ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени!

• 11 012
  • 282
  •   1
Отговори
# 15
  • София/Овча купел 2
Ето ме и мен.
Деси вече е добре,Хриси е при нея.Утре ги изписват.Бебуранка е много сладка и една мъничкааааааа  Hug.За разлика от кака си има много малко коса и е една русолява такава.Всички имате много поздрави и се надявам,че още утре самата Дес ще ви разкаже повече и ще покаже снимки на малката Хриси.А Вяра като я питат какво има тя казва братче Mr. Green.

# 16
Вяра като я питат какво има тя казва братче Mr. Green.
Ох сладката тя hahaha hahaha Joy

# 17
Добро утро,поприбрах кухнята направих си кафе и сядам пък то нема никой.

# 18
От това по-голяма радост и щастие няма Heart Eyes Grinning Heart Eyes

# 19
Добро утро,поприбрах кухнята направих си кафе и сядам пък то нема никой.
аз също съм с кафето  Wink

# 20
Пепито, тук съм! Даяй кафето, че нямам време да правя  Mr. Green

xxubavka,  welcome

Гледам добро настроение е завладяло темичката. Все така да е!  newsm26

При нас всичко е ОК. Малко му е запушен носа на Коко, но дано само с това се размине  Praynig Относно говоренето - говори много добре, с изречения, но на водата все още вика "я-я-я-я"  hahaha А казва толкова по сложни думи  Joy Най-сладък е като каже "искам нещо друго" без сам да знае какво  Mr. Green

Анту, и Калоян го е страх от всякакви бръмчащи и а се включи пасатор, прахосмукачка или сешоар пристига по най-бързия начин и вика " бойсе..." (не бой се)  Laughing

# 21
Neda каква е тази такса за яслата учудих се,ние плащаме на ден по 1 лев.Пък яслата е нова миналия август я откриха.
Сега си мисля дали не беше това че общината /нашата де/,поемаше храната.
Виждам обсъждате нови думички,забелязвам че Ади обича да повтаря думите на каките си/племеничките ми/Вчера едната й вика"Сега ще направим люлка".И малката "люлка"!Сега тази дума не излиза от устата й.Иначе"ап"/хляб/,"како"/свако/,"уля"/леля/,"ньоню"/месо/,"дай-дай"/химикал/.
Вчера й купихме нови пантофки и снощи заспа с тях.Че после ги махнах от кошарата и посред нощ чувам"Момоооооо,бутата!"
Много ми е смешна като ми каже"Мамо,оти/още/!
Вчера отиваме в комшийката да видим бебето/на 3 м./ и нашта като невиждала ядене,3 чаши сок,3 малки вафлички,3 бонбона,и цялата чинийка с кръгли солетки.На бързо издебна и седна на столчето на бебето че и щеше да го захрани с вафла.
Стига толкова май се поолях.

# 22
Добро утро и от мен!

xxubavka,   welcome

niunia, благодарим за инфото!  Hug

БОДЛИВКА, с това "не черпам" много се смях, ей!

galita, приятно изкарване в Рим и после чакаме снимки нали знаеш  Hug

Деска, чакаме те с нетърпение отново при нас с Вяра и малката Хриси! Hug

При нас нищо ново.И Али има някои много често използвани думи, като "кушак" - шоколад, "муко"-мляко, "гедек"-геврек, "гедеки"-ръкавици , "бототи"-ботуши, "обопи"-обувки, "какъки"-крака и мнооого други подобни, с които умирам да се смея по цял ден. Сега като каже "Мамо дай кушак" и аз й казвам "Няма", и тя "Купи!"  Joy Joy Joy Та така си лафим тук и това е - друго за правене в това кофти време няма  Whistling

Весел ден на всички! Hug

# 23
  • Варна
Малки сладки маймунки! Няма да забравя как Светлин щеше да даде Данон за пиене на Александър на първия ден от изписването ни у дома. И то със сламка.  hahaha

Чакаме по-късно Дес с новини! Hug

xxubavka, привет! И по-смело, ще се радваме да се включваш. Peace

Кой каза кафе?

