Отговори
# 255
Мерси за пожеланията!  Hug Купихме й подарък конструктор, а след малко слизаме в парти центъра да се позабавлява госпожицата. Simple Smile
детелини, точно елда не съм мелила, а го купих направо брашно от елда от диетичния магазин. Кашата на Хип от елда, която имаш само от елда ли е или има и нещо друго. Защото тази само от елда и без мляко си е без захар.  Thinking

# 256
  • София
Честит първи имен ден на Вики!!!
Днес ми е много любим ден, първо, че датата 11.11. ми е любима, а и свети Мина е много хубав празник Simple Smile

# 257
Здравейте и от мен.Малкия заспа и аз бързам да се отчета Simple Smile Тини-мини,честит имен ден на малкта Вики  bouquetДа ви е жива и здрава,то другото,ще се нареди!Чета,че нещо сте подхванали темата за рожденните дни.Ние го правихме във Воденицата,една механа в Бургас.Решихме да не сме на детски клуб,тъй като Тодорче,още не разбира.Прекарахме чудесно,децата много слушаха,малкия рожденик дори си поспа преди тортата JoyНики,благодаря за напомнянето ти на поста ми преди година.Като го прочетох всичко пак ми се преобърна Rolling EyesПозрави!

# 258
  • Варна
ухаа здравейтииии!
ние в петък ходихме до майната си(Пловдив  Mr. Green) за окото на Лорка.Доктора каза да почнем пак с инжекциите.
бяхме у сливенско на гости на родата, та си починахме малко с мъжът  Whistling
всички сме болни! аз съм на антибиотици с бронхопневмония на десния дроб,найден е грипозен и малката пак се закашля,та май и на нея ще и подновяваме антибиотика  Confused
в Сливен голям екшън! снощи имаше голяма буря.вятъра беше към 120 km/h  Shocked обърна един ТИР и спря движението към Сливен,събори един ветрогенератор и перката му падна в гаража на комшиите,като помля всичко по пътя си  #Crazy.
счупи 2-3 билборда и спря тока , абе пълен екшън ви казвам!

а във Варна не знам дали чухте, фирмата която строи МОЛовете спука 2 водопровода и наводни бул Владислав та вчера имахме пълноводна река 1м  Rolling Eyes

# 259
zdraveite Hug
izviniavam se za latinicata,no na majoto na pc niama drugo  Embarassed
samo se zapisvam i otivam da cheta, posle ste se razpisha   Hug

# 260
  • Русе
Честит имен ден на Вики на Тини-Мини!!!

Пускам  клипче с пъвите стъпки на моята маймунка  Heart Eyes

# 261
  • София
Честит Първи Имен Ден на сладурката Вики!!! 

Леле Вержи, верно голям екшън при вас  Shocked

Вчера сме обикаляли по детските клубове наоколо и вече има места на които 14-ти е заето! Декември правели коледни партита много и почват да ги запазват вече. Ние до утре предполагам ще сме решили къде и ще капарираме, че ще останем без клубче накрая.

Браво на Вайана! Честити ви краченца  Grinning

# 262
Куку,ето ни и нас.Прибрахме се преди малко Wink Сега отивам да ви чета.

Тини-мини,раздуй нещо за това музикално забавление?как беше?Ще ходите ли пак?

# 263
Aу-у  Thinking , verolinka сериозно ме притесни ти с това инфо за клубовете , че нямали места , значи трябва аз да се активизирам бързичко  ooooh!
Много сладка и нежна ходеща девойка на Адриана - браво , браво  smile3501
Еси, за предпочитанията ми към клуб вместо домашна обстановака мотивите ми са следните:
1. Нямам достатъчно пространство / за да има свобода на действие младежта/ у дома.
2. Абсурдно ми се струва да съвместявам функциите на домакиня и пъдар на Жижи - просто той е в период , в който не остава в покой и секунда , а на помощници не мога да разчитам / баби и т.н/.
Хареса ми идеята , че в клубовете има персонал и си помислих, че бих могла да ангажирам, персонално жена от там / срещу някой лев / , която да не се отделя от сина ми.  Peace
Относно православните празници не съм задълбочен познавач - просто на 2ра моя братовчедка дъщеря и е Мина и празнува рожден ден днес , а знам че е дошла с името си ....  Thinking .. обадих им се да ги поздравя , пък нищо не казаха хората  Rolling Eyes .... както и да е , размислих се .... колко тъпо да честитя днес пък то да било вчера  Confused ... хмм, пък може да се е родила девойката точно след празника и затова да са я кръстили така  Peace
Хайде хубава вечер ! Hug

# 264
  • СОФИЯ
 Tada     Tada         Tada             Tada            Tada           Tada         Tada
                                 Честит първи имен ден на Вики!
                     Да е жива и здрава за радост на тати и мама!
!!

Tada           Tada           Tada       Tada             Tada            Tada         Tada

# 265
  bouquetЧестит имен ден на Вики   bouquet

# 266
Здравейте отдавна се съм писала при вас.
Исках да ви запитам давали ли сте маслинки и пилешки дробчета на вашите декврийчета newsm78
Вече ще пиша по-често обещавам Embarassed

# 267
  bouquetЧестит имен ден на Вики и на всички други именници, малки и големи! Heart Eyes
Вержи, браво бе, омиткахте Б-я и си осигурихте "забавления". Обади се като оздравеете.
За маслините и аз се питах, защото му давах от нашия ориз с праз и маслини, но без маслинки и много му хареса.
Лека нощ на всички.

# 268
Честит имен ден на Вики!
Mama na Gabi маслинки не съм давала но пилешки дробчета съм давала дори днес му правих супа.

# 269
  • Русе
Здравейте!Да се разпиша и аз ,че нещо се позагубих!
Честити ходещи краченца на Вайя  newsm68Много сладко пристъпва!
Честит имен ден на Вики!Да е жива и здрава и много ,много щаслива!
Честит рожден ден на Тошето с малко закъснение!Да е здрав ,щтур и да слуша мама и тати!
Ние с Боцето за сега гостуваме по рожденни дни!Ходихме на едно приятелче на 8 годинки и на едно на 1 годинка.Купоните бяха в заведение и ми се струва ,че е по добре отколкото в къщи!Вайя и тя е гостувала на единият РД ,но сме се разминали! Grinning аз нямам идея ,какво ще правим тогава,защото може и да не сме в България! newsm78
Гледам за разни манджи си говорите  chef Червено цвекло му давах още преди 2-3м. ,но сега разбирам ,че трябвало след 8-мия Embarassed нямали сме реакция,добре му се отразява на детето.Спанак също давам отдавна,но го купувам само от производители!Страх ме е с тези нитрати.Кисело мляко съм давала няколко пъти в различни вариации,добре му понася ,но не му е голям фен.За рибата се замислям дали да я почна или да изчакам да станем на годинка newsm78 Ние вкъщи нали не ядем месо,но рибка си хапваме!Имам едно калканче в фризера  и съм решила да му е първата риба,че е много вкусна!
При нас ново няма.Разболяхме се отново.По точно аз ,но почти е на привършване.Не е вирус-настинка е !Но много се спекох,защото до съвсем скоро ми беше болен.Сега е малко хремав и прикашля отвреме-навреме,но взех хомеопатични мерки и нещата отиват на добре!
Поли Добре дошла отново!Аз бях задала въпрос ,към теб в по задна тема ,ама може и да не го видиш.От къде и за какви пари си взехте самара за бебе?Много ми хареса!Тук в Русе няма! Laughing
Добре дошла на новата мама!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт