Как да установим аномалии и заболявания на плода

• 195 726
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 1 245
Относно БХС резултата ти е чудесен,но той е само за Даун и няма нищо общо с ФМ. Отиди задължително на ФМ Hug

# 1 246
Здравей, re _ ge, не исках да обиждам никой, просто се чудех защо ме пита мен, какво мисля за резултата, при положение, че аз не знам какво означава, да, разбира се, че ще ходя на морфологията.

# 1 247
Здравейте, днес сестра ми ходи да и правят амнеоцентеза и ми каза че много я е боляло,но дано всичко да е наред с бебето Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 1 248
Ние имаме направени три амниоцентези и жена ми казва че не били в момента а след това няколко дни
и е зле

# 1 249
Прага на болка е различен при всеки човек.Не бих казала,че амниоцентезата е болезнена процедура,по-скоро е неприятна като усещане.За друг това може да се определи като болка Rolling Eyes
Най-важното след това е да се следи за евентуално изтичане на амниотична течност.

# 1 250
Здравейте, днес сестра ми ходи да и правят амнеоцентеза и ми каза че много я е боляло,но дано всичко да е наред с бебето Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Явно прагът на болка при нея е нисък.Колко беше рискът на сестра ти при БХС?Като излязат резултатите пиши какво е станало,въпреки,че съм убедена,че ще са добри.

# 1 251
Незнам какъв и е прага на болка ,но ми каза ,че едвам ходи .Дупчена е 4 пъти ,че плацентата и е предна, после ще пиша колко е рискът от БХС

# 1 252
Незнам какъв и е прага на болка ,но ми каза ,че едвам ходи .Дупчена е 4 пъти ,че плацентата и е предна, после ще пиша колко е рискът от БХС

Кой я е правил,че са я дупчили 4 пъти?Това направо си е стрес за жената.

# 1 253
Колко беше рискът на сестра ти при БХС?Като излязат резултатите пиши какво е станало,въпреки,че съм убедена,че ще са добри.
Рскът от БХС е 1:90
амнеоцентезата е правена от д-р Марков или някаква такава фамилия

# 1 254
При нас риска беше 1:10 от БХС а ижена ми е с предна плацента и в София д-р МАзнейкова успя да вземе проба

# 1 255
  • София
Танчеее...Ира се обади и каза, че всичко е наред. Това било етап от развитието на сърцето- по-точно на клапите. Слава на Бога- успокоихме се... :-*

Аз много не разбрах нищо от обяснението, но явно няма тумор.
Благодаря ви за подкрепата и съветите.
Утре ще се чуем с Тони да ми обясни по-подробно.

# 1 256
При нас риска беше 1:10 от БХС а ижена ми е с предна плацента и в София д-р МАзнейкова успя да вземе проба

Има ли вече резултат от амниоцентезата?Стискам палци.

# 1 257
Биохимичният скриниг и феталната морфология са задължителни изследвания според мен.

Що се отнася до амниоцентезата - на мен ми казаха, че не е необходима в конкретния случай и не съм я правила, но съм чувала, че в някои държави е задължителна.

Мисля, че е по-добре да се направят повече изследвания, отколкото нещо да се пропусне, нали най-важното е бебетата да са здрави.

# 1 258

Има ли вече резултат от амниоцентезата?Стискам палци.
Д всичко за сега се оказа нормално

# 1 259
Здравейте! Не съм се включвала отдавна, но изчаквах резултатите от ранния БХС. ФМ направих при Максим Яков в Майчин дом. Препоръча ми го доц. Ангелова. Казаха че всичко е наред с ФМ. Вчера получих и резултата от БХС. Говорих и с доц. Ангелова и с лекар от лабораторията в София. Казаха ми че всичко е в норма и няма нужда от притеснение. Малко ме притесняват резултатите за плацентарен протеин- при норма ( 652-4826) резултата ми е 777.9 , бета- ХОРИОНГОНОДОТРОПИН- при норма (14.5-115) резултата ми е 33.9. Лекарите казаха че щом съм в границите на нормата няма проблеми, но аз все пак съм притеснена незнам защо.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт