Как да установим аномалии и заболявания на плода

• 196 816
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 735
БХС се прави на 14етаж в Майчин дом -има Генетична лаборатория - работят от 8.30 до 13.30ч, ако успееш да ги съчетаеш в един ден е най-добре!Става без предварително записване, първо обаче трябва да минеш през касите на първия етаж и да си платиш за раненн БХС и после с бележката за платен скрининг, минаваш да ти вземат кръв, а може и да платиш при получаване на резултатите, но пак първо трябва да си минала през касата на първия етаж! Simple Smile
Благодаря ти много! HugБи ли ми казала къде точно се взема кръв и кога си взе резултатите?Всичко друго ми се изясни.
Мерси още веднъж!  bouquet

# 736
нали ти бях написала по-горе на 14етаж на Майчин дом, за ранния скрининг, резултатите са готови на следващия ден!

# 737
. Аз също така съм  го замислила и си записах час вече.
ти къде се записа

# 738
Записах си час за д-р Цанкова(работи в МД и в Св. Пантелеймон) за ФМ преди БХС-то за по-другата седмица и се разбах с нея като отида сутринта да ми каже кога да ида да ми вземат кръв. Аз ще ида при нея в Св. Пантелеймон още от рано сутринта и то нали е близко до Майчин дом после мисля да отида до 13.00ч да ми вземат кръв и това е. Ако не успея в един ден ще отида на следващия ден сутринта.

# 739
изчакай до 12 гс.Някои момичета казват,че като дадат кръв в 11 гс и им казват,че е рано и да повторят всичко,а си идва още 100лв.

# 740
момичета,миналата седмица бях на ехограф,оттогава са минали 7 дни,имам снимка на бебо,в 12 г.с съм,мога ли сега да отида за бхс,или искат същият ден да е ехографа?моят е отпреди седмица,гинеколожката ми каза,че мога тази седмица да отида на бхс,каза,че взимат кръвна проба,дано не ме върнат за нещо Simple Smile

# 741
ще те върнат със сигурност, снимката трябва да е на максимум 3 дена, най-добрия вариант е с един ден разлика или още в същия ден!

# 742
ще те върнат със сигурност, снимката трябва да е на максимум 3 дена, най-добрия вариант е с един ден разлика или още в същия ден!

Мерси за информацията Simple Smile

# 743
даже с 2 дни разлика ще те върнат.От петък до понеделник връщат #Cussing out

# 744
Най-добре е да ти вземат кръв в деня,в който е и ехографското изслидване.Поне моя д-р така каза и така направихме  Peace

# 745
Най-добре е да ти вземат кръв в деня,в който е и ехографското изслидване.Поне моя д-р така каза и така направихме  Peace
и аз така ще направя

# 746
Сега да попитам искам да си направя  ранен БХС и съм се записала за петък този, който идва.
Тогава ще съм точно 11г.с 0дни. Дали ще е рано? Защото в неделя ще летя и няма да ме има 3 седмици и после като се върна ще съм 14-15 седмица, тогава пък дали ще е късно.
Не искам да пропускам това изследване.

# 747
  • София
Сега да попитам искам да си направя  ранен БХС и съм се записала за петък този, който идва.
Тогава ще съм точно 11г.с 0дни. Дали ще е рано? Защото в неделя ще летя и няма да ме има 3 седмици и после като се върна ще съм 14-15 седмица, тогава пък дали ще е късно.
Важна е възрастта по ехограф - т.е. на коя седмица съответства плода, а не само седмиците по ПРМ Simple Smile
Рамките са 11 седмица до 13 и 6 дни, ако по ехограф влизаш в тях, няма проблем.

# 748
чувала съм някои жени са ги връщали Thinking

# 749
Ще ме върнат,ако отида по-рано или по-късно?
Нещо не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт