Как да установим аномалии и заболявания на плода

• 195 926
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 450
Кръвта ми я взеха в Германо-Български МЦ,от там може и на луната да са я изследвали,за мен беше важно,че пише 1:50 и от 30.04 до вчера не бях на себе си,защото незнаех какво ще стане с бебето

# 451
mama zizi имах предвид по-скоро поста на Кукичка, че няма значение къде е правено БХС-то, а то се прави на едно и също място, от който и край на страната да си. Peace

# 452
Бях раздвоена за БХС,но сега като ви прочетох съм сигурна,че няма да го направя.
Толкова е стресиращо,че и да ти е здраво детенцето като те наплашат с грешен резултат
може да му навредиш.

# 453
mama zizi имах предвид по-скоро поста на Кукичка, че няма значение къде е правено БХС-то, а то се прави на едно и също място, от който и край на страната да си. Peace
Аз пък по-скоро имах предвид,че ще съм щастлива ако резултатите са от едно и също място,защото рисковете ни с mama zizi,са почти еднакви и новините за нея прекрасни,а така надеждата за мен огромна Grinningи сега ти като потвърди,че всичко се случва единствено в МД,напрежението ми почти изчезна Sunglasses

# 454
Ааа,забравих да Ви споделя моето разочарование от Марков,след като му обясних с няколко думи,че имам мега висок риск от БХС,че чисто гинекологично нямам много големи шансове,че съм адски уплашена и се нуждая спешно от неговото мнение,той ми ОТКАЗА!!! и то доста просташки,повиши тон  и ме нахока 4е не съм си записала час преди  месец!!!Е,разбира се,не е длъжен да ме приеме,но така,големия специалист се оказа малък човек...поне за мен!А за щастие доц. Димитрова ме прие веднага без увъртания и то в МД, свърши си перфекно работата,че и с усмивка!Незнам,все пак си мисля,4е голяма част от тази професия е хуманното отношение към пациента,в много случаи добрата дума и доброто отношение вършат чудеса!!!доц. Томова също ме прие веднага като чу какъв ми е риска,само "великия" Марков не благоволи,много му здраве!! Peace
Много странно за Марков. Аз като се обадих искаше същия ден да ме приеме. Обаче се споразумяхме за следващия. Но тогава му се тръшнах по телефона, че аз амнио няма да правя и моя доктор го моли да ме приеме, ако е възможно по-скоро.
Но за добрата дума съм съгласна Simple Smile

# 455
Аз пък по-скоро имах предвид,че ще съм щастлива ако резултатите са от едно и също място,защото рисковете ни с mama zizi,са почти еднакви и новините за нея прекрасни,а така надеждата за мен огромна Grinningи сега ти като потвърди,че всичко се случва единствено в МД,напрежението ми почти изчезна Sunglasses
Не се притеснявай въобще Hug БХС е толкова идиотско изследване, че няма накъде повече. Както ти казах след високия и при мен риск, ходих единствено на фетална морфология, където ми казаха, че всичко е ок, вкл. Д-р Марков, както знаеш най-добрия. Така че спокойно изчакай резултата и бъди сигурна, че детенцето ти е напълно здраво. Пожелавам ти го от сърце Hugи съм сигурна, че е така. Както съм сигурна, че и моето бебче е здраво, вярвам че е така и се моля на Господ Grinning Heart Eyes
Имайте предвид и друго, че резултатите от БХС се изчисляват на компютър посредством програма и зададени параметри, както и се взимат предвид и нивата на двата изследващи хормона де, но все пак е доста неточно изследване.

# 456
Ааа,забравих да Ви споделя моето разочарование от Марков,след като му обясних с няколко думи,че имам мега висок риск от БХС,че чисто гинекологично нямам много големи шансове,че съм адски уплашена и се нуждая спешно от неговото мнение,той ми ОТКАЗА!!! и то доста просташки,повиши тон  и ме нахока 4е не съм си записала час преди  месец!!!Е,разбира се,не е длъжен да ме приеме,но така,големия специалист се оказа малък човек...поне за мен!А за щастие доц. Димитрова ме прие веднага без увъртания и то в МД, свърши си перфекно работата,че и с усмивка!Незнам,все пак си мисля,4е голяма част от тази професия е хуманното отношение към пациента,в много случаи добрата дума и доброто отношение вършат чудеса!!!доц. Томова също ме прие веднага като чу какъв ми е риска,само "великия" Марков не благоволи,много му здраве!! Peace
Много странно за Марков. Аз като се обадих искаше същия ден да ме приеме. Обаче се споразумяхме за следващия. Но тогава му се тръшнах по телефона, че аз амнио няма да правя и моя доктор го моли да ме приеме, ако е възможно по-скоро.
Но за добрата дума съм съгласна Simple Smile
Бе то и аз се трушках,споделих за липсата на единия ми яйчник,и от там какви страхове ме гонят,но на "човека" не му пукаше,започна и мен да ме разпитва,кой ми е казал за него,че може така да процедира и бла бла бла..тук даже спестявам грозни подробности от случката(която имаше продължение на другия ден в МД),защото съм наясно,че "човека"е помогнал на много жени,но на мен ми отказа помощ и аз няма как да имам позитивно отношение към него:)

# 457
  • София
Аз лично съм страшно доволна от д-р Марков Peace
И по-този повод ще ви помоля да спрете с негативните си мнения,защото темата е за друго...нека не я изместваме Hug

# 458
И по-този повод ще ви помоля да спрете с негативните си мнения,защото темата е за друго...нека не я изместваме Hug
[/quote Ти пък какво го приемаш лично Sunglassesче чак и ни молиш!..като си за темата,пиши по нея! Марков си го спрегнахме м/у другото,тъкмо щяхме да спрем Mr. Green

# 459
Ти пък какво го приемаш лично Coolче чак и ни молиш!..като си за темата,пиши по нея! Марков си го спрегнахме м/у другото,тъкмо щяхме да спрем Mr. Green

# 460
  • София
Искам да ти кажа,че ако я беше прочела-темата,щеше да знаеш,че вече съм се изказала и то не веднъж Peace.А за "спрягането по м/у другото"има други места

# 461
Искам да ти кажа,че ако я беше прочела-темата,щеше да знаеш,че вече съм се изказала и то не веднъж Peace.А за "спрягането по м/у другото"има други места
Sorry,ама ако имаш грижи с пишещите лошо за Марков,се оплачи на АДМИНИТЕ Mr. Green Peaceили на него самия!!! Joy

# 462
  • София
успокой се,нямам "грижи"още по-малко с такив,като теб...а съм си гурна,че и въпросният Доктор няма Joy

# 463
успокой се,нямам "грижи"още по-малко с такив,като теб...а съм си гурна,че и въпросният Доктор няма Joy
За него недей да си тъй сигурна какви грижи го очакват SunglassesИ спри да назидаваш,все си мисля че тук сме за да споделяме мнения,да си даваме съвети и да се подкрепяме,а не да се конфронтираме на вълна кой на кой доктор е фен!!!

# 464
  • София
Да,точно за това сме тук да си даваме съвети и да се подкрепяме Peace
Пожелавам ти успех,и всичко утре да е наред Peace

Общи условия

Активация на акаунт