# 24
sea woman, тенкю за кафенцето!  Hug

# 25
Добро утро на всички! Наистина ми е добро утрото, така се смях с вашите бисери!  Hug Най- ми беше смешно "не давам" и "не черпам" на  Дари, "бойсе" на Калоян, "ньоню" на Ади и "какъки" и "бототи" на Али. hahaha А геврек и ръкавици почти едно и също, а? Joy Стефан също казва "оти" за още. Това го повтаря най-често. Crazy
Иначе, Петенце, Стефан само от прахосмукачката не го е страх. Не само, че не го е страх, ами всяка сутрин още не отворил очите, става, издърпва прахосмукачката от нейното място и "цисти". Mr. Green Голям чистник ще става, обожава да пере, да чисти с прахосмукачка и моп, да бърше с кърпи... Блазе й на жена му след време! Laughing
Деси, хайде, чакаме те да разказваш!  Hug И снимки искаме на малката кукличка!

И аз съм с нов имидж-червенокоса и зеленоока.. Flutter
Ми дай снимки де!  Mr. Green Честит нов имидж!
Галитка, аз не съм летяла в бременно състояние Mr. Green, затова и съвет не мога да ти дам, но ти пожелавам успешна и приятна командировка и безпроблемен път!  Hug
О, принц Максим се събуди и врещи. Mr. Green До скоро!
П.П. Мерси за кофито, Бис!

# 26
  • София
galita, No-spa-то отпуска мускулатурата и се дава против контракции, аз пиех през цялата бременност, ина4е дегана е за гадедето. Спокоино може6 да изпие6 1-2 хап4ета No-spa преди да излети6 и от дегана да си вземе6,няма да навредят, превантивно.

xxubavka,  welcome welcome welcome

А аз през целия уикенд обработвах Мьри 4е не трябва да пла4е, 4е трябва да 4ака вси4ки деца да се сьбудят и да си изпапкат крем4етата и тогажа 6те го вземем, 4е ако не пла4е 6те му купя джип и да видим какьв 6те е резултата днес...

# 27
  • Варна
Ооооооо, детето ще подкупваш, а?!  Mr. Green Hug

# 28

Калоян го е страх от всякакви бръмчащи и а се включи пасатор, прахосмукачка или сешоар пристига по най-бързия начин и вика " бойсе..." (не бой се)  Laughing
А пък Мимито се уплаши от документален филм , защото дадоха някакви маймуни как кряскат и скачат Laughing

# 29
  • там където ме зове сърцето!!!
Оооооооооооооо тука има и компания и кафе (sea woman  Hug)(!Хайде и аз тогава !! Hug Hug

xxubavka , добра дошла!   bouquetРазкажи повече за вас!!!! Hug

galita , ти идвай за кафето, а ще ти дадем само сладки и сок -компанията е важна Hug!Дано мине безпроблемно  всичко! PraynigЗа повръщането Деган или хомеопатичните свещички (Вомитусхил)!Аз ползвах при пътуване на дълги разтояния Но-шпа! Peace

БОДЛИВКА ,   дай снимки да те видим с новата коса!Как върви ремонта -нищо на казваш!! Hug
Любими фрази са и "не давам,не черпам,(на баба ми се е метнала такава циция,останалите сме ларж) и не пипай тето(детето),има предвид себе си. Mr. Green
Joy hahaha hahaha
Ох че се посмях -то много бисери ръсят тези деца

"кушак" - шоколад,,"ньоню"/месо/ ,бойсе..." (не бой се) ,

ludmilana, дано Мъри да не плаче!Но пък  тази лелка наистина си е за скандал -нормално е да плаче , някой деца свикват по трудно !Те като видят ,че ще плаче да го вземат и да го изведат от спалнята !

Анту ,  и Калоян е фен на прахосмукачката и  бърсането на прах! Joy Joy

Дес, чака ме те да се включиш !!! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт