Как да установим аномалии и заболявания на плода

• 195 921
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 420
marvele,а проф Кременски и той ли със записване работи?  Къде точно приема ,на кой етаж?

# 421
  • София
Професора не е със записване. На 14-ти етаж в Майчин дом му е кабинета.

# 422
Много благодаря!

# 423
Получих си резултатите от НГЛ в МД от ранния БХС:
За Синдром на Даун:
НТ 1:2600
      1:420
ПАПП-А : 1824  /стойности 652-4826/
Free BCG 106 /стойности 14,5-115/

Комплексно тези резултати какво казват?

Комплексно това означава, че всичко ти е наред и рискът ти е нисък, така че можеш да си отдъхнеш Simple Smile

# 424
Тази седмица обаче липсваше Кременски,бил на някакъв конгрес,дано се върне по-скоро,че сън ме не хваща!

# 425
Fairy благодаря ти!  bouquet

# 426
Привет момичета,току-що се връщам от генетична консултация при професор Кременски,за сведение на тези от Вас,които искат да идат при него,всичко става много бързо ,просто отивате и влизате,безкрайно внимателен и отзивчив човек,отдели ни 40 мин.,направи въпросното преизчисление на риска на базата  резултатите и от ФМ,и макар че беше вече значително по-малък,отново ми препоръча амниоцинтеза! Явно както и да го въртим и сучем,все до там се стига при моята възраст! Още утре съм"на иглата"много ме е страх,стиснете едни палци Praynig

# 427
kuki4ka, fingerscrossed силно !После пиши как е минало .Успех !

# 428
  • София
kuki4ka...УСПЕХ !!!

И да се върнеш, за да разкажеш!

# 429
Привет момичета,току-що се връщам от генетична консултация при професор Кременски,за сведение на тези от Вас,които искат да идат при него,всичко става много бързо ,просто отивате и влизате,безкрайно внимателен и отзивчив човек,отдели ни 40 мин.,направи въпросното преизчисление на риска на базата  резултатите и от ФМ,и макар че беше вече значително по-малък,отново ми препоръча амниоцинтеза! Явно както и да го въртим и сучем,все до там се стига при моята възраст! Още утре съм"на иглата"много ме е страх,стиснете едни палци Praynig
Защо не отидеш първо на Фетална?
Стискам палци всичко да е наред и да родиш едно прекрасно здраво бебе!

# 430
Спокойно, притеснението от процедурата е  много голямо но сама ще видиш че е било излишно , казвам го от личен опит.(Аз бях също в рисковата група на 38 г. )
Стискам палци резултатите да са наред.

# 431
  • София
kuki4ka , успех и от мен!  Praynig Hug

# 432
  • София
kuki4ka, успех утре! После ще си караш една спокойна бременност без излишни притеснения.

# 433
Ето ме Grinningоцелях GrinningБлагодаря на всички Вас за моралната подкрепа  bouquet Да потвърдя,тая амниоцинтеза никак не била страшна,1 мин.изтегляне на течността,усмихната и отзивчива доц. Димитрова(незнам дали по принцип е такава),никаква болка,даже се прибрах веднага,не ми се седеше и секунда пове4е там:)едно сигурно пиленце  ми каза,4е откакто се извършва амнио в МД няма гафове,освен един път и то причината тогава не е била точно в манипулацията,така че се бях поуспокоила доста! Тегавото беше бумащината и биурокрацията,но е по-важно всичко останало да е наред:))))На който му предстои ,да не се колебае,страшно няма,успех:)

# 434
kuki4ka браво на теб! Сега ще чакаме и положителните  резултати! Hug

Общи условия

Активация на акаунт