото хване го слага в устата, трудно заспива, ама като заспи, спинка сладко. Преди няколко дни имаше малко температура, давах му Панадол, имаше и малко дрис дрис, даже и 2-3 пъти повърна newsm09 . Ама му мина. На вси4кото отгоре в петък си му дадох (както му давам през ден) 1/4 яйце, но след няколко 4аса, се обрина по4ти целия с пъп4ици  Weary . Ходихме на лекар и му предписа ле4ебна диета, само на кърма и мляко Хумана, сироп Аериус против алергия( заради пъп4иците, възможно да е от яйцето) и му предписа и Витамин Ц. Още снощи му дадохме тия лекарства и Хуманата. Това така ще трябва да го правим 1 седмица. Днес слава богу пъп4иците избледняха, ама още са там. Офххх, дано се оправи да се махнат тия пъп4ици и да си е добре бебо. Ина4е си има апетит, хапва си, усмихнат, лази, ходи с паяка, няма тепмература, не повръща. Дано минава бързо това.   Praynig
А сега времето като захладня сме си в къщи, на топло.

# 245
  • Бургас
Ние с Пеш днес пропуснхме разходката. Тук сняг няма и уж днес го даваха 12 градуса при нас, обаче вятъра е такъв силен и студен,че въобще тия градуси не се усетиха. Пък и нали цял ден вали и не излязохме......

Маги къде празнувахте? Разказвай.

Детелини наш Пеш и той ги парви тия номера. Понякога е много кротък сяда си на земята играе, занимава се, бе все едно дете няма в къщи, ноооо понякога е толкова крив, че направо полудявам... #Crazy

# 246
Тъй, тъй, Клеми, ние с теб се смятаме за преизпълнили плана, другите да му мислят  Joy!
Къде се бутате при преизпълнилите плана не ми е ясно. Naughty Като се разпишете при Пешеходката, чак тогава може да говорим.   Laughing

Чакай! Още не съм приключила... Joy

.. следва едно напъване да ставаме, да се набираме по мама, да й висим от краката, да й дърпаме блузата със зъби ...абе всичко само не и да седиме кротко .....Вашите бебуни така ли правят  newsm78

+ провесване от облегалката, възторжени писъчета, скубни, тия очила - какво са?, и разбира се - на най интересното ... ескимоски целувки... Rolling Eyes, разглеждане на устната ми кухина...и пр.

Поли, мерси!
Маги, много се радвам да те "видя"!

# 247
  • Vaudreuil Canada

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........................................... Shocked Shocked Shocked

# 248
Тъй, тъй, Клеми, ние с теб се смятаме за преизпълнили плана, другите да му мислят  Joy!
Къде се бутате при преизпълнилите плана не ми е ясно. Naughty Като се разпишете при Пешеходката, чак тогава може да говорим.   Laughing
Ааа, вярно, приемам критиките! Не сме ПРЕизпълнили плана, само сме го изпълнили! Пък ако е рекъл Господ и при Пешеходката ще се разпишем! Joy Но първо вие изравнете резултата, пък тогава ще му мислим!

# 249
Здравейте.
Днес нашата Вики празнува първия си имен ден! Почерпете се за нейно здраве!
Честито на всички Викторовци и Виктории!   bouquet

[

# 250
  • София
Честит имен ден на Вики
Да е все така усмихнато детенце и много да слушка мама Hug

Ние днес сменихме ролите,сутринта тати стана с беба да папкат попарка и сега се приспиват,та и аз се наспах и е време за кафенце Wink

# 251
Честит Първи Имен Ден на Вики на Тини-мини !
Днес е Свети Мина , / но незнаех, че и Виктор и Виктория празнуват  Peace/
Пуснах търсачка за детски парти клубове в google и излязоха неподозирано много за мен самата предложения. Има значителна разлика в офертите, така че си струва да се разгледат .... но при всички случай бих отишла и на място да проверя за условията предварително , ако ще ангажирам нещо ...  Peace
На първо четене ми хареса това Детски парти клуб Моето гардже   Peace
Благодаря на zizzu , че ми даде идеята  Hug ..... след снощният рожден ден на който бяхме, реших твърдо, че гости у дома със сигурност няма да е удачно ... Naughty Grinning
Eто малко кадри от вчера:
Георги яде на воля от всичко и от всеки, който му предложи нещо  …  ги броя  /
Не остана кътче, което не беше обходено и проучено - топките са моята страст
Ето ме - на парти съм !
Имаше и дамска компания
Но все пак аз съм мЪжЪТ !
 Grinning

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 11:50 от Magesta

# 252
Честит Имен Ден на Вики на Тини-мини  :bouquet:
Аз пък тази година мисля в къщи да си организирам малко обедно парти Rolling EyesНякак си тези клубчета са ми като, че ли за мааалко по-големи дечица пък нашето парти ще бъде само от набор 2006-2007г. та не знам до колко ще се Фпечатлят от клубчето, нооо догодина....
Магеста, Жижи пак се е изявил гледам, браво, оправен младеж Wink А това в къща или клуб беше и какви са ти съображениата за отказ от домашно парти?

# 253
Честито на Вики и всички останали празнуващи!
Венета сега каква ми я спретна. Приспах я в креватчето, тоест тя сама се приспа, и както обикновено чакам да ревне, че е будна. Но.... не! Тя направо сама си дойде. Интересното е, че спеше в своето легло с решетката сложена. Добре, че е допряно до нашето, иначе щеше да се изтърси направо на пода! Няма спирачки това мойто!

# 254
KrisDiMar, отдавна не беше писала  Hug.
тини-мини, честито на малката госпожичка   bouquet. За кашите - благодаря ти, че сподели опит.  Hug Имам елда на Хип, но пише, че има захар  newsm78. Другите веднага ще ги потърся. Искам и да те питам ти как направи брашното от елда, на мен блендера ми я оставя на доста големи парченца, а досега нищо друго не му се е опънало  newsm78
Магеста, Света Мина знам, че е на 10.12  Thinking.
Нашето мъниче будува снощи от три до пет, после си се събуди културно към7 и 30, направо се успа тоест, аз съм като парцал и въпреки че и двамата ми мъже спат сладко сладков момента, аз не мога да затворя и мигла  Tired, просто не мога да дърпам шалтера и да спа когато падне....а как ще ги изгледам тия много деца дето искам да имаме не знаяяя  ooooh!. Пешеходката да каже ....  Mr. Green  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт