Отговори
# 225
  • Бургас
Ох като ви гледам как стриктно все още захранвате, аз май съм го закарала през просото. Не, че кой знае какво давам, ама с тая детска кухня кой знае колко неща съм въвела без да знам.... Уж чета менюто всеки ден, ама никога не може да бъдеш сигурен. Като пише примерно зеленчуково пюре..... и грах съм намирала и зелен боб....добре, че тръгнахме късно на кухня та нямам притеснения от храните, щото Петър беше почти на 10 месеца, демек голям мъж си беше. Само за едно ме е яд, че не дават плодове. Кат са ги задавали тия кремчета - кафа от тях.  Не че Пеш не ги яде - напротив умира за тях, обаче аз нещо не откривам ползата им. Та и затова се зареждам често с плодове - предимно круши, ябълки и банани.

# 226
Добро утро и честит първи сняг !
Поне при нас си е виелица страшничка, дори започна да понатрупва. Ние отиваме да си търсим местенце с каминка ... Хубав ден на всички !

# 227
  • София

И да ви се похваля ! Нали вече сме на вълна Първи Рожден Ден , та днес вече си ангжирахме детски клуб където ще празнуваме с нашите най-близки малки приятели  newsm44 newsm68 , които около 12 на брой , но ние сме най-малките ! А най-големите са на 3 год.и половина ! Ще стане голяма лудница ! Всички ще бягат наоколо , а Анди ще ги гони с проходилката  smile3521! Макар че вече правим крачки , до края на месеца няма да можем да бягаме , нали ?!  newsm12
супер  bouquet
ако не е тайна, къде сте запазили? и аз много се чудя за рождения ден на нийка, но нищо не измислям. в къщи е много миниатюрно и не става за партита. а отделно евентуално мога да поканя точно 2 деца - толкова познавам Cry едното с ден по малко, другото на 1.6. а иначе ще има баби и дядовци, приятели ентусиасти за гости, но те предполагам би трябвало да ги почерпим отделно от децата? нали? оффф, не знам направо ooooh!

# 228
  • София
Ние вчера бяхме на поредното пиянско домашно януарско апрти в една от мамите, беше страхотно. Само дето всички 8 деца си играха, само меото не се пусна за секунда от мене. Някой отглежда ли си мамино синче, залепено за полата? Rolling Eyes
Дани яде всичко, т.е. всичко съм въвела, но един ден яде с удоволствие цяло пюре от нещо си, някой друг ден не иска и 3 лъжички от същото да изяде. Голям характер, голямо чудо. Като цяло си пада по сладките неща.
Ох, не ми говорете за бременеене, че на мен трето ще ми дойде свръхсилите ама наистина. Иначе и аз очаквам някоя мама скоро да се похвали. Mr. Green

# 229
  • Варна
алексатор - чибуратор, запазих Детския кът в Гранд Хотела!Тук във Варна нямаме много голям избор на детски клубове, особенно такива които да са подходящи за малки деца като нашите !
Ние сме голяма компания и всички имат деца , а някои дори вече повториха !Тази малка банда посмъртно немога да я събера у дома , а дори да успея представяш ли си какво ще стане ?  smile3521

# 230
Хайде и ние да приветсваме зимата !  Hug
Въпреки, че хубавия сняг днес специално не ме радва много  Confused защото с малкия сме на парти за рожден ден  Tada в Драгалевци, а мама се мота и не сложи зимни гуми  Sad
Хем сме се нагласили с балоните , с всичко, хем ми треперят мартинките как ще се допързаляме до там, а най-вече после към 19ч. как ще се плъзнем наобратно .... Thinking
Засега съм ентусиаст, пък ще видим .. стискайте палци  Peace
Поли, добре дошла отново  Hug ... ама кротни се малко, къде сега пък камина ще търсиш  Wink .. Е, ако намериш свиркай де  Grinning
Вкъщи като запаля газовата печка в хола , си представям камина ... дано и Жижи да има моето въображение  Grinning
А иначе вчера Видричка с малката Ема , ни бяха на гости цял ден за наше щастие и много добре си изкарахме .... е , обядвахме малко на смени, но пък си отворихме една бирка  beer

... а отделно евентуално мога да поканя точно 2 деца - толкова познавам Cry едното с ден по малко, другото на 1.6. а иначе ще има баби и дядовци...
Ама, как ?! Абе, покани ни и нас  Wink .... аз пък се чудя как да редуцирам всички дето познаваме на 5-6 бройки, иначе идеята за клуб и мен ме блазни ...
Klemy, ..... "поредното пиянско домашно януарско апрти"... звучи доста ексцентрично  Wink Grinning ..... изглежда не визирате Адаптирано мляко и сок ... newsm78  Wink ....  Peace

# 231
  • София
Ммм, децата си ядоха техните пюрета и адаптета, мамите маахме маврудец с разни други хубави неща като баница, разни хапки и накрая баклава.  Party

