Как да установим аномалии и заболявания на плода

• 196 821
  • 1 350
  •   2
Отговори
# 840
Ами да,аз ви казах за Майчин дом Peaceа там все пак работят доста кадърни хора

Абе той и Велев , дето е в Шейново е кадърен , ама няма да дам 250 лв. като мога да дам 100лв  Wink
а може и нищо да не даваш,нали?

В какъв смисъл?
ако не избираш екип не е ли безплатно в МД?

# 841
Ами да,аз ви казах за Майчин дом Peaceа там все пак работят доста кадърни хора

Абе той и Велев , дето е в Шейново е кадърен , ама няма да дам 250 лв. като мога да дам 100лв  Wink
а може и нищо да не даваш,нали?

В какъв смисъл?
ако не избираш екип не е ли безплатно в МД?

Е ,сигурно е така ,но ми препоръчаха единствено Виолета Димитрова.Така , че няма начин да се оставя на  случайността.

# 842
Synsho темата е страхотна,дано има повече майки ката теб да дадат такава полезна информация!Благодаря ти!

# 843
Аз съм на 25г. др. седмица ще съм на 4Д видеозон или т.н. ФМ.До сега гинекологът ми не е повдигнал въпрос за генетични изсл.Каза,че 4Д е достатъчно.Не знам как да постъпя.Надявам се д-р който ще ме гледа да види всичко!Малко ме е страх да си призная.2ма лекари питах и 2та ми казаха,че не се налага да си правя амниоцентеза!Объркана съм...   #Crazy

# 844
Деянова, защо реши направо амниоцентеза? Имаш ли някакви притеснения? Под генетични изследвания първо се разбира БХС и обикновено, ако там има проблем се стига до амниоцентеза.

# 845
Деянова, защо реши направо амниоцентеза? Имаш ли някакви притеснения? Под генетични изследвания първо се разбира БХС и обикновено, ако там има проблем се стига до амниоцентеза.

УТОЧНЕНИЕ: БХС не ми е правено.
Точно това казвам,че не ми е споменато за ген изсл.Само за 4Д

# 846
Е , БХС съвсем не е генетично изследване!

# 847
Имате ли представа амниоцентезата при еднояйчни близнаци по- рискова ли е от едноплодната бременност? Предстои ми да я направя след няколко седмици и от сега се притеснявам!!!

# 848
Ще попитам тук за да не пускам отделна тема.Гинеколог ми даде номер на телефон в Майчин дом , за да си запиша час за амниоцентеза.Като набера номера обаче ми казва , че в момента няма достъп до избрания номер.Ако има друг телефон или друг начин да си запиша час ще съм благодарна ако някой го сподели.

# 849
Ето телефоните на генетичната лаборатория в МД мисля че там се записва за амнио... мен поне там ме записаха:
02/ 9172 268
02/ 9172 473

# 850
БХС 16-28гс. покрива ли се сега от ЗК?
колко струва в МД и колко струва замерването там преди кръвта?
моля да пишат миналите по този път тази година

# 851
  • София
1.БХС 16-28гс. покрива ли се сега от ЗК?-Не,не се покрива
2.колко струва в МД -40 лв платих януари
3.колко струва замерването там преди кръвта?- ехографа бил 20 лв на по-долен етаж ,но не съм ходила там,отидох направо след ФМ

# 852
1.БХС 16-28гс. покрива ли се сега от ЗК?-Не,не се покрива
2.колко струва в МД -40 лв платих януари
3.колко струва замерването там преди кръвта?- ехографа бил 20 лв на по-долен етаж ,но не съм ходила там,отидох направо след ФМ

много бърз и точен отговор!Благодаря много!

# 853
Ето телефоните на генетичната лаборатория в МД мисля че там се записва за амнио... мен поне там ме записаха:
02/ 9172 268
02/ 9172 473

Много благодаря!Чакам една близка ,която обеща че ще ми помогне по въпроса да се обади и ако не стане там ще звъня.

# 854
Здравейте момичета,

Не съм изчела цялата тема, но прегледах доста голяма част от нея. Съжалявам ако вече сте обсъждали този въпрос, но: Чували ли сте за Център за диагностика на ранната бременност МЦ "София-2006" - http://www.zarodish.com/. В сайта пише, че % сигурност при установяване на отклонения в плода е по-голям отколкото при БХС. Така ми казаха и по телефона. Казаха също, че тяхното изследване реално обезмисля БХС.
Имам записан час за това изследване следващия вторник.
Някой ходил ли е в тази клиника? Имате ли впечатления или коментари за нея? дали наистина да пренебрегна БХС?
Предварително ви благодаря за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт