Как да установим аномалии и заболявания на плода

• 195 928
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 465
Ааа,забравих да Ви споделя моето разочарование от Марков,след като му обясних с няколко думи,че имам мега висок риск от БХС,че чисто гинекологично нямам много големи шансове,че съм адски уплашена и се нуждая спешно от неговото мнение,той ми ОТКАЗА!!! и то доста просташки,повиши тон  и ме нахока 4е не съм си записала час преди  месец!!!Е,разбира се,не е длъжен да ме приеме,но така,големия специалист се оказа малък човек...поне за мен!А за щастие доц. Димитрова ме прие веднага без увъртания и то в МД, свърши си перфекно работата,че и с усмивка!Незнам,все пак си мисля,4е голяма част от тази професия е хуманното отношение към пациента,в много случаи добрата дума и доброто отношение вършат чудеса!!!доц. Томова също ме прие веднага като чу какъв ми е риска,само "великия" Марков не благоволи,много му здраве!! Peace
Много странно за Марков. Аз като се обадих искаше същия ден да ме приеме. Обаче се споразумяхме за следващия. Но тогава му се тръшнах по телефона, че аз амнио няма да правя и моя доктор го моли да ме приеме, ако е възможно по-скоро.
Но за добрата дума съм съгласна Simple Smile
Бе то и аз се трушках,споделих за липсата на единия ми яйчник,и от там какви страхове ме гонят,но на "човека" не му пукаше,започна и мен да ме разпитва,кой ми е казал за него,че може така да процедира и бла бла бла..тук даже спестявам грозни подробности от случката(която имаше продължение на другия ден в МД),защото съм наясно,че "човека"е помогнал на много жени,но на мен ми отказа помощ и аз няма как да имам позитивно отношение към негоSimple Smile

Аз не знам доколко и на кого е помогнал. За мен тоя преглед си беше да се успокоя малко след БХС-то. /Което съжалявам, че правих. Толкова стрес./
Да ти е живо и здраво бебето, пък подробностите и грешките на хората ги остави зад гърба. Леко бременеене и наблегни на положителните емоции.

# 466
Аз лично съм страшно доволна от д-р Марков Peace
И по-този повод ще ви помоля да спрете с негативните си мнения,защото темата е за друго...нека не я изместваме Hug
Доволна си защото се е отнесъл добре с теб, ако не беше и ти щеше да изкажеш мнение, нали. А и коментарите са абсолютно по темата " Как да установим аномалии и заболявания на плода" - доколкото знам Марков е специалист " и в тази област" и затова се ходи на Фетална морфология при него, нали или нещо бъркам.

# 467
 Crazy Laughing Praynig Hug baby_neutral Heart EyesБебочо е здрав,БХС да върви по дяволите!!!Много съм щастлива мамчета,място немога да си намеря Crazy

# 468
Crazy Laughing Praynig Hug baby_neutral Heart EyesБебочо е здрав,БХС да върви по дяволите!!!Много съм щастлива мамчета,място немога да си намеря Crazy
smile3501Страшно много се радвам, казах ли ти - да върви наистина по дяволите БХС-то. Бъди много положително настроена от сега нататък, защото бебчо има нужда от това. Всичко друго загърби, забрави лошите спомени от чакането на резултата, емоциите и т.н.
Радвай се на една щастлива и спокойно бременност и ти пожелавам едно здраво и красиво бебе Heart Eyes

ПП. Забравих да питам (ако е удобно  Embarassed) какво е момченце или момиченце, че при амниото е 100% сигурно.

# 469
  • София
Браво и честита добра новина!

Дааа, това БХС просто само побърква хората, защо ли го правят се чудя.

# 470
smile3501Страшно много се радвам, казах ли ти - да върви наистина по дяволите БХС-то. Бъди много положително настроена от сега нататък, защото бебчо има нужда от това. Всичко друго загърби, забрави лошите спомени от чакането на резултата, емоциите и т.н.
Радвай се на една щастлива и спокойно бременност и ти пожелавам едно здраво и красиво бебе Heart Eyes

ПП. Забравих да питам (ако е удобно  Embarassed) какво е момченце или момиченце, че при амниото е 100% сигурно.
Дааааа,аз благодарение на вас се бях поуспокоила  bouquetвдъхнахте ми недоверие към БХС:lol:Ще си имаме момченце baby_neutralМерси за хубавите пожелания  HugАз сега чакам и някакви допълнителни изследвания върху амниото, на мъжът ми като е занесъл пробите в лабораторията са казали,че може да доплати ако иска и за други изследвания!!! Незнам за какво става въпрос,той като всеки мъж и той не разбрал точно,ама давааай платил си за всичко! LaughingИ сега като ми се обадиха ми съобщиха само за даун и спина бифида!Дали незнаш за кави други става дума,аз ще разбера 4ак в понеделник за тях!

# 471

newsm44 smile3501 Браво!
Хайде сега, горе главата и само положителни емоции оттук нататък!

# 472
Мисля, че за всякакви генетични аномалии, но не съм сигурна. Да не те обърквам. Не си тормози главата с това сега, радвай се на добрия резултат и бъди сигурна, че всичко ще е ок Hug

# 473
kuki4ka   newsm44 страхотна новина!!! Само положителни емоции вече!! smile3521

# 474
 newsm74 Kuki4ka,много се радвам за теб и БЕБЧО!!!!!!!!
Пожелавам ти спокойна бременост preggoлеко раждане  bouquetи едно здраво и красиво бебе newsm07

# 475
Много сте мили Blushблагодаря и на вас подобно  love001

# 476
  • София
kuki4ka , честито и от мен! Лека и спокойна бременност ти желая.   bouquet

# 477

smile3501 .Радвам се че всичко е ок  newsm10
Сподели после какви са тези допълнителни изследвания. Инересно ми е .

# 478
Аз имам един въпрос. Какво всъщност може да се направи, ако се установи някакво генетична аномалия във вече напреднала бременност (след пети месец) ?

# 479
  • Sofia
Аз имам един въпрос. Какво всъщност може да се направи, ако се установи някакво генетична аномалия във вече напреднала бременност (след пети месец) ?

Ами аборт по избор на майката. Ако се открие някаква аномалия, която може да се коригира с операция веднага след раждането поне лекарите ще са подготвени и ще реагират незабавно.
Гледала съм по телевизията открити аномалии на коремната стена например, екипа с лекари беше подготвен и веднага след раждането поеха бебето и направиха успешна операция.

Общи условия

Активация на акаунт