# 232
pontes, бяха ми казвали, че не е добре да се дава риба на болно дете! В момента адски ми се спи и не мога да се сетя защо, но по- добре изчакай!
sohappy-явно това с течението на Роси е било фалшива тревога.. Мерси на Пешеходката, троя и бла бла за бързите отговори Hug!
Ето едно предложение за празнуването на общия рожден ден, живот и здраве, през януари:
http://www.prikazka.net/
Мустанка,хайде бе, душа, вълнуваме се тука...
Никки, с тоя цитат ми сгря душата, спомням си как ревах тогава от вълнение.. Wink

# 233
Що първи сняг бе, Поли? Нали валя още през октомври? newsm78
Тъй, тъй, Клеми, ние с теб се смятаме за преизпълнили плана, другите да му мислят  Joy!

# 234
  • СОФИЯ
Здравейте..... Къде сте....? Нещо никой няма тук,да не би да правите снежен човек навън newsm78   Много силен вятър духа,иначе си мислех да запозная Йоана със снега Laughing.
  Много й беше интересно какво е това и постоянно настояваше да й отварям прозореца,докато я залъжа с нещо друго #Crazy
 Рожденият ден за началото на януари ли остава? Да определим дата. Ето едно предложение http://www.barbaroni.com/page2.htm и още едно http://www.patilanci.com/.  В патиланци скоро бяхме на рожден ден,хареса ми,но по скоро става за по големи дечица.Има малка джунгла и Йони много се забавляваше там,но е това за нас,а пък е много голяма лудница и само едно забавление. Някой по малък клуб би свършил по добра работа.Предложението на zizzu  също става. Давайте да решаваме,че времето летииииииии,децата си пораснаха, някой мами мислят за второ,трето Heart Eyes

Това за сега...после пак ще пиша

# 235
Що първи сняг бе, Поли? Нали валя още през октомври? newsm78
Да де, ама успя ли да падне и тук в града, понеже си спомням, че се качихме специално до Витоша за да види Дани снега ?
И аз съм за общия рожден ден, макар и да не знам подробности, но ме включете в списъка.
Пешеходке аз купих обувките на Дани от едно малко магазинче на пазара на Герена. Иначе знам, че има и по Пиротска, но не специален магазин, а в някои от тези и за големите ни крака. Не успях да разбера точно къде когато ми обясняваха.
... нямам време да си актуализирам аватара ;-(

# 236
Тъй, тъй, Клеми, ние с теб се смятаме за преизпълнили плана, другите да му мислят  Joy!
Къде се бутате при преизпълнилите плана не ми е ясно. Naughty Като се разпишете при Пешеходката, чак тогава може да говорим.   Laughing

detelini, има и готови каши без захар - елда на Хип, ориз, грис, 7-зърна на Милупа.

Вики на 11 месеца

# 237
Detelini, извинявай че ще те посъветвам, но от дни чета как се мъчиш с тия каши за Мъника  Embarassed, защо не му ги правиш сама
Аз го правя от месеци и не отнема нито много време, нито кой знае какви усилия   chef
Купувам готови каши в чист вид от ориз и микс от пшеница и овес  и си прибавям каквото си искам.
А пък с пасатора, си правиш и какъвто ти вид каша хрумне.  Peace

Леле вече си имате сняг  Party супер!!!! Бебоците сигурно са очаровани  Laughing

shemet_neveroiaten не знам как е при теб, но тук готовото т.е. купеното кисело мляко не става за бебоци. Аз на Криси му правя кисело мляко и понеже ми казаха, че домашното кисело мляко е много силно за стомахчето му, като му го давам го разреждам с вода 1 към 1.

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 18:26 от Tani@

# 238
Здравейте,момичета! HugИскаме да ви почерпим виртуално с Тошко за първия му рожен ден newsm38 smile3510 cook cookМалко късничко,но все пак навреме.Това е засега,по-късно ще кача снимкии ще гледам да съм по-редовна,че много ми липсвате Peace

# 239
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, Магика, добре дошла пак Hug!
За рожденния ден в  детски клуб  -"Приказка"- обадих се, положението е следното: запазваме залата за игра (по 5 лв. на час на дете), като в залата има 2-3 каки, които се грижат за децата (в 5- те лв. е включена тази грижа). За родителите има зала с видеонаблюдение на залата за игра. Предлагаше ми и плата със сандвичи, но те са с франзела, масло и шунка или кашкавал и прецених, че не става за нас.
Залата е за до 30-35 деца (!), минимумът е 10.Приемат и толкова малки като нашите.
Ако ще запазваме, трябва 1 месец предварително, така че, ако харесвате предложението, може да отидем другата седмица да разгледаме с който иска. Аз се наемам да организирам рожденния ден за януари.
Давайте мнение, моля.

Общи условия

Активация на акаунт